Εγώ μετά χαράς θα πιω τη Μπούσα !Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έχουμε χώρο ακόμα να γεμίσουμε...Πάμε καλά!![]()
![]()
![]()
![]()
Eχμμμ παιδιά...Αυτό το μηχανάκι στο τέλος δδδδδεν είναι Ducati...Με πιστεύετε;Ε;Δεν με πιστεύετε;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Ki εγώ μάζευα μπουκάλια μέχρι που μια μέρα βαρέθηκα να τα ξεσκονίζω κάθε τόσο κ τα πέταξα στην ανακύκλωση..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ξεκίνησα καλά σήμερα να κάνω την συλλογή μου...Μέχρι στιγμής είμαι σε καλό επίπεδο
:rotflmao: :rotflmao:
Όσο για τα μηχανάκια μακάρι να βρίσκεις αυτά που θες (στα μαγαζιά δεν παίζει πολύ ποικιλία)..
![]()
Γαμημένα minichamps..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έχουμε χώρο ακόμα να γεμίσουμε...Πάμε καλά!![]()
τελειο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι ποτα ειναι τουτα ρε μπαγασα?
που τα βρηκες?![]()
![]()
Προσεχε να μην σου σταθούν τα καρμπυλατέρια στο λαιμό !! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ μετά χαράς θα πιω τη Μπούσα !![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
τελειο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι ποτα ειναι τουτα ρε μπαγασα?
που τα βρηκες?![]()
![]()
Όποιος θέλει να μάθει πού τα βρήκα ας έρθει στην Λάρισα να τον πάω σε αυτή την μαγευτική μπυραρία-restaurant να τις δοκιμάσουμε όλες τις μπύρες![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Το ψεκαστό δεν είναι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Προσεχε να μην σου σταθούν τα καρμπυλατέρια στο λαιμό !! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Λέγε breeze ! Νά'χω και κανα τσιπς δίπλα μου για ώρα ανάγκης![]()
απο το μαρτη που θα μαι λαμια θα σου ρθω ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όποιος θέλει να μάθει πού τα βρήκα ας έρθει στην Λάρισα να τον πάω σε αυτή την μαγευτική μπυραρία-restaurant να τις δοκιμάσουμε όλες τις μπύρες![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το ψεκαστό δεν είναι ;![]()
Λέγε breeze ! Νά'χω και κανα τσιπς δίπλα μου για ώρα ανάγκης![]()
Βρε Μάκη...Σε πιάνω αδιάβαστο,ουδέποτε υπήρξε καρμπυρατεράτο busa![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
απο το μαρτη που θα μαι λαμια θα σου ρθω ρε![]()
Από Φλεβάρη θα υπηρετώ την μαμά πατρίδα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Μωρέ πιωμένο με πιάνεις αλλά ακόμα και τώρα νομίζω ότι έβγαινεΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Βρε Μάκη...Σε πιάνω αδιάβαστο,ουδέποτε υπήρξε καρμπυρατεράτο busa![]()
![]()
![]()
![]()
Έ ;![]()
Αυτή εκεί στο κέντρο,είναι η καλύτερη μοναστηριακή που έχω δοκιμάσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ξεκίνησα καλά σήμερα να κάνω την συλλογή μου...Μέχρι στιγμής είμαι σε καλό επίπεδο
Απίστευτη μπύρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Την Grimbergen λες Βαγγέλη;Πού να δοκιμάσεις και την Guden Carolus,θα πάθεις γερή πλάκα.Τόσο αρωματική μπύρα δεν έχω ξαναδοκιμάσει,λες και πίνεις ανθισμένες πορτοκαλιές,ροδακινιές,βερυκοκιές και πράσινα λιβάδια είναι....
Διαβάζοντας αυτά που γράφω πρέπει να βαράει κιόλας λίγο αλλά δεν πειράζει![]()
Fortis Fortuna Adiuvat