Μα πώς είναι δυνατόν να έρθουνε τόσα άτομα και να μην τραβήξει ούτε ένας φωτογραφίες;;;![]()
Δεν μπορεί,όσο ζω ελπίζω...Αφού περάσατε καλά δεν πειράζει
![]()
Μα πώς είναι δυνατόν να έρθουνε τόσα άτομα και να μην τραβήξει ούτε ένας φωτογραφίες;;;![]()
Δεν μπορεί,όσο ζω ελπίζω...Αφού περάσατε καλά δεν πειράζει
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
βαλτοι εισαστε ολοι ρε ????????!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μεγάλε,μάς την πέσανε.![]()
![]()
Δυστυχώς καθόλου φωτογραφίες γαμώτη....![]()
![]()
αλλά
πολύ γέλιο σού λέω!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βαλτοι εισαστε ολοι ρε ????????!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ωχ,τί έγινε ρε Γιώργο;
Fortis Fortuna Adiuvat
τον βρωμοβαγγελη και τον βρωμοπορο του εγω τους ξεθαψα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ωχ,τί έγινε ρε Γιώργο;
οταν ειχε πρωτομπει ειχε καλεσει ολους μας να παμε κατω.τοτε του ειχα ζητησει το τηλεφωνο του και 2 μερες μετα βρεθηκα να ταξιδευω με τον νοστρα συν γυναιξι για πορο χωρις να το ξερει ο βαγγος.φτασαμε τον πηραμε τηλεφωνο τρελαθηκε απο τη χαρα του, τρελαθηκαμε με τη παρεα του και απο τοτε οποτε κανονιζεται βολτα για πορο εγω τη χανω !!!!!!!παω σε ακυρη φαση μονος μου βεβαια αλλα χανω τη βολτα με τη παρεα!!!!απο στορκ λοιπον δεχτηκα sms απο τον ται στο οποιο με δουλευε που δεν πηγα.και επειδη ολους αυτους που ητανε κατω σημερα τους ξερω, ξερω και πως περασανε και παω να σκασω!!!![]()
![]()
![]()
επρεπε να βαλω λαστιχα και περαν του οτι δεν ειχα, δεν περισσευε και χρονος να παω αλλη μερα να τα περασω.![]()
![]()
![]()
edit:επειδη ολο και καποιος μπαγλαμας θα βρεθει να παρεξηγησει τις λεξεις 'βρωμοβαγγελη' και 'βρωμοπορο' να πω οτι τα λεω χαιδευτικα και ουδεμια σχεση υπαρχει με τη πραγματικοτητα.η αληθεια ειναι οτι τοσο ο πορος οσο και ο βαγγελης ειναι πεντακαθαροι !!!![]()
![]()
![]()
τον βρωμοβαγγελη και τον βρωμοπορο του εγω τους ξεθαψα !!!
οταν ειχε πρωτομπει ειχε καλεσει ολους μας να παμε κατω.τοτε του ειχα ζητησει το τηλεφωνο του και 2 μερες μετα βρεθηκα να ταξιδευω με τον νοστρα συν γυναιξι για πορο χωρις να το ξερει ο βαγγος.φτασαμε τον πηραμε τηλεφωνο τρελαθηκε απο τη χαρα του, τρελαθηκαμε με τη παρεα του και απο τοτε οποτε κανονιζεται βολτα για πορο εγω τη χανω !!!!!!!παω σε ακυρη φαση μονος μου βεβαια αλλα χανω τη βολτα με τη παρεα!!!!απο στορκ λοιπον δεχτηκα sms απο τον ται στο οποιο με δουλευε που δεν πηγα.και επειδη ολους αυτους που ητανε κατω σημερα τους ξερω, ξερω και πως περασανε και παω να σκασω!!!![]()
![]()
![]()
επρεπε να βαλω λαστιχα και περαν του οτι δεν ειχα, δεν περισσευε και χρονος να παω αλλη μερα να τα περασω.![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ ρε παιδιά δεν είχα την τύχη να γνωρίσω κανέναν από σας όμως.Τουλάχιστον εσύ τους έχεις όλους δύο βήματα από σένα,πραγματικά μες στα πόδια σου (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό).Πού θα πάει,όταν πάρω το μηχανάκι θα κατεβώ και αυτό είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
παρεξηγησιμο....ακου μες στα ποδια μου τους εχω ολους !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εγώ ρε παιδιά δεν είχα την τύχη να γνωρίσω κανέναν από σας όμως.Τουλάχιστον εσύ τους έχεις όλους δύο βήματα από σένα,πραγματικά μες στα πόδια σου (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό).Πού θα πάει,όταν πάρω το μηχανάκι θα κατεβώ και αυτό είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ![]()
ααααααααααααα θα τσακωθουμε !!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οσο για τη δεσμευση....θα περιμενουμε...![]()
![]()
![]()
Η φάση θα ήταν να ερχόταν ο τρελλοσαλονικιός,σπάζοντας τα κοντέρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί να σ' έβλεπα πού θα βάραγες το κεφάλι σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αυτος ειναι κουλος ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Η φάση θα ήταν να ερχόταν ο τρελλοσαλονικιός,σπάζοντας τα κοντέρ.
Εκεί να σ' έβλεπα πού θα βάραγες το κεφάλι σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκανα εντιτ πιο πανω μη και παρεξηγηθεις...!![]()
![]()
![]()
οσο για τη δεσμευση....θα περιμενουμε...![]()
![]()
![]()
Eλπίζω όχι με λοστούς και σπασμένα μπουκάλια![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ΑΕΚτζής παιδί μου,τι περιμένεις...:rotflmao: :rotflmao:αυτος ειναι κουλος ρε...![]()
![]()
Πού ρε;Πές μου να θυμώσω λίγο γιατί τώρα που φύγαν τα παιδιά έχω πέσει.εκανα εντιτ πιο πανω μη και παρεξηγηθεις...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
δεν εχουμε τετοιο σκοπο εκτος και αν το επιθυμεις εσυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Eλπίζω όχι με λοστούς και σπασμένα μπουκάλια![]()
μπορουμε επισης να σε κυλαμε πανω σε καρφια, να σου ριχνουμε αλατι στις πληγες και διαφορα αλλα σαδομαζοχιστικα κολπα τα οποια μονο με την εγκριση σου θα διαπραξουμε.
αλλιως ελα να πιουμε μπυρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ME TIΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.......????
Τώρα γιά τά σχόλια τί νά πώ...???
Έχει χάρη πού τόν άνέλαβα........ΣΑΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ.......
Άς μήν είχα τά τρεχάματα.......ΑΧ....ΑΧ.......ΑΧ.......!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχουμε τετοιο σκοπο εκτος και αν το επιθυμεις εσυ.
μπορουμε επισης να σε κυλαμε πανω σε καρφια, να σου ριχνουμε αλατι στις πληγες και διαφορα αλλα σαδομαζοχιστικα κολπα τα οποια μονο με την εγκριση σου θα διαπραξουμε.
αλλιως ελα να πιουμε μπυρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του χρόνου τον Μάρτιο με το καινούργιο μου ZX6R ή GSXR 750.Θα ειδοποιήσω![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
edit:επειδη ολο και καποιος μπαγλαμας θα βρεθει να παρεξηγησει τις λεξεις 'βρωμοβαγγελη' και 'βρωμοπορο' να πω οτι τα λεω χαιδευτικα και ουδεμια σχεση υπαρχει με τη πραγματικοτητα.η αληθεια ειναι οτι τοσο ο πορος οσο και ο βαγγελης ειναι πεντακαθαροιΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!![]()
![]()
![]()
αν παρεις το πρωτο...μη μου ξαναμιλησεις....θα μιλας μονο με τον idi και την evi !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Του χρόνου τον Μάρτιο με το καινούργιο μου ZX6R ή GSXR 750.Θα ειδοποιήσω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: