Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό το θρεντ δε φεύγει απο εδω!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: παπου, προσπάθησα δεν μπορεις να πεις :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το θρεντ δε φεύγει απο εδω!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: παπου, προσπάθησα δεν μπορεις να πεις :rotflmao: :rotflmao:
Ο service coordinator manager, θα φοράει και στολή;
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
STICKY!![]()
![]()
sorry oldman εγω μια ερώτηση ήθελα να κάνω...
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Έχω νεότερα για τη μηχανή μου και είπα να σας τα πώ!
Στον τρικαλιώτη δεν παίζει να την πάω γιατί από όσους ρώτησα και εκτός του φόρουμ άκουσα τα χειρότερα! Επίσης έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτήσω τιμές για το κόμπλερ και ήμουνα στην αναμονή πολύ ώρα και βαρέθηκα!
Σε ένα άλλο συνεργείο που έβαλα τακάκια μπροστά σήμερα (35 ευρά για να μου βάλει τακάκια, το υλικό και τα περαστικά) ρώτησα για ρύθμιση βαλβίδες και μου είπε 100 ευρά περίπου!!
Με φάνηκαν πολλά μπορώ να πω!
Οπότε τη μηχανή παίζει να την πάω στην αντιπροσωπεία της Ξάνθης όταν θα είμαι προς Καβάλα λόγω και κάτι άλλων υποχρεώσεων που οι τιμές είναι καλύτερες!
Επίσης έμαθα ότι το κόμπλερ μου αποτελείται από τρια κομμάτια και ότι αν δεν έχει προχωρήσει η κατάσταση παίζει και να το προλάβω αλλάζοντας μόνο το ένα κομμάτι που κουμπώνει πάνω στο στρόφαλο που κοστίζει γύρω στα 100 ευρά! :wacko: Μακάρι...
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όλα θα ανακοινωθούν σε official press release ...!!!![]()
(όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου...)
Το θέμα είναι πως θα κρύψουμε το όνομα του Υπεύθυνου Service, γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες...![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠΠΠ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????
![]()
Ρε κοιτα να δεις που θα συνδιαζουμε το service μας με καφέ, τσίπουρο και ντουζλαμά στη Σαλλλλλλονικη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Έχω νεότερα για τη μηχανή μου και είπα να σας τα πώ!
Στον τρικαλιώτη δεν παίζει να την πάω γιατί από όσους ρώτησα και εκτός του φόρουμ άκουσα τα χειρότερα! Επίσης έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτήσω τιμές για το κόμπλερ και ήμουνα στην αναμονή πολύ ώρα και βαρέθηκα!
Σε ένα άλλο συνεργείο που έβαλα τακάκια μπροστά σήμερα (35 ευρά για να μου βάλει τακάκια, το υλικό και τα περαστικά) ρώτησα για ρύθμιση βαλβίδες και μου είπε 100 ευρά περίπου!!
Με φάνηκαν πολλά μπορώ να πω!
Οπότε τη μηχανή παίζει να την πάω στην αντιπροσωπεία της Ξάνθης όταν θα είμαι προς Καβάλα λόγω και κάτι άλλων υποχρεώσεων που οι τιμές είναι καλύτερες!
Επίσης έμαθα ότι το κόμπλερ μου αποτελείται από τρια κομμάτια και ότι αν δεν έχει προχωρήσει η κατάσταση παίζει και να το προλάβω αλλάζοντας μόνο το ένα κομμάτι που κουμπώνει πάνω στο στρόφαλο που κοστίζει γύρω στα 100 ευρά! :wacko: Μακάρι...
![]()
Τελικά μου γεννάται μια απορία...Με τόσα που ακούγωνται για τον Τρικαλιώτη εκεί πάνω ποιός πάει για σέρβις εκεί ? Εχει δουλειά αυτός ο ντίλερ τελικά ή θα γίνει κλέφτης? :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ο Ντόλλας στην Ξάνθη έχει πολύ καλό όνομα και είναι και χρυσή καρδιά παιδί.Ετυχε να πάω εκεί για σέρβις το 2005 καθ' οδόν προς Κωνσταντινούπολη.Πήγαινε να το διαπιστώσεις και μόνος σου.
Καλοτάξιδο κιόλας.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το θέμα είναι πως θα κρύψουμε το όνομα του Υπεύθυνου Service, γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες...![]()
μη μΕ πεις οτι...............................................!!!!!!!!!!!?????
:a029:
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μη μΕ πεις οτι...............................................!!!!!!!!!!!?????
:a029:
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Π.Μ Ε!
![]()
![]()
![]()
Ρε μοτοκουτσομπόλες θα μας πείτε και εμάς τίποτα ή θα το κρατησετε μυστικό; Αφού ξερετε ότι μας "ποναει" το θέμα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Αφού ξερετε ότι μας "ποναει" το θέμα.....
Ε μα μηχανακι ειναι αυτο που πηγες και πηρες?
:a029: :a029: :a029:
![]()
![]()
![]()
Τι να κάνω, έχω μια αδυναμία στα μαστοδοντα......Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ε μα μηχανακι ειναι αυτο που πηγες και πηρες?
:a029: :a029: :a029:
![]()
![]()
![]()