Αφού θέλει γυμνό το παιδί ρε !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πάρε hornet ή κουτί..![]()
![]()
Ντε και καλά να πάρει Fazer...:o
![]()
![]()
![]()
Αφού θέλει γυμνό το παιδί ρε !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πάρε hornet ή κουτί..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι γυμνό τι κουτί δε θα καταλάβει διαφορά αν πάρει xornet.. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού θέλει γυμνό το παιδί ρε !![]()
![]()
![]()
![]()
Άνθρωποι που λένε 'αν έπαιρνα καινούργιο μόνο χόντα θα'περνα' να το κάνουν ΤΙ το fazer..;Δεν τους χρειαζεται..![]()
![]()
![]()
ΚαλόγεροΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Άνθρωποι που λένε 'αν έπαιρνα καινούργιο μόνο χόντα θα'περνα' να το κάνουν ΤΙ το fazer..;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οντως μεγαλη χαζομαρα να παρει καποιος ενα μηχανακι με καλυτερες αναρτησεις, φρενα που δουλευουν και ενα κινητηρα ο οποιος ευχαριστει απο χαμηλα στα ψηλα. Ειναι πιο trendy το fazer μηχανολογικα ξερω.. Αληθεια τα fz6 οταν βλεπουν hornet στα φαναρια μαρσαρουν?????
Παιδιά όντως αυτή η σκέψη είναι λίγο οπισθοδρομική! Δεν μπορείς να σκέφτεσαι έτσι φίλε επειδή υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα απο πάρα πολλές εταιρίες. Ειδικά τα δύο που συγκρίνεις, δεν νομίζω να έχουν διαφορές σε αξιοπιστία (για αξιοπιστία μιλάμε ε!).Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
...δε μιλαω παντως για αγορα καινουριου,γιατι και εγω μεχρι στιγμης μονο honda ειχα,και honda θα ξαναεπαιρνα αν ηταν για καινουριο!!...
Τώρα για τα υπόλοιπα είναι trade-off: πιο ροπάτο το hornet χαμηλά, καλύτερο (παρανοϊκό) το FZ6 ψηλά, ψεκαστό το FZ6, κωλ@ρ@ το hornet, διαλέγεις και πέρνεις...
![]()
Chris
...τελικα με βλεπω να κλεινω προς το hornet.!
οχι επειδη ειμαι hondakias,αλλα με βαση τα παραπανω,μαλλον το hornet μου ταιριαζει καλυτερα
στον τροπο οδηγησης.
Καλές αγορές λοιπόν φίλε και καλά ταξίδια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
...τελικα με βλεπω να κλεινω προς το hornet.!
οχι επειδη ειμαι hondakias,αλλα με βαση τα παραπανω,μαλλον το hornet μου ταιριαζει καλυτερα
στον τροπο οδηγησης.
![]()
![]()
![]()
Chris