Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Αντικατάσταση ελαστικών Dakar 2005

Αντικατάσταση ελαστικών Dakar 2005

Καλημέρα σε όλους

Έφτασε ο καιρός και τα χιλιόμετρα για την πρώτη αλλαγή ελαστικών για το Dakar (2005). Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με προτεινόμενα μοντέλα ελαστικών για τη συγκεκριμένη μηχανή?
    Επίσης θα με βοηθούσε και αν με πληροφορούσατε για τιμές στο περίπου καθώς και για σημεία πώλησης

Ευχαριστώ πολύ

Πέτρος

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti

Re: Αντικατάσταση ελαστικών Dakar 2005

Αρχικά δημιουργήθηκε από Petros Triantos
    Καλημέρα σε όλους

Έφτασε ο καιρός και τα χιλιόμετρα για την πρώτη αλλαγή ελαστικών για το Dakar (2005). Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με προτεινόμενα μοντέλα ελαστικών για τη συγκεκριμένη μηχανή?
    Επίσης θα με βοηθούσε και αν με πληροφορούσατε για τιμές στο περίπου καθώς και για σημεία πώλησης

Ευχαριστώ πολύ

Πέτρος
    Φίλε Πέτρο, γειά χαρά!

Εγώ θα σου έλεγα τα Enduro 3 Sahara (Metzeler) αλλά δεν ξέρω αν θα βρείς εύκολα! Απ' ότι είχα συζητήσει με κάποιον ειδήμον έχουν σταματήσει, εγώ όταν άλλαξα το καλοκαίρι έβρησκα μόνο πίσω ελαστικό εμπρός τίποτα! Πρόκειται για το πιο on-off ελαστικό (θέλει λίγο προσοχή στο βρεγμένο-όπως όλα δηλαδή...)!!!!

Μπορείς να βάλεις τα Continental TKC80 twinduro ή τα Karoo (T) για πιο off καταστάσεις (αλλά και ικανοποιητικότατο on...)

Τα Tourance (Metzeler) βέβαια αργούν να ζεσταθούν λίγο στην δική μας moto αλλά αν ζεσταθούν είναι πάρα πάρα πολύ καλά, για εκτός δρόμου διαδρομές είναι ok αλλά όχι πολλά πράγματα! Βγάζουν πάρα πολλά χιλιόμετρα!

Τα Sirac (Michelin) αυτά και καλά είναι τα αντίστοιχα Sahara αλλά καμία σχέση, στο δρόμο είναι πάρα πολύ καλά αλλά εκτός ! Χίλιες φορές τα Sahara!

Και τα Anakee (επίσης Michelin): ένα on road ελαστικό!

Αυτά ανάλογα την χρήση που θα κάνεις διαλέγεις!

Για πιο εμπεριστατομένη γνώμη κάνε ένα search στο Forum, υπάρχουν πάρα πολλά σχετικά post!

Ελπίζω να βοήθησα
    ΤΕΛΟΣ

Τourance ειχα και εγω στο 650 το απλο και εμαθα την εννοια του κατα λαθος drift!!(βεβαια απορησα πως "ζουσαν" ακομα μετα απο κατι φυτευτες πετρες που περναγα απο πανω σε κατι χωματινες)σωστα ειπε ο φιλος παραπανω οτι αργουν να ζεσταθουν,και κατα τη γνωμη μου ειναι για πιο βαρια μηχανακια πχ το 1150.απο την αλλη τα karoo δεν ειναι οτι καλυτερο στη ασφαλτο και ιδιαιτερα στην βρεγμενη.αν δεν θελεις να κανεις τιποτα σκληροπυρηνικο στο χωμα νομιζω τα σαχαρα θα σε βολεψουν μια χαρα

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια μάλλον στα Sahara καταλήγω

Παρόμοια θέματα

1. Αντικατασταση ελαστικων corsaIII
    από b_bong12 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2012, 14:33
  2. dakar 2004
    από stefanos στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 17:48
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 12:37