Ρε δεν πάτε να πάρετε μαζί κανένα μηχανάκι της προκοπής
λέγω .......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λέγω .......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξερ'ς κανα καλο για πουλημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
λέγω .......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Eσύ ....ΔΕΝ ξέρεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ξερ'ς κανα καλο για πουλημα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
dont get confused: it is sponsored BY me, not sponsored FOR me!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεθαβω αβερτα για να ενημερωσω απλα οτι για να φτασει ενα δεμα απο τον Καναδα στο Ελληνικο τελωνειο χρειαζεται περιπου 2 μηνες!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οι παραλαβες συνεχιζονται.
Επειδη ο τροπεας φευγει για διακοπες παρακαλω τον div400 που επιστρεφει να με επισκεπτεται στα κρατητηρια και αν ειναι ευκολο να φερνει τσιγαρα και γαλετες....![]()
Headlight unit λοιπον Αγγλικου τυπου.
Εξαιρετικα δυσευρετα μιας και ολοι οι Αμερικανοι και Ευρωπαιοι ψαχνουν στο ebay για τα συγκεκριμενα φαναρια που αντικαθιστουν τα παναθλια Ευρωπαικα με την Η4 και Η7 λαμπα με το κατοπτρο που φωτιζει σκατα με το συμπαθειο.
Φορεθηκαν μονο στα SV που προοριζοντουσαν για την Αγγλικη και Αυστραλεζικη αγορα.
Αυτα ειχα μεχρι προπερσι μεχρι που εκανα ενα γερο ρεκτιφιε στην μαπα του SV (και οχι μονο) πριν τον Αλεξιου.
Καταπληκτικα φωτα, ρωτηστε τον ruijin που κατεβαιναμε βραδυ το Μπραλλο και με ειχε βαλει μπροστα......για να βλεπει:rotflmao:![]()
Ευτυχως δεν χαθηκε στην πορεια οπως νομιζα..
Να δω τωρα τι θα πρωτοβαλω...(βαζελινη περισσεψε ευτυχως) .![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μια που αρχισαμε τα ξε-θαψιματα, Δημητρη ειδες καποιοα διαφορα με το PAIR REMOVAL KIT;Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και συνεχίζουμε μιας και σημερα ήρθε εξ αγγλίας:
α) PAIR REMOVAL KIT
Και το CLOCKWORX κοντέρ το εβαλες τελικα; Μπηκε ευκολα; Φωτο εχεις; πρεπει να κωλολεει!
Αν και θα στα πει ο ιδιος..Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Μια που αρχισαμε τα ξε-θαψιματα, Δημητρη ειδες καποιοα διαφορα με το PAIR REMOVAL KIT;
Και το CLOCKWORX κοντέρ το εβαλες τελικα; Μπηκε ευκολα; Φωτο εχεις; πρεπει να κωλολεει!
Να ξερεις ενα πραγμα.
Ο Μητσος οταν αγοραζει κατι δεν το βαζει απ'ευθειας.
Περιμενει να παλιωσει πρωτα, σαν το καλο κρασι και μετα να το βαλει...για να δει οτι δεν του κανει!!![]()
![]()
-..Not Yet!
για πείτε για πείτε... κάτι σαν το cartidge fork Matris δηλαδή και ο Δημήτρης?![]()
![]()
![]()
Ενα τετοιο πραγμα μονο που εμενα μου παιξανε μαλακια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
για πείτε για πείτε... κάτι σαν το cartidge fork Matris δηλαδή και ο Δημήτρης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Μια που αρχισαμε τα ξε-θαψιματα, Δημητρη ειδες καποιοα διαφορα με το PAIR REMOVAL KIT;
διαφορά ναι εχω δει...δεν κάνει πλέον παφ παφ η εξάτμιση!!!!
το PAIR REMOVAL KIT απλα αφαιρεί το συστημα εισαγωγής αέρα στην εξάτμηση οποτε δεν παρουσιάζει αυξηση αποδοσης.
αν ερχόταν επίτέλους αυτο το PC III.....![]()
![]()
![]()
![]()
το CLOCKWORX δεν το έχω βάλει ακόμα διοτι περίμένο ΚΑΠΟΙΟΝ που μΕ ειπε πως θα με βοηθούσε με αυτό.....(ονοματα δεν λέω tropea-ους δεν θίγω....)
@gcrook: η επομενη αγορα θα μπεί πάνω αβίαστα, αβαδιστα και αμεσα! οταν αγορασω....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Δεν πιστευω να σε στενοχωρησα πορδουλινι μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
@gcrook: η επομενη αγορα θα μπεί πάνω αβίαστα, αβαδιστα και αμεσα! οταν αγορασω....![]()
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!