Αν ήταν ευθυτενής η γονυκλισία, θα τους χρίζανε ιππότες Billy !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
την σκυμμένη τους γονυκλισία...![]()
Αν ήταν ευθυτενής η γονυκλισία, θα τους χρίζανε ιππότες Billy !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
την σκυμμένη τους γονυκλισία...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Επίσης, κατά την ταπεινή μου άποψη ο εχθρός σ ί γ ο υ ρ α δεν είναι τ' αμερικανάκια, διότι αυτά απέκτησαν κράτος μόλις το 1792 (αν θυμάμαι καλά) ενώ ο Ελληνισμός πατιέται στο λάρυγγα από πολύ παλαιότερα (μα πολύ παλαιότερα).
παρακαλώ να μην μου βάλετε λέξεις στο στόμα όπως Ισραήλ, Εβραίοι, Σιών, Εξωγήϊνοι κτλ. ΔΕΝ είμαι τόσο γραφικός, από την άλλη δεν είμαι και τόσο αφελής γιά να πιστεύω ότι ο εκάστοτε Αμερικανός πρόεδρος κάνει ότι γουστάρει
Εχεις δικιο οτι ειναι κατευθυνομενος ο president. Αλλα ο συγκεκριμενος ειναι και εντελως βλακας.
δυστυχως εχω συναντησει πααααααρα πολλους ηλιθιους αμερικανους........
η πλειοψηφια τους ηταν στα χναρια του μπου σ κατα .
τι εντυπωση να εχω?
και οταν εχω φιλους,ναι φιλους,απο το Ιρακ και μου εχουν πει πως ηταν,τι ειπαν ,και τελικα τι
γινεται.
και οταν λεω για τα αμερικανακια,οταν σκοτωνουν θα τα λυπηθω?
θα κατσω απεναντι και θα βαραω και γω.υπακουουν σε διαταγες?και γω υπακουω
στη συνειδηση μου.
μακαρι να φαν το κεφαλι τους οπως οταν πηγαν να ελευθερωσουν το Βιετναμ///....
αλλα εκει ειναι ερημος,ελπιδα εχει μεινει στο βορειο Ιρακ που ειναι βουνα και λαγκαδια.
αει σιχτιρ πια ,απο την αρχη ηταν κλεφτες και δολοφονοι,και δεν θα παψουν ποτε,
γιατι τους κυβερνα το χρημα.
ΙΝ GOD THEY TRUST...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
![]()
Γιατί έχω την εντύπωση οτι τα βέλη του Βασίλη στρέφονται και σ' εμένα;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Αντικειμενική αλήθεια ΔΕΝ υφίσταται ως είδος...
Αν ήμουν αντικείμενο... ίσως να ήμουν αντικειμενικός...
...αλλά δυστυχώς είμαι υποκείμενο και είμαι σφόδρα υποκειμενικός, τουλάχιστον στην περίπτωση που σφάχτηκε ολόκληρη η οικογένεια της γιαγιάς μου το '22...
Ήταν 22 χρόνων και απεβίωσε το 95...τα έχουμε αναλύσει εκτενώς τα γεγονότα δηλαδή.
Ούτε δεοντολογία δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί όλοι την περιέχουμε, αλλά με διαφορετικό τρόπο...
Αλλιώς βλέπει την απεργία ο εργοστασιάρχης, αλλιώς ο κομουνιστής κι αλλιώς η Ελένη Μενεγάκη...
Εσύ μπορεί να μην βλέπεις γενοκτονία...
Άλλος πιθανόν να νομίζει ότι πρόκειται για ριάλιτυ "τύπου περιπέτειας", που δεν μεταδόθηκε απ΄το Mega...
Κάποιος παραπάνω ρώτησε αν είναι κάτι κακό στις μέρες μας η γενοκτονία...
Τώρα που το σκέφτομαι μέχρι 1 ανά εξάμηνο δεν θα έβλαπτε, ακολουθώντας τις οδηγίες ενός καλού χασάπη...
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές...
Για ποιό λόγο οι δικές μου πρέπει να έχουν σαν στόχο να θίξουν κάποιον προσωπικά?
Quis tacet consentire videtur...όποιος σιωπά δείχνει ότι συμφωνεί...
Ο μόνος τρόπος για να μην παρεξηγείται κανείς τελικά είναι...
...να μην διαβάζει το φόρουμ ώστε να μην "αναγκάζεται" να απαντήσει...
![]()
![]()
![]()
Θα απαντήσω σαν καλός πολιτικός:
"Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου"
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πειράζει που ενώ κάθε γενιά στην οικογένεια μου -από προπάππου ακόμα-αλλάζει τόπο κατοικίας αισθάνομαι "πατρίδα μου τα παιδικά μου χρόνια?" (που λέει και ο ποιητής)
πειράζει που ενώ οι ρίζες μου είναι σε πόντο, πόλη και καππαδοκία δεν αισθάνομαι την ανάγκη να σφάξω κανένα τούρκο, έλληνα, ρώσο κλπ?
αντιθέτως πολύ θα ήθελα να αντιληφθούν οι λαοί ότι αυτό που τεχνηέντως τους χωρίζει βρίσκεται σε κάτι βίλες και μέγαρα των κεντρικών πόλεων
όσο για τις ηπα και τον λαο τους....
για κάθε μπους υπάρχει ένας μπουκτσιν
για καθε φριντμαν υπάρχει ένας γκαλμπρέιθ
για κάθε μαντονα υπάρχει ένας τομ γουέιτς
για κάθε ράμπο υπάρχει ένα αποκάλυψη τώρα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Καθόλου δεν πειράζειΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
πειράζει που ενώ κάθε γενιά στην οικογένεια μου -από προπάππου ακόμα-αλλάζει τόπο κατοικίας αισθάνομαι "πατρίδα μου τα παιδικά μου χρόνια?" (που λέει και ο ποιητής)
πειράζει που ενώ οι ρίζες μου είναι σε πόντο, πόλη και καππαδοκία δεν αισθάνομαι την ανάγκη να σφάξω κανένα τούρκο, έλληνα, ρώσο κλπ?
και πολύ καλά κάνεις που δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να σφάξεις κανένα.
Η ιστορία όμως είναι ιστορία.
Αντί να την ωραιοποιούμε είναι καλύτερα να καταλάβουμε τί οδήγησε τους προγόνους μας στις όποιες πράξεις προκειμένου να μην τις επαναλάβουμε και εμείς.
Διότι, όπως είναι γνωστό η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η επανάληψή της είναι η γνώση και η κατανόησή της
![]()
Eχεις το γνωθι σεαυτον παλληκαριμ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Καθοτι Αγκλος ξερεις και απο τις πακατζ χολιντεϊς των ινδιανων και αλλων φυλων !
![]()
![]()
![]()