H0NDAKIAS αν δεν βαριέσαι πολύ θα ήθελα να ακούσω και την συνέχεα... :wacko: Και τη έκανες την προχώρησες δίχως υγρά.? (δεν νομίζω).. την άφησες εκεί και έφερες ανταλλακτικά..? ή την φόρτωσες και την πήγες συνεργείο..?? Αλήθεια θα ήθελα να ακούσω την συνέχεια και να δω και εγώ σε μια ανάλογη περίπτωση τη θα κάνω..!! γιατί όπως το πάω το θέμα μάλλον θα βρεθώ στην θέση σου. Περισσότερο από έλλειψη χρόνου για να πω την αλήθεια αλλά και από την ηλιθιότητα που με διακατέχει πολλές φορές.!Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
Εγώ είχα πρόβλημα με τη ψύξη γενικά. Οταν το πρωτοπήρα δουλευε το βιντιλατερ μετα από κάνα 4μηνο χωρις να το καταλάβω ανέβαζε θερμοκρασία (είχα χαλασμένο δείκτη θερμοκρασίας). Να μην στα πολυλογώ μην ξέρωντας πόσο είναι τι φυσιολογικό γιατι ήμουν καιρό χωρίς δεικτη θερμοκρασίας, μία ζεστή μέρα του ιουνίου μου έκανε το "μπραφ" και στη μέση του δρόμου αρχιζε να μου πεταει ζεστο παραφλου χαμηλά στα πόδια από τη βαλβίδα εκτόνωσης (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) .Τελικά είχε κολήσει η βαλβίδα του ψυγείου και για να αγοράσω καινουρια την έβρισκα απο 50 ευρω εως 70 . Οπότε κατι τέτοιο μυρίζομαι και σε σένα. Δεν ξέρω να βοήθησα. Good Luck ! ! !![]()
Υ.Γ. Καλά λέω εγώ ότι ο δείκτης θερμοκρασίας είναι ποιο χρήσιμος από τον δείκτη βενζίνης αφού για την βενζίνη υπάρχει και η ρεζέρβα..! Σωστά.. :rotflmao: