Σελίδα 140 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 4090130135136137138139140141142143144145150190 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.086 έως 2.100 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Α όσο για τον φίλο που κάτι έλεγε για την ιστορία της Harley ...........
    Φίλε μου καλή η ιστορία αλλά μέχρι εκεί !!!!!!!
    Παραπέρα ΤΙΠΟΤΑ ................. Μείνατε στην ιστορία ............

Α! Και πού'σαι busaki ;;;;;;;;;;;; Το busaki όπως το είπες θεωρήται μια από τις 3 καλλίτερες μηχανές αυτή τη στιγμή, η Harley που βρίσκεται ;;;;
    Καλλίτερα μείνε στη harharharharley και άσε το hayabusa ήσυχο, άλλωστε τα καλά παιδιά δεν καβαλάνε τέτοια μηχανάκια στο Κολωνάκι και στην Κηφισσιά που συχνάζουν !!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Η αλήθεια είναι ότι το πήρα από εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48123

Πάντως ρε παιδιά ρίξτε μια ματιά στον 2ο που τρέχει !!!!!!!!!!!!
    Ο αντιπροσωπευτικός τύπος Χαρλεά !!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όπως λέει και ο σχολιαστής .....
    Πλήρωσε 39000$ για την μηχανή, δηλδή περίπου 3000$/sec !!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=qZlAPD67jfQ&NR=1

XAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRΜΠΑΜ !!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1fKLF...elated&search=
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όπως ακριβώς έρχεται από την αντιπροσωπεία !!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=kFNyu...elated&search=

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Τί λέτε ρε παιδιά! Τελικά οι Χάρλευ είναι μόνο για ευθείες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά ο τύπος με τις 39000$ ήταν όλα τα λεφτά!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ωχ! Μή μου τα χαλάς τώρα ρε συ cartman!
    Ρε Σάκη ο άνθρωπος μίλησε για σκισμένα ντζήν, σκουλαρίκια και μπύρες! Δεν είπε τπτ για Harley! ηρέμησε!

Chris

καλα λεω εγω ειναι για πεταμα τα αχρηστα τα τσοπερ σε τπτ δε χρισιμευουν τζαμπα χωρο στο πλανητη πιανουν

απορω μονο ενα πραγμα... πως σκατα τους αφηνουν και βγαζουν μανισιες μηχανες και κανουν τοσο θοριβο????

sta SS βαζεις μια εξατμιση και σε γραφουν οι μπατσοι ... που κανουν καυλα ηχο

τα τσοπερ που κανουν πολυ θοριβο για το τπτ.. και ηχο εντελως για το πεο... πως ειναι νομιμοι αυτοι ?

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Στρίβει ;;;;;; Φρενάρει ;;;;;;;;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=whVXD...elated&search=

τι κανει λεει?????γι αυτο ειπα οτι εγω δεν μπορουσα να τα παω καθολου......
    επικινδυνα πραματα αδερφε....στις ευθειες ταλαντωνουνε και κουνανε, στις στροφες βρισκουνε
    με το παραμικρο οταν και αν σου επιτρεψουνε να στριψεις...αλλα παλι ισως φταιω εγω.......
    τι να πω α και κραδασμους μεγαλε πολυ τρεμουλο γαμισ@ τα.
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Aυτό σας λέω και εγώ αλλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε...δεν ξέρω πως το παρεξηγείτε αλλά ΌΝΤΩΣ, άμα εσείς ανέβαιτε πάνω σε Chopper θα φύγετε ευθεία σαν τον μαυρούκο απο το βιντεάκι. Πάντως άμα θέλετε να μιλήσουμε ΜΕ βιντεάκια όλοι το ξέρουμε ότι ΔΕΝ σας παίρνει καθόλου καθώς άμα εσείς βρείτε 30 βιντεάκια με Harley που στουκάρουνε εγώ μπορώ να βρω 30.000 βιντεάκια απο ΚΆΘΕ γιαπωνέζικο που στουκάρει.

Εσύ αρχαίε έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι πάλι και να κράζεις...όταν τελείως τυχαία εξαφανίστηκες όταν δεν σε έπαιρνε. Για αυτό δεν θα σε καταξιώσω με μία απάντηση στο θέμα Harley και επιδόσεων καθώς στο λέω στα ίσα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Κάπου εδώ δεν εξαφανίστηκες?
    ---------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Η μηχανή πωλείται ακριβώς όπως την βλέπεις στην αντιπροσωπεία.
    Screaming Eagle είναι κάτι σαν να λέμε...Suzuki και Yoshimura, Mercedes και AMG,bmw και ΑC Schnitzer...ξεκινάει απο 15 χιλιάρικα μεταχειρισμένο, 19 καινούριο μέχρι 37 φτάνει ανάλογα με την έκδοση.

Με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις 250 άλογα στον τροχό...και όχι στις 25.000 στροφές.
    Δεν προκάλεσα κανέναν.
    Βρε ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εσύ δεν τα έχεις γράψει τα παραπάνω ;;;;;;;;;
    :a31: :a31: :a31:
    Η μηχανή η Dragster πωλείται όπως την βλέπεις στην φωτογραφία, μαζί με το μανταφλάρι για να μην σηκώνει σούζες πίσω και όλα τα λοιπά...στην αντιπροσωπεία. Στημμένη για Drag Racing.
    Η μηχανή ονομάζεται V Rod και είναι η έκδοση screaming eagle.
    Την μηχανή V Rod την βρίσκεις μεταχειρισμένη 15.000.
    Η μηχανή V Rod καινούρια ξεκινάει απο 19000.

Κοίτα μία μαγική λέξη ---->ξεκινάει<---

Συνήθως όταν λέμε ότι μία μηχανή ξεκινάει στην X τιμή, εννούμε ότι ξεκινάει η απλή έκδοση.
    Τώρα εσύ με το νιονιό που κουβαλάς...κατάλαβες ότι η V Rod ξεκινάει στην απλή της έκδοση φορώντας Screaming Eagle!!! Παρά το ότι τόνισα ότι screaming eagle είναι σαν να λέμε Yoshimura!!!

Nα το μεταφράσω και στα Γιαπωνέζικα (αν και αμφιβάλλω αν θα το καταλάβεις!!!)

Η Hayabusha ξεκινάει στα 13 χιλιάρικα απλή έκδοση και φτάνει μέχρι τα 14.500 η...ΌΧΙ απλή έκδοση.
    "ΌΧΙ απλή έκδοση" σαν να λέμε..."Hayabusha που φοράει Yoshimura!!!"

Τώρα το γιατί εσύ πάντα καταλαβαίνεις αλλιώς...να το κοιτάξεις αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουνε φάρμακα ειδικά. Όχι για το IQ σου, για τα νεύρα σου... γιατί πολύ τσαντίλας μου ακούγεσαι και δεν φταίω εγώ για αυτό.

Η μηχανή πωλείται ακριβώς όπως την βλέπεις στην αντιπροσωπεία.
    Screaming Eagle είναι κάτι σαν να λέμε...Suzuki και Yoshimura, Mercedes και AMG,bmw και ΑC Schnitzer...ξεκινάει απο 15 χιλιάρικα μεταχειρισμένο, 19 καινούριο μέχρι 37 φτάνει ανάλογα με την έκδοση.

Με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις 250 άλογα στον τροχό...και όχι στις 25.000 στροφές.
    Δεν προκάλεσα κανέναν.
    Και το αστείο είναι ότι έδωσα και πολλά παραδείγματα.
    Suzuki και Yoshimura.
    Mercedes και AMG
    BMW και ΑC Schnitzer.

Δεν νιώθεις λίγο βλάκας τώρα? Έστω και λιγάκι ρε παιδί μου? Εντάξει το ξέρω...όλη μέρα δουλειά...Παρασκευή σήμερα, ήτανε μία δύσκολη μέρα για όλους μας...που να κάθεσαι να χρησιμοποιείς το νιονιό σου...βάζεις τον αυτόματο πιλότο και αρχίζεις και postάρεις στο internet.
    Πάντως με συγχωρείς, δεν είχα κανέναν σκοπό να σου αποδείξω την άγνοια σου και την βλακεία σου. Φιλικά πάντα έτσι?

Μία συγγνώμη για τα κοσμητικά σου επίθετα θα ήτανε δεκτή και θα έδειχνε πολλά για τον χαρακτήρα σου.
    Μία συγγνώμη για την άγνοια σου επίσης.---> 6.991<----
    Μία συγγνώμη για το ότι μπήκες φουριόζος και άρχισες να κράζεις σε στυλ "σα πέρα με το τσαγερό σου ρε φίλε μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να μιλάω εδώ...".
    -------------------------------------------------
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

σιγα ρε νικκερ δλδ θες να πεις οτι αυτοι που θα παρουν χαρλευ πρεπει να ειναι πιλοτοι αλλιως δε στριβουν... και εσυ εισαι πιλοταρα??

πανε τρεξε σε κανα αγωνα μοτογπ αν ειναι εσυ με χαρλευ και οι αλλοι οι βλακες με SS που νομιζουν οτι τα μηχανακια τους στριβουν ενω δε ξερουν οτι υπαρχουν τα χαρλευ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Δεν λέω ότι πρέπει να είσαι πιλότος. Μία chopper μόνο ο ιδιοκτήτης της μπορεί να την κουμαντάρει...κάτι σαν το τόξο του Οδυσσέα. Και άμα οδηγήσεις την μηχανή μου θα σου φανεί πολύ ιδιότροπη. Βεβαίως μιλάω εκ του ασφαλούς...γιατί δεν υφίσταται να αφήσω κάποιον άλλο να την οδηγήσει.

Ξέρεις τι είναι το 240 λάστιχο στις στροφές?
    Και μόνο η cruisίστικη θέση οδήγησης με τα πόδια μπροστά θα σου κάνει φοβερή εντύπωση.
    Το streetάδικο τιμόνι...το στήσιμο του κινητήρα και η γουργούρα του. Το ατσάλινο βάρος και η υπογραφή του ιδιοκτήτη στις διάφορες μετατροπές. Άλλη αίσθηση οδήγησης.

Σε ταξίδι στην Ολλανδία ακολούθησε μία Harley. Παλαιούτσικη (για τα Ελληνικά δεδομένα), του 60'+ κάτι...ας πούμε 64'.
    Handshift, αλλάζει ταχύτητες απο το χέρι με συμπλέκτη στο αριστερό πόδι ΧΩΡΙΣ επαναφορά.Πατάς τον συμπλέκτη κάτω για να αλλάξεις ταχύτητα και πατάς πάλι πίσω για να γίνει σύμπλεξη. Γκάζι, χωρίς επαναφορά επίσης. Το τερματίζεις και μένει κολλημένο εκεί. Για να σταματήσει να δίνει γκάζι πρέπει να το τραβήξεις πίσω. Θα μπορούσες να πάρεις μία τέτοια για μία 10 λεπτη βολτίτσα. Αλλά θα μπορούσες να κάνεις 800χιλιόμετρα φορτωμένος με βαλίτσες σε μηδέν βαθμούς Κελσίου στις χιονισμένες ορεινές Άλπεις με βροχή και πάγο?

Την επόμενη μέρα 3 τύποι ξύπνησαν τρεις ώρες αργότερα απο το convoy και έπρεπε να προλάβουμε το κρουαζιερόπλοιο της επιστροφής. Τους έπιασε χιονοθύελλα και αναγκάστηκαν να οδηγάνε με το ένα χέρι στο γκάζι εκεί ψηλά στον ουρανό και το άλλο χέρι σε ρόλο υαλοκαθαριστήρα κράνους με minimum ταχύτητα 150. Πως? Το τόξο του Οδυσσέα.

Θα μου πεις και γιατί να μάθω μία τέτοια και να μην μάθω μία SS που απαιτεί λιγότερη προσπάθεια στο στρίψιμο και όλα?
    Θα σου πω έχεις δίκιο. Αυτό που όμως επίσης πρέπει να καταλάβεις είναι ότι και αυτό το στυλ μηχανών, κάπου υπερτερεί.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Δεν λέω ότι πρέπει να είσαι πιλότος. Μία chopper μόνο ο ιδιοκτήτης της μπορεί να την κουμαντάρει...κάτι σαν το τόξο του Οδυσσέα. Και άμα οδηγήσεις την μηχανή μου θα σου φανεί πολύ ιδιότροπη. Βεβαίως μιλάω εκ του ασφαλούς...γιατί δεν υφίσταται να αφήσω κάποιον άλλο να την οδηγήσει.

Ξέρεις τι είναι το 240 λάστιχο στις στροφές?
    Και μόνο η cruisίστικη θέση οδήγησης με τα πόδια μπροστά θα σου κάνει φοβερή εντύπωση.
    Το streetάδικο τιμόνι...το στήσιμο του κινητήρα και η γουργούρα του. Το ατσάλινο βάρος και η υπογραφή του ιδιοκτήτη στις διάφορες μετατροπές. Άλλη αίσθηση οδήγησης.

Σε ταξίδι στην Ολλανδία ακολούθησε μία Harley. Παλαιούτσικη (για τα Ελληνικά δεδομένα), του 60'+ κάτι...ας πούμε 64'.
    Handshift, αλλάζει ταχύτητες απο το χέρι με συμπλέκτη στο αριστερό πόδι ΧΩΡΙΣ επαναφορά.Πατάς τον συμπλέκτη κάτω για να αλλάξεις ταχύτητα και πατάς πάλι πίσω για να γίνει σύμπλεξη. Γκάζι, χωρίς επαναφορά επίσης. Το τερματίζεις και μένει κολλημένο εκεί. Για να σταματήσει να δίνει γκάζι πρέπει να το τραβήξεις πίσω. Θα μπορούσες να πάρεις μία τέτοια για μία 10 λεπτη βολτίτσα. Αλλά θα μπορούσες να κάνεις 800χιλιόμετρα φορτωμένος με βαλίτσες σε μηδέν βαθμούς Κελσίου στις χιονισμένες ορεινές Άλπεις με βροχή και πάγο?

Την επόμενη μέρα 3 τύποι ξύπνησαν τρεις ώρες αργότερα απο το convoy και έπρεπε να προλάβουμε το κρουαζιερόπλοιο της επιστροφής. Τους έπιασε χιονοθύελλα και αναγκάστηκαν να οδηγάνε με το ένα χέρι στο γκάζι εκεί ψηλά στον ουρανό και το άλλο χέρι σε ρόλο υαλοκαθαριστήρα κράνους με minimum ταχύτητα 150. Πως? Το τόξο του Οδυσσέα.

Θα μου πεις και γιατί να μάθω μία τέτοια και να μην μάθω μία SS που απαιτεί λιγότερη προσπάθεια στο στρίψιμο και όλα?
    Θα σου πω έχεις δίκιο. Αυτό που όμως επίσης πρέπει να καταλάβεις είναι ότι και αυτό το στυλ μηχανών, κάπου υπερτερεί.

Αδερφε να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις
    και στο γιατρο να πεις την αληθεια...μονο ετσι μπορει να σε βοηθησει

Καλη τυχη παλληκαρι μου....ο Θεος μαζι σου
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Niker οι τσόπερ δεν κατασκευάστηκαν για στροφιλίκια αλλά για ευθείες. Αυτό δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε καν. Τώρα έιναι λογικό αν ένας μάγκας έχει Harley πολύ καιρό και δεν είναι κουλός, κάποτε να την μάθει καλά και να στρίβει μ`αυτήν. Δεν ξέρω την αίσθηση που λές (μόνο savage και steed οδήγησα οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με Harley) αλλά υπάρχει περίτωση να πέρνεις στροφές πιο άνετα στην Harley σου απ`ότι σε ένα street ή ss?

Κατα τα άλλα γούστο σου καπέλο σου που οδηγάς 300 κιλά μηχανή, αλλά για άλλους (και για μένα) είναι τεράστιο πλεονέκτημα το μικρό βάρος και η ευελιξία, άρα αυτό που λές "αν οδηγήσετε Harley θα κολλήσετε με Haley" δεν παίζει φίλε! Είναι σαν να γουστάρει κάποιος on-off και να του λές οδήγησε μια FJR1300 και θα κολλήσεις!

Chris

Προς Nikker ..........
    1) ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ευτυχώς για σένα) δεν ξέρω να κάνω πολλαπλή παράθεση για να σε ξεφτιλίσω ΤΕΛΕΙΩΣ με τα δικά σου λεγόμενα .........
    2) Πρώτος εσύ προσέβαλες αυτούς που οδηγούν Hayabusa (αλλά αυτό διαλέγεις να το ξεχνάς) !!!!
    3) Μέχρι να εμφανιστείς ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε προσβάλει ΚΑΝΕΝΑΝ (αναφερόμασταν ΜΟΝΟ στις μηχανές). Εσύ χρησιμοποίησες χαρακτηρισμούς όπως "κομπλεξικοί", "άσχετοι" κ.α.
    Λοιπόν ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ θα ζητήσεις συγγνώμη !!!!!!!!!! Και αν ΔΕΝ θες να σου μιλάνε άσχημα ΠΡΩΤΑ κοίταξε να διορθωθείς ΕΣΥ !!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε