μπραβο ρε νικουλακ!εμεις στο πηαγδι κατουρησαμε ετσι??καλα θα σε φτιαξω εγω...θα ερθω να σου σκασω τα λαστιχα στο τρειλερ,θα κανω βουντου να βρεχει,και να ριχνει και χαλαζι μαζι...
μπραβο ρε νικουλακ!εμεις στο πηαγδι κατουρησαμε ετσι??καλα θα σε φτιαξω εγω...θα ερθω να σου σκασω τα λαστιχα στο τρειλερ,θα κανω βουντου να βρεχει,και να ριχνει και χαλαζι μαζι...
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
και τι φταίμε εμείς οι υπόλοιποι????Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μπραβο ρε νικουλακ!εμεις στο πηαγδι κατουρησαμε ετσι??καλα θα σε φτιαξω εγω...θα ερθω να σου σκασω τα λαστιχα στο τρειλερ,θα κανω βουντου να βρεχει,και να ριχνει και χαλαζι μαζι...![]()
έχουμε και πουστράκια στην παρέα..Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μπραβο ρε νικουλακ!εμεις στο πηαγδι κατουρησαμε ετσι??καλα θα σε φτιαξω εγω...θα ερθω να σου σκασω τα λαστιχα στο τρειλερ,θα κανω βουντου να βρεχει,και να ριχνει και χαλαζι μαζι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
έχουμε και πουστράκια στην παρέα..![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μπραβο ρε νικουλακ!εμεις στο πηαγδι κατουρησαμε ετσι??καλα θα σε φτιαξω εγω...θα ερθω να σου σκασω τα λαστιχα στο τρειλερ,θα κανω βουντου να βρεχει,και να ριχνει και χαλαζι μαζι...κοίτα καλά μωρή παλιοβουντουκατσικοπόδα....
![]()
χαλάζι θα ρίχνει, όταν θα πας για καφεδάκι Σούνιο....και μόνο πάνω από το καινούργιο σου μηχανάκι....θα έχεις και σφυρήλατο τεπόζιτο και ούτως η άλλως πρόβλημα στο σασμάν βγάζουν....οπότε είσαι τυχερόσσι....![]()
α, μην ξεχάσεις να πας και στη μαθητική παρέλαση να αμολύσεις 10λεπτα, 20λεπτα και στραγάλια να κάνεις γούστα... κρίμα που θα το χάσω, σε ζουλεύω![]()
κοίτα μαύρε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπως διαφορετικά τα δείχνει εδώ..
http://www.accuweather.com/world-for...ERRES&metric=1
Και έτσι, μια χαρά μοιάζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από pantelisFZR1000
Κάπως διαφορετικά τα δείχνει εδώ..
http://www.accuweather.com/world-for...ERRES&metric=1![]()
Ελπίζω οι προσευχές να πιάσουν και να έχουμε καλό καιρό.
Οσο γι αυτους που δεν μπορουν για τον αλφα η βήτα λόγο να έρθουν μη ξεχνατε την Κυριακή 28/10 εχει στα Μέγαρα track day ο Ζαφειρόπουλος.
alex
kala eiste apisteytoi!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
Ελπίζω οι προσευχές να πιάσουν και να έχουμε καλό καιρό.
Οσο γι αυτους που δεν μπορουν για τον αλφα η βήτα λόγο να έρθουν μη ξεχνατε την Κυριακή 28/10 εχει στα Μέγαρα track day ο Ζαφειρόπουλος.
νικολακι δεν πιστευω να ειναι φωτο σοπ,γιατι σε εχω ικανο,και να παμε εμειες τελικα και εσυ να εισαι εδω και να γελας που θα φτασουμε βρεγμενοι μεχρι και το σωβρακο!!
Όπως και να είναι ο καιρός, και με τις δύο περιπτώσεις θα
περάσουμε μέλιιιιιιιιιιιιιιιιιι......![]()
![]()
αν κρίνω από τα σημερινά δείγματα, μάλλον θα γυρνάμε στο 3:56 από τα γέλια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
τελικά από ότι φαίνεται θα μας κάνει το χατήρι και θα περάσουμε ένα πολύ καλό τριήμερο με καλη παρέα![]()