Επισης τσεκαρε (αν εισαι στο τριπακι για διχρονο) και το crm125 που αναφερει ο afro παραπανω.....
Εγω καποια στιγμη θα παω να το δω παντως.....![]()
Επισης τσεκαρε (αν εισαι στο τριπακι για διχρονο) και το crm125 που αναφερει ο afro παραπανω.....
Εγω καποια στιγμη θα παω να το δω παντως.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Mην το λες επειδη ειναι ψιλο (εως χοντρο) αντιεμπορικο μοντελο μπορει να ειναι σε καλη κατασταση....... Αν σου αρεσει το συγκεκριμενο μοντελο ψαχτο....
Και σε ZZR/ZXR 250 παιζει να βρεις (απλα αυτα θελουν καλο ψαξιμο και υπομονη να βρεις το καταλληλο)
Εχω βρει και ενα FZR400 EXUP σε πολυ καλη κατασταση απλα ο τυπος που το εχει γραφει οτι θελει αλλαγμα στις φλατζες του κινητηρα (αυτο δεν ξερω ποσο μπορει να κοστισει) αλλα στην Photo Που το εχει φαινεται αρκετα καλο ...
Καλη τυχη...![]()
H ali8eia einai oti den exw dei polous na kukloforoun me nsr (oute me dixrona genikws).Einai metrimenoi sta daxtula. Koitaksa tis fwto sou kai to mono pou exw na pw einai...sugxaritiria. Ta metamorfwses. Sigoura 8elei polu douleia kai meraki h upo8esi. Oso gia tin flatza pou les, exw brei ki egw ena zxr-400 me kamenh flantza, alla pera apo tin episkeui pou an den kanw la8os prepei na stoixizei 200-300 euro analoga me to montelo kai tin katastasi(den pairnw orko,apla exw akousei periptwsi pou stoixise toso), den kserw ti epiptwseis 8a exei meta sto moter.Thanx pantws gia thn boh8eia.