Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Ερωτηση για service.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Θα παω σημερα και μια βολτα απο το What a bike, να δω τι θα μου πει και εκει... Για οσους δεν γνωριζουν, ο κ. What a bike θεωρειται γκουρου στα Ducati και ειναι ισως ο καλυτερος μηχανικος Ducati στην Ελλαδα!
    ΑΛΛΑ δεν ειναι εξουσιοδοτημενος...

Για να δουμε...

Οπως δειχνουν τα πραγματα το 400αρι θα γινει 300αρι και ισως και 250αρι....
    Που ειναι αυτος? Το προηγουμενο μηνυμα μου σβηστηκε?
    Duc 999 '07 Black

[i]
    ....................[/B]
    Taksideuti!
    o mastoras mou einai eksousiodotimenos KTM MV AGUSTA DUCATI,thes na tou kanw ena til na ton rwthsw poso paei to antistoixo servis se afton??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Νίκο ... για εμένα , και αν παίζει θέμα για σφραγίδες και υπογραφές από εξουσιοδοτημένο .....

Καλύτερα να κάνεις ένα full service στο μάστορα και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω... θα ρίξει και μια ματιά σε όλη τη μηχανή ... να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ρε φίλε ... αν γίνει καμιά στραβή (φτου - φτου) και δεν έχεις την τζίφρα θα μπλέξει το θέμα ....

Ναι είναι ακριβά τα σέρβις - και όχι μόνο στα ευρωπαϊκά - αλλά είναι και μηχανάκι που κάνει και αρκετά χρήματα.. μην πας σε μάστο(υ)ρες που για 100 ευρώ θα το κανιβαλίσουν ....

Γνώμη μου πάντα...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Συγνώμην, δεν κρατιέμαι, 19000? για λιτό μηχανάκι 140BHP είναι λογική τιμή;
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

ωχ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Συγνώμην, δεν κρατιέμαι, 19000? για λιτό μηχανάκι 140BHP είναι λογική τιμή;
    Συγνωμη, μπορει να μου ξεφυγε κατι αλλα...

...μηπως εισαι λιγο ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ;;;
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Re: Ερωτηση για service.

Πολυ απλη ερωτηση: 210 ευρω εργατικα για ελεγχος ιμαντων/βαλβιδων ειναι λογικη τιμη;;;;
    Λίγο εκτός θέματος ναι, εντελώς όχι
    ---

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Νίκο ... για εμένα , και αν παίζει θέμα για σφραγίδες και υπογραφές από εξουσιοδοτημένο .....

Καλύτερα να κάνεις ένα full service στο μάστορα και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω... θα ρίξει και μια ματιά σε όλη τη μηχανή ... να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ρε φίλε ... αν γίνει καμιά στραβή (φτου - φτου) και δεν έχεις την τζίφρα θα μπλέξει το θέμα ....

Ναι είναι ακριβά τα σέρβις - και όχι μόνο στα ευρωπαϊκά - αλλά είναι και μηχανάκι που κάνει και αρκετά χρήματα.. μην πας σε μάστο(υ)ρες που για 100 ευρώ θα το κανιβαλίσουν ....

Γνώμη μου πάντα...

Ακη μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα το πηγαινα ποτε σε καποιον τυχαιο μαστορα να το κανιβαλισουν. Δεν αξιζει.

ΟΜΩΣ, εμαθα σημερα οτι ΑΛΛΟ εξουσιοδοτημενο συνεργειο Ducati -και ΠΟΛΥ γνωστος και με πολυ καλο ονομα μηχανικος- χρεωνει το σερβις των 10Κ 150 ευρω εργασια.

Ε συγνωμη αλλα απο τα 150 μεχρι τα 260+ μεσολαβουν αρκετα λεφτα!
    Αν μου ελεγε 150 ευρω η εργασια και του παω ΟΛΑ τα υλικα (που ενδεχομενως να βρω σε καλυτερες τιμες στην αγορα) τοτε θα μου παει ολο το σερβις 250-270 ευρω.

Ετσι ΝΑΙ ρε παιδια! Να τα δωσω και να πω και ευχαριστω.
    Αλλα 400 και βαλε;;;

SF, αν θες να πεις οτι οταν εδινα αρχικα τα 19Κ ηταν λογικο για ενα λιτο μηχανακι 140 αλογων, σε πληροφορω οτι ΟΥΤΕ λιτο ειναι, ουτε μετριουνται ολα σε αλογα οπως εχετε συνηθισει οι ιαπωνεζοφιλοι... Και στην τελικη ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΑΑΑΥΤΟ! το μηχανακι!

ΜcTalas, ναι φιλε, αν μπορεις να κανεις μια ερωτηση καλο ειναι....
    Νίκος
    Open Horizons

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για μια διαφορά ~50? σε τιμές εργατικών κλπ όταν μιλάμε για τέτοια μηχανάκια. Εγώ δίνω ένα σκασμό λεφτά ακόμα και για το 400, προκειμένου να παραμένει στην άριστη κατάσταση που είναι. Πόσο μάλλον για ένα νέο πανάκριβο μηχανάκι...
    ---

...και καλά κάνεις και γουστάρεις το μηχανάκι φυσικα!
    ---

Banned
    Ακη μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα το πηγαινα ποτε σε καποιον τυχαιο μαστορα να το κανιβαλισουν. Δεν αξιζει.

ΟΜΩΣ, εμαθα σημερα οτι ΑΛΛΟ εξουσιοδοτημενο συνεργειο Ducati -και ΠΟΛΥ γνωστος και με πολυ καλο ονομα μηχανικος- χρεωνει το σερβις των 10Κ 150 ευρω εργασια.

Ε συγνωμη αλλα απο τα 150 μεχρι τα 260+ μεσολαβουν αρκετα λεφτα!
    Αν μου ελεγε 150 ευρω η εργασια και του παω ΟΛΑ τα υλικα (που ενδεχομενως να βρω σε καλυτερες τιμες στην αγορα) τοτε θα μου παει ολο το σερβις 250-270 ευρω.

Ετσι ΝΑΙ ρε παιδια! Να τα δωσω και να πω και ευχαριστω.
    Αλλα 400 και βαλε;;;

SF, αν θες να πεις οτι οταν εδινα αρχικα τα 19Κ ηταν λογικο για ενα λιτο μηχανακι 140 αλογων, σε πληροφορω οτι ΟΥΤΕ λιτο ειναι, ουτε μετριουνται ολα σε αλογα οπως εχετε συνηθισει οι ιαπωνεζοφιλοι... Και στην τελικη ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΑΑΑΥΤΟ! το μηχανακι!

ΜcTalas, ναι φιλε, αν μπορεις να κανεις μια ερωτηση καλο ειναι....

Νικόλα, απο κουβέντα με διάφορους Ducatisti και συνεργεία, μου έχουν δώσει τιμή, για ΑΛΛΑΓΗ και όχι έλεγο 70? για ιμάντες, και SERVICE όχι CHECK βαλβίδων 120 ? Αυτά για τον διβάλβιδο κινητήρα.... Βάλτους κανένα χέρι ή τράβα αλλού... Τωρα τα χρήματα δεν είναι στα λάδια...
    Ψάξε κάποιον θα βρείς...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Νικο....

Κοιτα να δεις πως τα φερνει η ζωη.... την προηγουμενη φορα που εκανες παρομοιο ποστ αποφάνθηκες οτι «τα μεταξωτά βρακια θελουv και μεταξωτούς κωλους» (συ ειπας) ....

Δε θελω να το παιξω εξυπνος και ειλικρινά βαριέμαι να ερθω ξανα σε αντιπαραθεση μαζι σου, και την τελευταία φορα που σου απαντησα με σκληρη γλωσα το μετανιωσα και ηταν πρωτη φορα που εσβησα ποστ μου για να μη δωσω συνεχεια μιας και καταλαβα απο το πμ σου οτι προσβληθηκες....

Οχι οτι βαριέμαι τις αντιπαραθεσεις... ισα ισα... αλλα εχει και καμια 10,000 αλλα μελη να διαπληκτιστώ... ολο με τους ιδιους θα το κανω?

Anyway ξεω πολυ καλα ποσο ειναι το κοστος χρησης μιας τετοιας μηχανης και στο επισημανα οταν «το έπαιζες ξερόλας» και αντιδρουσες με τα νουμερα που σου έδινα... μιας και ο φιλος μου ο life_dab μου τα εχει πει με το ν και με το σ...

Το υψηλο κοστος των σερβις και των αναλώσιμων ειναι και ο μοναδικος λογιος που ποτε δε θα παρω Ducati ...

Τεσπα τα γραπτα μενουν και βαριέμαι να γινομαι αλλη μια φορα ο κακος της υποθεσης...

Δεν ηξερες... δε ρωταγες???????

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Νικο....

Κοιτα να δεις πως τα φερνει η ζωη.... την προηγουμενη φορα που εκανες παρομοιο ποστ αποφάνθηκες οτι «τα μεταξωτά βρακια θελουv και μεταξωτούς κωλους» (συ ειπας) ....

Δε θελω να το παιξω εξυπνος και ειλικρινά βαριέμαι να ερθω ξανα σε αντιπαραθεση μαζι σου, και την τελευταία φορα που σου απαντησα με σκληρη γλωσα το μετανιωσα και ηταν πρωτη φορα που εσβησα ποστ μου για να μη δωσω συνεχεια μιας και καταλαβα απο το πμ σου οτι προσβληθηκες....

Οχι οτι βαριέμαι τις αντιπαραθεσεις... ισα ισα... αλλα εχει και καμια 10,000 αλλα μελη να διαπληκτιστώ... ολο με τους ιδιους θα το κανω?

Anyway ξεω πολυ καλα ποσο ειναι το κοστος χρησης μιας τετοιας μηχανης και στο επισημανα οταν «το έπαιζες ξερόλας» και αντιδρουσες με τα νουμερα που σου έδινα... μιας και ο φιλος μου ο life_dab μου τα εχει πει με το ν και με το σ...

Το υψηλο κοστος των σερβις και των αναλώσιμων ειναι και ο μοναδικος λογιος που ποτε δε θα παρω Ducati ...

Τεσπα τα γραπτα μενουν και βαριέμαι να γινομαι αλλη μια φορα ο κακος της υποθεσης...

Δεν ηξερες... δε ρωταγες???????
    Ωραια. Και τωρα που μου την ειπες, χαρηκες; Μπραβο! Εισαι ο καλυτερος.

Νομιζεις οτι ΔΕΝ ηξερα οτι βαζοντας το θεμα αυτο εδω αργα η γρηγορα θα βρισκοταν καποιος "καλοθελητης" να μου το τριψει στα μουτρα;

Νομιζεις οτι ΔΕΝ υπαρχουν πιο σχετικα φορα για να γραψω το θεμα αυτο, οπως πχ καποιο Site για Ducatisti;

Το εκανα ομως γιατι δεν εχω κομπλεξ, ουτε λεω και ξελεω. Οτι βρισκω μπροστα μου το λεω -ειτε καλο, ειτε κακο.

Απο εκει και περα ΝΑΙ εχει υψηλο κοστος αυτη τη μηχανη. Αυτο το δεχομαι. Την κοροιδια ομως ΔΕΝ τη δεχομαι.

Και οπως αποδειχθηκε αν κανεις τον κοπο να δεις τα παραπανω μηνυματα, ο ενας ζηταει 270 ευρω εργασια και ο αλλος 150! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ/ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΚΛΠ.

Αυτο εχει να κανει με την κακομοιρα τη μηχανη η με την κοροιδια στα συνεργεια;;;
    Νίκος
    Open Horizons

Νέο μέλος Το avatar του/της DKP

Ερωτηση για service

Μολις μιλησα με τον μηχανικο μου (πολύ καλό φίλο και τον μοναδικό που εμπιστεύομαι να ακουμπάει την μηχανή μου τα τελευταία 15 χρόνια !) και μου είπε: Για διβάλβιδα στα 10000 χιλ. έλεγχος ιμάντων/βαλβιδων 80 ευρω, για τετραβάλβιδα 150 ευρω.
    Για τις βαλβίδες, ελέγχονται τα καπελοτα και αν χρειάζεται αντικαθίστανται ΧΩΡΙΣ επιπλεον επιβαρυνση στα εργατικα.

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Πριν 1,5 χρονο περιπου εκανα αλλαγη ιμαντων,ρυθμιση βαλβιδων,αλλαγη καπελοτων και γενικο service(λαδια φιλτρα μπουζι)με 260 ευρα.Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη.Δεν ηταν εξουσιοδοτημενο συνεργειο αλλα ασχολειτε μονο με Ducati,Mv agusta και KTM.

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για service αναρτησεων
    από asteris_adv στο forum KTM
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2012, 12:10
  2. Ερωτηση για service πηρουνιου
    από FRAGISCOS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2009, 23:20
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ Service ΣΕ Sym
    από NICKGTS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks