1) Δεν είμαστε καλά αλλά για μια βαλβίδα ψυγείου βεντιλατέρ για το CB400SF από μαγαζί ανταλλακτικά Honda στην Δημητρακοπούλου 56 Ευρώ + ΦΑΠΑ... Ξέρει κανείς τίποτα ποιο φτηνό για βαλβίδα και ας μην είναι Honda..![]()
2) Το βεντιλατέρ αυτή την εποχή (10ος /07) στο δικό σας CB400SF μπαίνει σε λειτουργία ειδικά μέσα στο κέντρο..?
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι από τον θερμοστάτη έχουν βγάλει τα μέσα και έτσι το παραφλού ρέει συνεχώς, και επίσης να θυμίσω ότι ο δείκτης θερμοκρασίας δεν είναι εντάξει αφού με το άναμμα ξεκινά από την μέση και όχι από την αρχή, πράγμα που σημαίνει ότι όταν είμαι στα κόκκινα θα πρέπει να είμαι λίγο πάνω από την μέση την ένδειξης στον πίνακα θερμοκρασίας, νοιώθω όμως πολύ ζέστη στα πόδια μου κάτω από την σέλα .. :hypnotize
3) Ξέρει κανείς να μου πει αν και από που θα βρω σπρέι μηχανής για το SF σε αυτό το περίεργο ασημί ή και αυτό μπορεί να το βρω μόνον σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα Honda.. Έχει πάρει ποτέ κανείς τέτοιο σπρέι έτσι και κάποια μερεμέτια ή βάψιμο σε κάποιο καπάκι.. ?![]()
Και 4) Ρε παιδιά έχω οδηγήσει στην (Ηλικία που είμαι) πολλές μηχανές αλλά αυτό που συμβαίνει με το SF είναι δίχως προηγούμενο... Δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να καταλάβω αν έχω πέμπτη ταχύτητα ή έκτη...Αυτό το τελευταίο είναι τόσο τρελό που και να το παθαίνει κάποιος δύσκολα θα το ομολογήσει...
Εγώ το λέω δίχως να ντρέπομαι αφού έχω και την περιέργεια αν το παθαίνει και κανείς άλλος...
Βέβαια με την πολυστροφία αυτού του κινητήρα, εκεί που μπορεί και ανεβάζει στροφές σε συνδυασμό με τις σχέσεις ταχυτήτων τουλάχιστον σε πέμπτη και έκτη νομίζω πως και άλλοι θα το παθαίνουν... Αυτά τα ολίγα να μην κουράσω άλλο και όποια βοήθεια δεκτή.
Thanks..![]()