Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Αποκλειστικό μέσο....μηχανή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    πιο πολύ θα βολευτείς (και σαν πρώτη σου μηχανή) με 600άρι ον-οφφ παρά με 1000αρι. Βλ. transalp, kle, versys (αν και σχεδον street και οχι ον-οφφ ), αυτά οσον αφορά 2κύλιδνρα, ενώ σε μονοκύλινδρο κοιτάς XT, Pegaso, ΒΜW 650 gs
    +955

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ενώ σε μονοκύλινδρο κοιτάς XT, Pegaso, ΒΜW 650 gs
    παίξε και το ΚΤΜ 640

Νέο μέλος
    Όντως...Θα αρχίσω μια καλή έρευνα αγοράς να δούμε τι θα βρούμε...
    Los Cules

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Λοιπόν φίλε καλωσόρισες καταρχήν!

Όλα εξαρτώνται από το ΠΟΣΟ πολύ θές να πάρεις μηχανή. Η μηχανή όπως σου τα είπαν τα παιδιά θέλει θυσίες! Θέλει τέλειο εξοπλισμό για ασφάλεια προτίστως και για κακοκαιρία, θέλει προσοχή, θέλει πόλεμο (συνήθως) με τις ανασφάλειες των δικών σου κ.τ.λ. Αν όσα είπα πιο πάνω σου φαίνονται απλά σαν μια διαδικασία που είσαι διατεθιμένος να υποστείς, πάρε μηχανή. Αν σου φαίνονται βάσανο και ταλαιπωρία, πάρε αμάξι!

Αν συνεχίσεις να διαβάζεις, υποθέτω θα πάρεις μηχανή, οπότε συνεχίζω...

Αν γουστάρεις bandit ή FZ6 (το οποίο έχω) να το πάρεις! Οι μπαγκαζιέρες μπαίνουν παντού! Εγώ δεν έχω καν μπαγκαζιέρα και την βγάζω με τσάντες πλάτης κ.τ.λ. Και εδώ εξαρτάται από το πόσο πολύ γουστάρεις κάτι ρε παιδί μου! Υπάρχουν αδιάβροχες τσάντες πλάτης ιδικές για laptop, βιβλία και άλλα μικροπράγματα καθημερινής χρήσης! it`s up to you που λένε!
    Ψάξτο καλά! Γνώμη μου: μην πάρεις μηχανάκι που ΔΕΝ γουστάρεις μόνο και μόνο επειδή είναι βολικό ή επειδή φορτώνεται!

Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ένα σετ αδιάβροχα---είτε σε τσάντα πλάτης, είτε στην μπαγκαζιέρα, είτε δεμένα με δυχτάκι στην σχάρα / πίσω κάθισμα---και είσαι εντάξει.

Η μόνη μικρή μανούρα είναι το βάλε / βγάλε του αδιάβροχου παντελονιού, αλλά και αυτή δεν είναι πολύ μεγάλη. Από την μέση και πάνω μια κορντούρα μπορεί να σε προστατέψει μια χαρά στο ψιλόβροχο. Αν βρέχει περισσότερο βάζεις και το σακάκι του αδιαβροχου. Το σακάκι το βάζεις όχι για να μην βραχείς---η κορντούρα είναι αδιάβροχη---αλλά για να μην έχεις μετά μαζί σου ένα εξωτερικά βρεγμένο μπουφάν, που όσο να 'ναι κάνει κάποια ώρα να στεγνώσει. Το θέμα φτάνω στεγνός στη δουλειά λύνεται εύκολα, με ελάχιστες παραχωρήσεις από μέρος σου, μην το σκέφτεσαι. Στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά μετά από λίγο θα σου γίνει δεύτερη φύση...
    +1000

Μια χαρά στα είπε ο npat ! Καλύτερα να σκεφτείς το θέμα ασφάλειας που παίζει με την οδήγηση μότο και τους κινδύνουν που θα αντιμετωπίζεις καθημερινά, παρά το αν θα πάς βρεγμένος στην δουλειά, το οποίο λύνεται εύκολα!

Chris

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  2. Κόντρα αμάξι-μηχανή
    από jp929rr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 08:20
  3. Γυναικα Και ΜηΧανη