Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 82

Θέμα: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

....τώρα δεν βλέπω απ' τη μύτη μου πιο πέρα.

Λογικό είναι λοιπόν να μη δίνω δεκάρα για τον συνάνθρωπο,το φίλο,το παιδί μου.
    Ίσως γιατί η μύτη μου έχει σηκωθεί πολύ ψηλά και τα μάτια μου εστιάζουν πάνω της.Η συμφορά και το κακό είναι πράγματα που συμβαίνουν στούς άλλους."Ρε τον κακομοίρη τι τον βρήκε,κρίμα το παιδί..." θα σχολιάσω και θα συνεχίσω.
    Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα σαν να μην τρέχει τίποτα.Θα συνεχίσω να μαζεύω χρήμα,δόξα και επιβεβαίωση,θα συνεχίσω να χαίρομαι και να κρυφογελώ με τη δυστυχία τού άλλου διότι εγώ....ξέρεις ποιός είμαι γω ρε;

Λοιπόν φίλοι μου πριν μερικές μέρες,αγανακτισμένος και θυμωμένος από την παραπάνω συμπεριφορά πολλών ανθρωποειδών τού νησιού(και εμού συμπεριλαμβανομένου)πρότεινα να οργανώσουμε μια κουβέντα σε παιδιά και γονείς με κεντρικό θέμα τον εξοπλισμό.
    Αν και ήμουν σίγουρος για την προθυμία σας,η κινητοποίηση που έγινε με άφησε άφωνο.Ήσασταν όλοι πρόθυμοι να δώσετε ό,τι θα μπορούσατε για να σωθεί έστω και μια ζωή.
    Άφησε όμως ασυγκίνητους αυτούς που τούς δόθηκε το δώρο να έχουν παιδιά.Αυτούς στούς οποίους ανήκει ο πρόλογος.
    Θα ήθελα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια αλλά δεν αξίζει.Δεν αξίζουν ούτε καν την περιφρόνηση,όταν έμαθα ότι λυπούνται τα έξοδα αυτής τής συνάντησης.
    Σταματάω εδώ ευχαριστώντας σας γιά ό,τι κάνατε και ό,τι θα κάνατε αν όλα πήγαιναν καλά...λογικά.

Άκη,θυμάσαι πού πρότεινες να βάλεις από την τσέπη σου 500? και να βγάλουμε 2-3 κράνη για λοταρία;Τα "έξοδα τής μετακίνησης και φιλοξενίας σας,θα ήταν λιγότερα.....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ....τώρα δεν βλέπω απ' τη μύτη μου πιο πέρα.

Λογικό είναι λοιπόν να μη δίνω δεκάρα για τον συνάνθρωπο,το φίλο,το παιδί μου.
    Ίσως γιατί η μύτη μου έχει σηκωθεί πολύ ψηλά και τα μάτια μου εστιάζουν πάνω της.Η συμφορά και το κακό είναι πράγματα που συμβαίνουν στούς άλλους."Ρε τον κακομοίρη τι τον βρήκε,κρίμα το παιδί..." θα σχολιάσω και θα συνεχίσω.
    Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα σαν να μην τρέχει τίποτα.Θα συνεχίσω να μαζεύω χρήμα,δόξα και επιβεβαίωση,θα συνεχίσω να χαίρομαι και να κρυφογελώ με τη δυστυχία τού άλλου διότι εγώ....ξέρεις ποιός είμαι γω ρε;

Λοιπόν φίλοι μου πριν μερικές μέρες,αγανακτισμένος και θυμωμένος από την παραπάνω συμπεριφορά πολλών ανθρωποειδών τού νησιού(και εμού συμπεριλαμβανομένου)πρότεινα να οργανώσουμε μια κουβέντα σε παιδιά και γονείς με κεντρικό θέμα τον εξοπλισμό.
    Αν και ήμουν σίγουρος για την προθυμία σας,η κινητοποίηση που έγινε με άφησε άφωνο.Ήσασταν όλοι πρόθυμοι να δώσετε ό,τι θα μπορούσατε για να σωθεί έστω και μια ζωή.
    Άφησε όμως ασυγκίνητους αυτούς που τούς δόθηκε το δώρο να έχουν παιδιά.Αυτούς στούς οποίους ανήκει ο πρόλογος.
    Θα ήθελα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια αλλά δεν αξίζει.Δεν αξίζουν ούτε καν την περιφρόνηση,όταν έμαθα ότι λυπούνται τα έξοδα αυτής τής συνάντησης.
    Σταματάω εδώ ευχαριστώντας σας γιά ό,τι κάνατε και ό,τι θα κάνατε αν όλα πήγαιναν καλά...λογικά.

Άκη,θυμάσαι πού πρότεινες να βάλεις από την τσέπη σου 500? και να βγάλουμε 2-3 κράνη για λοταρία;Τα "έξοδα τής μετακίνησης και φιλοξενίας σας,θα ήταν λιγότερα.....

Βαγγέλη,μην το βάζεις κάτω.Αν αυτοί τόσο κοστολογούν την ζωή των παιδιών τους είναι δικό τους πρόβλημα.Ο καθένας μας έκανε ό,τι μπορούσε από την πλευρά του.Η Ελληνική νοοτροπία (ηλιθιότητα καλύτερα) δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη.Όρεξη να έχουμε να ασχολούμαστε.Κάντε υπομονή μια λεμονιά θ'ανθίσει στην γειτονιά
    Fortis Fortuna Adiuvat

Retired Rider Το avatar του/της 675
    βαγγελη πραγματικα λυπαμαι που δεν εγιναν ολα οσα οργανωνατε,

επισης θελω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σου και γενικοτερα για τον τροπο που σκεφτεσαι!

ειναι ειλικρινα πολυ ομορφο αυτο που προσπαθησατε να κανετε... οσοι προσπαθησατε τελικα!

μπραβο και παλι

Βαγγελη και σε οσους καταφερατε οσα κανατε :keep up the good work

Δεν τρεχει τιποτα οσοι ηταν να πιασουν το μηνυμα που στελνατε (δλδ τα παιδια)
    το καταλαβαν και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη της ζως τους θα σας ευχαρηστησουν για αυτο που κανατε

Τωρα οσο για τους υπολοιπους ...λεει μια παροιμια... you cant teach an old dog new tricks Ειμαστε ελληναρες και δεν αλλαζουμε

Και παλι μπραβο σας ομοιδεατες συναδελφοι!!!!!!!!!!!!!!!

Βαγγέλαρε ότι σού'πανε και τα παιδιά !

Και κάτι ακόμα, ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ νικά !

Εύγε !

Τι κριμα...Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

Τί κρίμα...γεννάμε παιδιά αλλά δεν ασχολούμαστε να τους κάνουμε ανθρώπους! Τί είναι η παιδεία μπροστά στα λεφτά...ωραία νοοτροπία!
    Chris

Βαγγέλη...
    Το πρωί μίλησα με τον Τrooper και μου είπε τα νέα
    Τελικά ξέρεις τι πιστεύω; Κάθε άνθρωπος είναι άξιος της τύχης του!
    Το τραγούδι λέει "κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα" Λυπάμαι τους ανθρώπους χωρίς όνειρα...
    Χωρίς όνειρα... παιδιά χωρίς μέλλον...!
    Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, στην εντατική έκανα όνειρα με εμένα να ταξιδεύω και πάλι
    με τη μηχανή! Έχουν περάσει 9 μήνες και δεν έχω σταματήσει να ονειρεύομαι!
    Τρελαίνομαι λοιπόν όταν ακούω για μανάδες και πατεράδες που δεν τους ενδιαφέρει το αύριο
    και το αν θα υπάρξει αυτό για τα παιδιά τους!
    Τέλος θα σου πω πως καλύτερα που ναυάγησαν τα σχέδια!
    Ξέρεις γιατί; Γιατί όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις ανθρώπους ενήλικες χωρίς παιδεία πως θα
    περάσεις το μήνυμα στα παιδιά; Όταν καταλάβει το παιδί οτι πρέπει να φοράει κράνος και
    βρεί την οικογένειά του αντίθετη τότε τι γίνεται;
    Λυπάμαι... και ξέρεις ποιούς; Λυπάμαι τα παιδιά που θα γίνουν σαν τους γονείς τους γιατί
    δυστυχώς ή ευτυχώς είναι τα πρότυπα τους!
    Όσο γι'αυτούς... αυτοί δεν αξίζουν τη λύπη κανενός...
    Στο επόμενο ατύχημα που θα γίνει στο νησί σου και χαθεί μια ακόμη ψυχή ας γυρίσει ο ένας
    να κοιτάξει τον άλλο και ας πουν γιατί...;
    Γιατί άφησαν να κλείσει άλλο ένα σπίτι; Για 500 ευρώ;
    Μπά... και χωρίς έξοδα να ήταν πάλι κανείς δε θα ερχόταν!

ΠΑΙΔΕΙΑ! Πολύ μεγάλη λέξη....
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    \Γιατί άφησαν να κλείσει άλλο ένα σπίτι; Για 500 ευρώ;
    Μπά... και χωρίς έξοδα να ήταν πάλι κανείς δε θα ερχόταν!

ΠΑΙΔΕΙΑ! Πολύ μεγάλη λέξη....

ελα ντε...

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    KAI NA ΕΡΘΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ...

Ωραία αυτοί τσιγγουνεύονται και έχουν ανάγκη την ενημέρωση

Εμείς από την άλλη θέλουμε να δώσουμε την γνώση και την πληροφορία

Πρώτα πρέπει να μάθεις στον άλλον ότι την έχει ανάγκη και μετά να την εκτιμήσει.

Αρα μια βόλτα για τους περίσσοτερους από εμάς για 2 μέρες δεν είναι τόσο μεγάλο κόστος...Πόσο περισσότερο αν αυτό το κόστος το μοιραστούμε όλοι (αυτοί που θα πάνε, και αυτοί που δεν θα πάνε).

ΤΟ EVENT ΘΑ ΓΙΝΕΙ...Με κάλυψη του κόστους δικού μας. Κάποιοι θά πάρουν την γνώση, και ακόμη περισσότεροι θα μάθουν ότι έχουν ανάγκη την γνώση ώστε να συμβάλλουν την επόμενη φορά!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ???
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Σήμερα που είδα κάτι φάτσες στο δρόμο,ήθελα να τούς πω αιδοία.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    KAI NA ΕΡΘΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ...

Ωραία αυτοί τσιγγουνεύονται και έχουν ανάγκη την ενημέρωση

Εμείς από την άλλη θέλουμε να δώσουμε την γνώση και την πληροφορία

Πρώτα πρέπει να μάθεις στον άλλον ότι την έχει ανάγκη και μετά να την εκτιμήσει.

Αρα μια βόλτα για τους περίσσοτερους από εμάς για 2 μέρες δεν είναι τόσο μεγάλο κόστος...Πόσο περισσότερο αν αυτό το κόστος το μοιραστούμε όλοι (αυτοί που θα πάνε, και αυτοί που δεν θα πάνε).

ΤΟ EVENT ΘΑ ΓΙΝΕΙ...Με κάλυψη του κόστους δικού μας. Κάποιοι θά πάρουν την γνώση, και ακόμη περισσότεροι θα μάθουν ότι έχουν ανάγκη την γνώση ώστε να συμβάλλουν την επόμενη φορά!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ???
    Το σκέφτηκα κι εγώ για λίγο Σοφιανέ.Δεν τούς αξίζει....δεν τούς αξίζει ούτε φτύσιμο.
    moto perpetuo

hasta luego.

Επειδη τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα .
    Επειδη σε πειραξε οτι εγινε.
    Επειδη προδοθηκε η καλη σου πιστη προς αυτους,
    οτι θα ενδιαφερθουν γι αυτο που γινεται,
    για τα παιδια τους,
    για σενα που το οργανωνεις,
    γι αυτους τους αθηναιους που θα συμμετασχουν.

Καταλαβε οτι το σφαλμα ειναι δικο σου.
    Ζεις σε μια κοινωνια και θα επρεπε στην ηλικια που εισαι και με τις εμπειριες που φενεσαι οτι εχεις σαν ανθρωπος,να τους ξερεις καλητερα.Κανονικα θα επρεπε να εχεις σταματησει να απογοητευεσαι απο αυτους εδω και καμια δεκαετια.
    Πηγες να βασιστεις στην συμετοχη τους οικονομικα σε αυτη την προσπαθεια για να μην επιβαρηνεις τα παιδια του φορουμ .Κακως .Επρεπε να οργανωσεις μια προσπαθεια να τους την επιβαλεις να τους τη φορεσεις εξ απροοπτου και στους ελαχιστους που θα ερχονταν θα πρεπε (σε απολυτη αντιθεση με οτι εχω πει ως τωρα) να τους τριψεις στη μουρη καμια δωδεκαδα σπασμενα κεφαλια και χειμενα μυαλα σε αναλογα βιντεο .Ταρακουνημα και φτυσιμο.

Το οτι αυτοι οι μαπες δε μπορουν να αξιολογησουν μια κατασταση (γιατι περι αυτου προκειτε) δε πρεπει σε καμια περιπτωση ουτε να σε θλιβει ουτε να σε φρεναρει .Εμεις τη δουλεια μας κι αυτοι τη δικη τους. Αλλα αμα τα ζωα που κλωτσανε χρειαζονται χαλιναρι.Δεν τα χαιδευεις.Τους το φορας στον υπνο. Το πως θα το βρουμε
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ρε παιδιά για ποια έξοδα μιλάμε?
    όσοι πάμε καλύπτει ο καθένας τα δικά του,
    τώρα αν έχει η διοργάνωση έξοδα απο χόρο και άλλα τέτοια όπως μικροφωνικές κλπ,
    συγνώμη αλλά ένα σχολείο που να τα χει δεν υπάρχει?
    δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν τους αξίζει, να τους περάσει να μην γίνει!
    εγω θα το κανα και ας μην ερχόταν κανένας επειδή ήθελε να πάει να πιει καφέ το Σάββατο το πρωί...
    μήπως εμείς να το κανονίσουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Επειδη τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα .
    Επειδη σε πειραξε οτι εγινε.
    Επειδη προδοθηκε η καλη σου πιστη προς αυτους,
    οτι θα ενδιαφερθουν γι αυτο που γινεται,
    για τα παιδια τους,
    για σενα που το οργανωνεις,
    γι αυτους τους αθηναιους που θα συμμετασχουν.

Καταλαβε οτι το σφαλμα ειναι δικο σου.
    Ζεις σε μια κοινωνια και θα επρεπε στην ηλικια που εισαι και με τις εμπειριες που φενεσαι οτι εχεις σαν ανθρωπος,να τους ξερεις καλητερα.Κανονικα θα επρεπε να εχεις σταματησει να απογοητευεσαι απο αυτους εδω και καμια δεκαετια.
    Πηγες να βασιστεις στην συμετοχη τους οικονομικα σε αυτη την προσπαθεια για να μην επιβαρηνεις τα παιδια του φορουμ .Κακως .Επρεπε να οργανωσεις μια προσπαθεια να τους την επιβαλεις να τους τη φορεσεις εξ απροοπτου και στους ελαχιστους που θα ερχονταν θα πρεπε (σε απολυτη αντιθεση με οτι εχω πει ως τωρα) να τους τριψεις στη μουρη καμια δωδεκαδα σπασμενα κεφαλια και χειμενα μυαλα σε αναλογα βιντεο .Ταρακουνημα και φτυσιμο.

Το οτι αυτοι οι μαπες δε μπορουν να αξιολογησουν μια κατασταση (γιατι περι αυτου προκειτε) δε πρεπει σε καμια περιπτωση ουτε να σε θλιβει ουτε να σε φρεναρει .Εμεις τη δουλεια μας κι αυτοι τη δικη τους. Αλλα αμα τα ζωα που κλωτσανε χρειαζονται χαλιναρι.Δεν τα χαιδευεις.Τους το φορας στον υπνο. Το πως θα το βρουμε
    Συμφωνώ άν όχι σε όλα,στα περισσότερα.
    Αυτό που δεν μπορούσα να περιμένω,όσο κι αν τούς ξέρω,είναι ότι θα κόλλαγαν σε 10? ανά οικογένεια.Τόσα,για να μην πω λιγότερα αντιστοιχούν στον καθένα.
    Δεν μπορούσα να περιμένω ότι μ' ένα 20άχρονο παιδί νεκρό και μια κοπέλλα να χαροπαλεύει παράλυτη,η σκέψη τους δεν θα πήγαινε πέρα από τα λεφτά.
    Γράφω αυτές τίς γραμμές και αδυνατώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι.
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σαρτη Χαλκιδικης Ενα ονειρο.
    από natlan74 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 22:12
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 18:31
  3. Ποσες "στραβες" τη μερα !?!?