Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Μερικα συνεργεια θελουν καλο Γ@μ$#σι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Οτι πεις!!!

τι να πω........τσακο μια και κανα κερι που και που ,οσοι σεν εχουν ιδεα τι κανει
    ο μηχανικος τους και τους τα παιρνει και αδρα,.........
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Ρε κουμπάρε σόρρυ αλλά δε σε πιάνω στα μεσαία ...διακρίνω μία ειρωνία μήπως?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Συγνώμη αλλά θα συμφωνήσω πως πολλά συνεργεία είναι για μπουρλότο!!!!

Κι αυτό το λέω μετά από εμπειρία σε αντιπροσωπεία! Δεν μπορεί να μην ξέρει εκείνη ότι το φίλτρο λαδιού στη δικιά μου μηχανή δεν αλλάζεται παρά μόνο αν κοπεί και να το ξέρω εγώ!!!

Δεν έχω χρόνο να τα κάνω μόνη μου, άρα εξαρτώμαι! Και μάλιστα εκεί ήξεραν ότι δεν είμαι καμιά άσχετη με το θέμα!!! παρόλα αυτά που τα κοπάνεισαν τα 27€ουλάκια για το φίλτρο!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Ειναι απο τους καλυτερους μηχανικους αλλα κανει και πονηριες, εσεις κολλησατε στο "ΝΙΜΟΥ" που ειπε στον αλλον οταν περνουσε απεναντι η στις πονηριες που εκανε;

ΥΓ: Αμα ειναι Μουνακιας να παει σε κανα μπουρδ#$λο να στρωσει, δεν φταινε σε τιποτα τα κοροιδα που πανε,οσο για εκεινον που ειπε οτι κοβει αποδειξη με το τι σου εκανε, @@ αποδειξεις εκοψε στα παιδια...

Αποδειξη ειναι υποχρεωμενα να σου κοβουν ολα συνεργεια.Απο εκει και περα οταν μειλαμε για μεγαλο ποσο το ΦΠΑ μπορει να ανεβασει το ποσο αρκετα (της εργασιας).Αρα φανταζομαι τα παιδια θα ειπαν να μην τους κοψουν για να γλυτωσουν καποια λεφτα.Απο εκει και περα ειναι ποσο καλος ειναι ο μηχανικος σου και ποσο τον εμπιστευεσαι.Το θεμα μουνακιας δεν λεει οτι δεν ειναι και καλος μηχανικος καποιος.Και στον χωρο που ειναι το συνεργειο απαγορευεται να ειναι ο πελατης απο επανω για να μην τους σπανε πολλοι ξερολες τα @@.Αν δεν σου κανει το συνεργειο για τον ενα η τον αλλο λογο ψαχνεις για αλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Ρε κουμπάρε σόρρυ αλλά δε σε πιάνω στα μεσαία ...διακρίνω μία ειρωνία μήπως?

καμια ειρωνια...απλα λεω οτι καποια πραγματα αναγκαστηκα τα κανω μονος μου
    και οσοι αναγκαστηκα πανε σε συνεργειο για το οτιδηποτε,εκτος απο τα χρηματα που
    χωνουν ,πρεπει να αναβουν και κανα κερι για τις μαλακιες του μαστορα
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

Re: Re: Μερικα συνεργεια θελουν καλο Γ@μ$#σι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    επειδη καταλαβα για ποιον μιλας, απο προσωπικη πειρα σου λεω

α) ναι κοταζει τα μουνι@

β) ειναι πολυ καλος μηχανικος
    +1

επισης απο προσωπικη πειρα (3 μηχανακια)
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Δεν του ειπαν τα παιδια να μην κοψει αποδειξη,τους ειπε το ποσο και τα εσκασαν και εφυγαν, ειδικα ο ενας οταν τα βαλανε κατω εγραψε σε χαρτι τι θα του αλλαξει ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ.
    Οταν μετα απο καιρο ο ενας αλλαξε συνεργειο διαπιστωσε οτι ουτε τεντοτηρα ειχε αλλαξει οπως διαπιστωσε το επομενο συνεργειο αλλα ουτε και μπαταρια,αλλα ο πελατης το κοροιδο ειχε πληρωσει και για αυτα...

ΥΓ: Εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος μηχανικος, εγραψα και σε αλλο μηνυμα οτι ειναι απο τους καλυτερους,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου κανει και καλη δουλεια γιατι πολυ απλα βαριεται,αλλοι μηχανικοι δεν εχουν γνωσεις για ευρωπαικα μηχανακια,αυτος εχει φοβερες γνωσεις αλλα δεν ασχολειται πραγματικα με τον πελατη,στον αλλον δεν αλλαξε τεντοτηρα και πηγε να του τα βαρεσει ολα, δεν ηταν οτι δεν το ηξερε απλα εγραψε στα @@ του τον πελατη.

Εχει ενημερωθει η αντιπροσωπεια της Husqvarna, παντως να το ξερετε μερικοι "φιλοι" του οποτε απο δω και περα να προσεχει και να βγαλει και απο την ταμπελα το σημα της husqvarna γιατι δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Husqvarna απο οσο ξερω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Δεν του ειπαν τα παιδια να μην κοψει αποδειξη,τους ειπε το ποσο και τα εσκασαν και εφυγαν, ειδικα ο ενας οταν τα βαλανε κατω εγραψε σε χαρτι τι θα του αλλαξει ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ.
    Οταν μετα απο καιρο ο ενας αλλαξε συνεργειο διαπιστωσε οτι ουτε τεντοτηρα ειχε αλλαξει οπως διαπιστωσε το επομενο συνεργειο αλλα ουτε και μπαταρια,αλλα ο πελατης το κοροιδο ειχε πληρωσει και για αυτα...

ΥΓ: Εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος μηχανικος, εγραψα και σε αλλο μηνυμα οτι ειναι απο τους καλυτερους,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου κανει και καλη δουλεια γιατι πολυ απλα βαριεται,αλλοι μηχανικοι δεν εχουν γνωσεις για ευρωπαικα μηχανακια,αυτος εχει φοβερες γνωσεις αλλα δεν ασχολειται πραγματικα με τον πελατη,στον αλλον δεν αλλαξε τεντοτηρα και πηγε να του τα βαρεσει ολα, δεν ηταν οτι δεν το ηξερε απλα εγραψε στα @@ του τον πελατη.

Εχει ενημερωθει η αντιπροσωπεια της Husqvarna, παντως να το ξερετε μερικοι "φιλοι" του οποτε απο δω και περα να προσεχει και να βγαλει και απο την ταμπελα το σημα της husqvarna γιατι δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Husqvarna απο οσο ξερω.
    1.Το συγκεκριμενο συνεργειο δεν τον ξερω....αρα αυτοματα ο μηχανικος ουτε φιλαρακι μου ειναι ουτε τον καλυπτω...
    2.Δηλαδη το οτι δεν του ειπαν για αποδειξη τι αποδεικνυει.....εγω απο προσωπικη πειρα ξερω οτι σχεδον ολοι λεμε στον μηχανικο να μην μας κοψει η να μας την κανει με χαμηλωτερη τιμη για να γλυτωσουμε το Φπα....αρα αυτο που λες δεν στεκει....
    3.Οταν πας για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σερβις και ξερεις ακριβως τι θελεις,το ποσο που θα πληρωσεις το ξερεις με μια αποκλιση 10 πανω 10 κατω.....αμα πας και του πεις ''μαστορα φτιαξε οτι βρεις'' τι περιμενεις να σου απαντηση ο αλλος???
    4.Για τον τεντωτηρα ενταξει...δεν μπορεις να το τσεκαρεις.....την μπαταρια ομως ρε φιλε οσο και ασχετος και να εισαι βλεπεις αν ειναι καινουργια η οχι....μην τρελλαθουμε κιολας.....

υ.γ. δεν ξερω τι μηχανικος ειναι αρα και δεν μπορω να εκφρασω γνωμη.....και συνηθως οταν πας σε εναν καινουργιο μηχανικο ΑΠΑΙΤΕΙΣ αποδειξη για την δουλεια που σου εχει κανει ωστε αν γινει η στραβη να εχεις καποια καλυψη....ειναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ θεωρω....

και απαντησα στο ιδιο μοτιβο με σενα γιατι απαντησες σε δικο μου ποσταρισμα......και θα ξαναπω οτι δεν ξερω για ποιον μιλαμε......εχω japan.....

Blackbusa δεν ειπα για σενα οτι ειναι "φιλος" σου, τον ξερουν αρκετα παιδια εδω μεσα σε εκεινους αναφερομαι, δεν την τσεκαρε την μπαταρια το παιδι γιατι υποτιθεται οτι το πηγε το μηχανακι του σε συνεργειο με "ονομα" καλο και γνωστο,εχεις δικιο επρεπε να την τσεκαρει,τον τεντωτηρα τον ειδα και εγω και ηταν στα τελευταια του!
    Για αυτο εγραψα το θεμα, οποιοι πηγαινουν στον συγκεκριμενο (εφοσον καταλαβαν ποιος ειναι) να μην παθει καποια ζημια η μοτοσυκλετα τους.

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο συνεργείο...
    Κρίμα τις εταιρίες που έχει

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Συγνώμη αλλά θα συμφωνήσω πως πολλά συνεργεία είναι για μπουρλότο!!!!

Κι αυτό το λέω μετά από εμπειρία σε αντιπροσωπεία! Δεν μπορεί να μην ξέρει εκείνη ότι το φίλτρο λαδιού στη δικιά μου μηχανή δεν αλλάζεται παρά μόνο αν κοπεί και να το ξέρω εγώ!!!

Δεν έχω χρόνο να τα κάνω μόνη μου, άρα εξαρτώμαι! Και μάλιστα εκεί ήξεραν ότι δεν είμαι καμιά άσχετη με το θέμα!!! παρόλα αυτά που τα κοπάνεισαν τα 27€ουλάκια για το φίλτρο!!!!

Για το TTR μιλαμε? κανονικο φιλτρο εχει οπως τα υπολοιπα.. περιπου στα 10 ευρω (Αν δεν μπερδευω κατι.. )
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρασκευή Με μερικά παλαιά αλλά καλά!! Αντε καλό ΣΚ
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 09:29
  3. Παρα Πολυ Καλο