Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 242

Θέμα: Σας ευχαριστώ πολύ

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Τι ευχαριστώ και αηδίες ρε χούλιε!!! Δεν ντρέπεσαι λίγο που τώρα θα τρως μόνος σου τα λεφτά από τις συνδρομές.... ασταδιάλαααααα!!! Τουλάχιστον δώσε μου μια 400άρα ? να βάλω λάστιχα στο φορτηγό το 13 ρε φίλε

:a07:
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ...να συμπληρωσω οτι και τωρα η αναλογια συνεχιζει εις βαρος των τοπικων μοντς, μιας και οι αντμιν που σας ειχαν βαλει στο ματι και εποφθαλμιουσαν το κομματι της πιτας των 2/3 του 50% σας πεταξαν ενα τσουρμο εγκαθετους για να σιχτηριαστειτε, και ετσι να παρουν τα ποσοστα σας.
    Γμσε τα ρε μπαρτ... Είναι τόσο χάλια το θέμα με τα λεφτά που είτε οι μοδς θα χρειαστεί να συνδικαλιστούν και να υπογράφουν συλλογική σύμβαση με χορνετ και χουλιο, είτε θα χρειαστεί να μπει ο ΣΔΟΕ να κάνει έναν καλό έλεγχο και να βάλει την κλίκα στη θέση της. Είναι πολλά τα λεφτά μπαρτ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε μήπως να ξαναβάλω το νινί για άβαταρ ; Μαλάκας δεν είναι αυτός με την ταμπέλα ;

:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

MAKHS FOR MOD ΑΠAIΧΤΟς ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟς , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως περα απο την πλακα και εγω ψηφιζω makis

respeCt στην ψυχαρα του FORUM

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Να ειστε καλα παιδια να τα λεμε.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Νίκο και Κωστή τι να πω ρε?
    Είπα να μη γράψω, μια και θα είσαστε στο δέλεαρ για να μαζέψτε για τελευταία φορά τις συνδρομές, και την προμήθεια σας, αλλά τεσπα θα γράψω.
    Αν υποψιαστώ ότι οι λόγοι που «την κάνετε» είναι μερικά παιδάκια από αυτά που βλέπω τελευταία να κόβουν βόλτες στα ποστ και κάνουν αγορεύσεις επί παντός, κάνετε μλκια. και δεν σας δικαιολογώ. (δεν πιστεύω να έχετε την απαίτηση να διαβάσω όλες τις διαμάχες?)
    Αν πάλι είναι άλλοι, προσωπικοί, οι λόγοι, τότε είναι δική σας η απόφαση και δικαίωμα σας.
    Φυσικά δεν λέω ότι στεναχωριέμαι, σπάστηκα, κουφάθηκα, τι θα κάνουμε τώρα, κλπ.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σπαστώ, με την ίδια οθόνη που διάβαζα πριν αυτά που γράφατε με την ίδια θα τα διαβάζω. Δηλαδή….και τι έγινε? Το πολύ πολύ να πέσει περισσότερη δουλειά στον bartlouli. Έτσι κι αλλιώς τώρα που θα πάρει και μεγάλη μηχανή θα πάρει τα πάνω του.

Θέλω να απαντήσω σε μια «βλαμμένη» παράγραφο που διάβασα παραπάνω σχετικά με το Δέλεαρ και τα πόσα ποσοστά δίνει.:a31:
    Και λέω «βλαμμένη» παράγραφο για να μην την πω «δειλή».
    Το Δέλεαρ και κάθε Δέλεαρ είναι ένα σημείο αναφοράς, σημείο συνάντησης για αυτούς που τόλμησαν να πετάξουν την μάσκα της δειλίας η οποία είναι το πληκτρολόγιο, και να συναντήσουν κάποια άτομα που είχαν πρωτίστως ανταλλάξει δυο-τρεις γραπτές κουβέντες.
    Όταν είσαι «χέστης» (κι αυτό πάει μόνο στους εντός των τειχών, οι άλλοι είναι μακριά) όχι μόνο δεν τολμάς, (γιατί είσαι ντολμάς) να πάς σε καμιά συνάντηση αλλά το πολεμάς κιόλας.
    Οι ενδιαφερόμενοι είμαι σίγουρος ότι κατάλαβαν και φυσικά αν θέλει κάποιος ανάλυση, δεν αναλύω τίποτα εδώ, την άλλη βδομάδα στο Δέλεαρ!

ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

εγω παντως δεν σας φοβαμαι, βαλτε τα εισητηρια για το αεροπλανο και κατεβαινω δελεαρ τη δευτερα να σας δω

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

τι εχουμε εκλογες???

μακηηηηηη!! τσιμπα μια ψηφο ρε αλανι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    Mωρέ για υιοθέτηση είμαι εγώ αλλά άντε να πετύχεις τη Σκλεναρίκοβα σε αναζήτηση αρσενικού βρέφους με πλούσια τα ελέη

Σοβαρά τώρα

Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά με τον Κώστα και τον Νίκο, εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να λειτουργήσω τόσο άψογα όσο λειτούργησαν αυτοί, εννοείται πως δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να τους αφήσουν όλους ικανοποιημένους όμως εγώ που βρίσκομαι μακρυά και στην απόσταση αλλά και στις συχνές παρέες των παιδιών του φόρουμ νομίζω πως έχω διακρίνει απόλυτα όλα αυτά που έδωσαν απ'τον εαυτό τους εδώ μέσα..

Προς Θεού δεν λέω πως ήταν πάντοτε τέλειοι στα δικά μου τα μάτια όμως στην τελική άνθρωποι είμαστε, δεν ξυπνάμε με το ίδιο πλευρό κάθε πρωί.. αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση που μου έμεινε μ'αυτή τους την απόφαση που ειλικρινά με στεναχώρησε.. όμως τους παραδέχομαι που έφτασαν μέχρι εδώ.

Τέλος από μένα αυτό το θέμα, ξέρω πως θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν κι αυτό μετράει !

Καλά κουράγια στους επόμενους !

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Mωρέ για υιοθέτηση είμαι εγώ αλλά άντε να πετύχεις τη Σκλεναρίκοβα σε αναζήτηση αρσενικού βρέφους με πλούσια τα ελέη

Σοβαρά τώρα

Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά με τον Κώστα και τον Νίκο, εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να λειτουργήσω τόσο άψογα όσο λειτούργησαν αυτοί, εννοείται πως δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να τους αφήσουν όλους ικανοποιημένους όμως εγώ που βρίσκομαι μακρυά και στην απόσταση αλλά και στις συχνές παρέες των παιδιών του φόρουμ νομίζω πως έχω διακρίνει απόλυτα όλα αυτά που έδωσαν απ'τον εαυτό τους εδώ μέσα..

Προς Θεού δεν λέω πως ήταν πάντοτε τέλειοι στα δικά μου τα μάτια όμως στην τελική άνθρωποι είμαστε, δεν ξυπνάμε με το ίδιο πλευρό κάθε πρωί.. αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση που μου έμεινε μ'αυτή τους την απόφαση που ειλικρινά με στεναχώρησε.. όμως τους παραδέχομαι που έφτασαν μέχρι εδώ.

Τέλος από μένα αυτό το θέμα, ξέρω πως θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν κι αυτό μετράει !

ωχ...

για ναγραφει ο μακης απαντησεις ανω των 2 προτασεων κατι περιεργο παιζει...:rotflmao:

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Δε μας χέζεις ρε κυβερνομπάτσε μαεθρατ κακομαθημενε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα ρε τον για τον αλλο το καταλαβαινω

ηταν ολα στα α@@ του εσυ μωρη λουγκρα γιατι την κανεις;;;

θα φαμε κουφετα και τρεχεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Γμσε τα ρε μπαρτ... Είναι τόσο χάλια το θέμα με τα λεφτά που είτε οι μοδς θα χρειαστεί να συνδικαλιστούν και να υπογράφουν συλλογική σύμβαση με χορνετ και χουλιο, είτε θα χρειαστεί να μπει ο ΣΔΟΕ να κάνει έναν καλό έλεγχο και να βάλει την κλίκα στη θέση της. Είναι πολλά τα λεφτά μπαρτ...

αλλα εσυ τιποτα εεε

αν ειναι ρε φιλε να βαλουμε ολοι μαζι κανα ψιλο να μεινεις

κριμα ειναι τρωει πολυ το "φορτηγο":rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    ωχ...
    για ναγραφει ο μακης απαντησεις ανω των 2 προτασεων κατι περιεργο παιζει...:rotflmao:
    Απ'τα CBF δεν έχεις περάσει ακόμα έτσι ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    ωχ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Σοβαρά τώρα

κριμα παντως ....ειχες δημιουργησει ταση...ρευμα, πως να στο πω.....anyway, οι ψηφοροι σου θα ειμαστε παντα στο πλευρο σου...

την επομενη τετραετια θα τα ξανασυζητησουμε

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: Σας ευχαριστώ πολύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Οι υπόλοιποι γαμιέστε!

αυτο ηταν

τωρα ολοι μαζι επανω του

τεσπα

μπορει να ειναι και καλυτερα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα