Τωρα τελευταια ακουω για γνωστα συνεργεια οτι κανουν πολλες μ@λ@κιες, φιλος μου πηγε ενα Ktm προχθες σε γνωστο συνεργειο κοντα στο ΟΑΚΑ που ασχολειται με Husq,ktm,ducati και αλλα ευρωπαικα και του λεει το παιδι ακου λιγο το μηχανακι μου, ακουσε το. και του απανταει γνωστος μαλακας και καλα "μηχανικος" -> "Ε τι να ακουσω , αμα σου κολλησει φέρτο απο εβδομαδα".
Αλλος φιλος το πηγε παλι στο ιδιο και ενω μιλουσαν για αυτα που θα αλλαξει στην μηχανη του περνουσε μια γκομενα και ελεγε ο μηχανικος "δες ενα μ...νι" και κατι τετοια δε μπορουσε να βγαλει ακρη.
Σε αλλον γνωστο μου τον κοροιδεψε οτι του εκανε service και ενω του ζητησε το παιδι τεντωτηρα,λαδια,μπαταρια,καδενα, του αλλαξε μονο καδενα και λαδια και πηγε να τα βαρεσει μετα απο καιρο ολα μεσα στο μοτερ το μηχανακι ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ.
Καποιοι κανουν εγκληματα και μας εχουν για μαλακες,το ονομα του συνεργειου δεν μπορω να το γραψω αλλα το ονομα του εχει 3 γραμματα.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.