Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 112

Θέμα: Kαλα ρε πάτε καλα

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Ναι ρε φίλε το έχει.... αυτός που του ανήκει.

Δεν σε κατάλαβα. Από πότε δηλαδή έχεις το δικαίωμα να είσαι εδώ; Από τότε που ο άλλος έκατσε και πλήρωσε και το έφτιαξε και πληρώνει.

Το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι λάθος. ΔΕΝ εχετε δικαίωμα να είστε εδώ. Σας παραχωρουν το δικαίωμα να είστε εδώ.

Τζάμπα μάγκες όλοι!
    Bart αυτο το αφηνεις ασχολίαστο...?

Idi κάνε γελάκια γιατι δεν σε παίρνει να μιλησεις σοβαρα μαζι μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Bart αυτο το αφηνεις ασχολίαστο...?

Idi κάνε γελάκια γιατι δεν σε πέρνει να μιλησεις σοβαρα μαζι μου
    Ευτυχώς δεν είμαι mod πλέον....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

και ξανα λέω οτι αν το μαγαζί ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ και οταν λογοκρίνεται, ξυριζεται banαρετε τότε εισαστε άνθρωποι και εσεις, χρήστες και κανενται και ενα λαθάκι παραπάνω εχεται kai τις συμπάθειες σας κι ολας, γιατι αν ηταν ετσι οπως λετε υπάρχουν άτομα που κανενται τα στραβα ματια συνεχώς, επειδη εχεται πιει μια μπύρα παραπάνω σωστα?

To Φορούμ απο την στιγμή που θέλεται να λέγεται φορουμ ΔΕΝ μπορει να ανηκει σε κανενα!Ολοι αυτοι που συμμετέχουν εχουν τα ιδια δικαιώματα, και ο τύπος που έριξε τα φράγκα τα έριξε για να συμβαινει ακριβώς αυτο, διαφορετικά να το κανατε πριβε,να εισασταν 10 ατομα και να χαιροσασταν το πόσο γαματοι ειστε και για το πόσο ταιριαζεται...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ναι ρε φίλε το έχει.... αυτός που του ανήκει.

Δεν σε κατάλαβα. Από πότε δηλαδή έχεις το δικαίωμα να είσαι εδώ; Από τότε που ο άλλος έκατσε και πλήρωσε και το έφτιαξε και πληρώνει.

Το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι λάθος. ΔΕΝ εχετε δικαίωμα να είστε εδώ. Σας παραχωρουν το δικαίωμα να είστε εδώ.

Τζάμπα μάγκες όλοι!
    Σωστά! Τζάμπα μάγκες! Πολλοί, περισσότερο από ότι συνειδητοποιούν! Αυτός που πλερώνει,, ας σβήσει, έτσι τυχαία καμμιά 20αριά τυπάκια απ' την παρεά του, επειδή στραβοοοο... κοιμήθηκε! Να δούμε τι επανάσταση θα γίνει! Όχι εμένα και τον κάθε Χ που δεν ήρθε ποτέ στο γλυκύ μου έαρ! Για μας, αν πούμε τίποτα, θα αρχίσει το δούλεμα περί "κλίκας", "ποσοστών" κ.λπ. Αλλά για καμμιά 20αριά άτομα, λέω.. αν είναι μάγκας, ας τους σβήσει!
    Δε μας κάνει κανένας τη χάρη, που μας άφησε να βρισκόμαστε εδώ! Αν κάνει κάποιος τη χάρη σε κάποιον, είμαστε εμείς, οι δενξέρωπόσες χιλιάδες! Και σίγουρα δε μπαίνουμε εδώ επειδή είστε όμορφοι! Μπορεί να είστε και μπράβο σας. Ερχόμαστε εδώ επειδή η ιστοσελίδα που φτιάξατε, αναφέρεται σε ένα κοινό ενδιαφέρον όλων μας, επειδή το χρησιμοποιήσατε θεματικά στην ιστοσελίδα σας, την προβάλλατε αρκετά και είναι αρκετά παλιά, ώστε να μαζέψει τους περισσότερους χρήστες και καλά κάνατε!!! Αλλά όχι και να βγούμε και τζάμπα μάγκες! Αυτό πάει πολύ!
    Βάλε ένα poll από αυτά που προσφέρουν πολλές ιστοσελίδες, στο οποίο να ψηφίζουν οι "θαμμώνες:
    Ποιος κάνει τη χάρη σε ποιον; Εγώ που έφτιαξα αυτή την ιστοσελίδα και σε αφήνω να μπαίνεις, να γνωρίζεις ανθρώπους, να ανταλάσσεις απόψεις, να βάζεις αγγελίες και σκέψου και καμμιά 50ριά ακόμη"να" σε σένα, ή εσύ που απλώς μπαίνεις, κάνεις το χαβαλέ σου και περνάς την ώρα σου, σε μένα;
    Βάλ' το κι αν ψηφιστεί το πρώτο, εγώ προσωπικά θα αποχωρήσω! Θα πάω να βρω άλλο forum να κάνω αυτά που αναφέρονται στο β' σκέλος. Κάπου που να μη μου λένε ότι μου κάνουν και χάρη που με αφήνουν να είμαι εκεί! Βρωμάει το internet από τέτοια, αν δεν το' χετε πάρει χαμπάρι!

μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    ...
    Προσπαθώντας να βοηθήσω ... μου επιτρέπεις να συνεχίσω τον συλλογισμό σου με το πάρτυ γιατί μου άρεσε ? Τουλάχιστον έτσι το βλέπω .... χωρίς απειλές και εκβιασμούς τύπου άμα σου αρέσει κάτσε, αλλιώς τον πούλο.

O ιδιοκτήτης λοιπόν του σπιτιού κάνει το open party στο σπίτι του και όσα παιδάκια γουστάρουν χτυπάνε την πόρτα για να μπουν. Επίσης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ακριβώς επειδή γουστάρει το πάρτυ να έχει επιτυχία, βάζει μέσα τους πάντες (τί σκατά open party θα ήταν ?). Αυτά τα παιδάκια που δείχνουν ανάρμοστη συμπεριφορά τρώνε μπαν και καταλήγουν με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο. Αν δεν παρεξηγηθούν από την κίνηση αυτή, μπορούν, αφού χαλαρώσουν, να ξαναχτυπήσουν την πόρτα και να ξαναμπούν χωρίς πρόβλημα και προκαταλήψεις από καμιά πλευρά. Άλλα παιδάκια δεν τους αρέσει η μουσική που παίζει, δεν κάνουν μαλακίες βέβαια, αλλά αρχίζουν και γκρινιάζουν γιατί δεν βάζει περισσότερο ροκ ή χιπ χοπ κλπ Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει κάθε δικαίωμα να τους πετάξει έξω από το σπίτι (δικό του είναι) γιατί του χαλάνε το πάρτυ. Τώρα θα μου πεις μα δεν είναι ΕΥΓΕΝΙΚΟ αφού με άφησε να μπω, μετά πως με πετάει έξω ... αυτά διδάσκει το savoir vivre ??? ... δεν έχει "τρόπους" ??? .... ε στην τελική κανείς από μας δεν θυμάμαι να διεκδικεί τίτλους ευγενείας ... πόσο μάλλον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ...

Υ.Γ: Έγραψα για 2 βδομάδες .... τα υπόλοιπα σε καμιά βόλτα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
    διότι αυτοί θα μας δώσουν τον αριθμό και το pin της πιστωτικής τους κάρτας όταν υλοποιηθεί η (άμεσα επερχόμενη) συνδρομή χρήσης του forum ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    διότι αυτοί θα μας δώσουν τον αριθμό και το pin της πιστωτικής τους κάρτας όταν υλοποιηθεί η (άμεσα επερχόμενη) συνδρομή χρήσης του forum ...
    Όχι απαραίτητα της δικής τους κάρτας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Μακάριοι! Πρέπει να είναι κανείς άνω του μετρίου έξυπνος, όπως φαίνεται και να έχει στοιχειώδη αυτογνωσία και διάθεση για αυτοκριτική προκειμένου να δει τη μεροληπτική του διάθεση.

Moderator
    Όχι απαραίτητα της δικής τους κάρτας
    Κάρτα νάναι και όποιου νάναι ....

(νάχει κανα πλαφόν της προκοπής, εννοείται...)

Ευτυχώς δεν είμαι mod πλέον....
    Ρε Sniper χαλαρωσε λιγο παλικάρι ποιος εισαι ο Jack Norris...

Και τι θα εκανες αν ησουν Mod και δεν κρατιεσαι, αντε να μου...εκανες κανενα Ban και θα εκανα αλλο λογαριασμο και θα εμπαινα...πω πω ζημιά, η νομίζεις οτι ειστε το μονο forum
    Προσωπικα το Moto επαψε να ειναι το στέκι μου εδω και παρα πολυ καιρό, δόξα τον Ερμή, υπάρχουν πολλα ακομα forum που ΔΕΝ κανουν χαρη στον κοσμο που μπαίνει, σεβεται τα μελή του και όχι μονο τα φιλαράκια τους
    Αν εχω εναν λογο για τον οποιο καθομαι και ασχολουμαι μαζί σας ειναι για 2-3 ατόμα που ξερω οτι αξίζουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μακάριοι! Πρέπει να είναι κανείς άνω του μετρίου έξυπνος, όπως φαίνεται και να έχει στοιχειώδη αυτογνωσία και διάθεση για αυτοκριτική προκειμένου να δει τη μεροληπτική του διάθεση.
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

τι είπε αυτός τώρα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    τι είπε αυτός τώρα;

ώστε τώρα θέλουμε μετάφραση, εεε...???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε Sniper χαλαρωσε λιγο παλικάρι ποιος εισαι ο Jack Norris...

Και τι θα εκανες αν ησουν Mod και δεν κρατιεσαι, αντε να μου...εκανες κανενα Ban και θα εκανα αλλο λογαριασμο και θα εμπαινα...πω πω ζημιά, η νομίζεις οτι ειστε το μονο forum
    Προσωπικα το Moto επαψε να ειναι το στέκι μου εδω και παρα πολυ καιρό, δόξα τον Ερμή, υπάρχουν πολλα ακομα forum που ΔΕΝ κανουν χαρη στον κοσμο που μπαίνει, σεβεται τα μελή του και όχι μονο τα φιλαράκια τους
    Αν εχω εναν λογο για τον οποιο καθομαι και ασχολουμαι μαζί σας ειναι για 2-3 ατόμα που ξερω οτι αξίζουν
    Ευτυχώς δεν είμαι mod ώστε να πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα.....

Συνέχεια και στους ίδιους.

Κι αφου δεν είναι στέκι σου..... τι στεναχωριέσαι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κρίμα! μονο αυτο εχω να πώ παιδες...

Ναι ειστε καλα!Πάντως για να μην εχεται αυταπατές αυτές οι τακτικές που ακολουθείτε δεν ειναι του moto στο οποίο ειχα γραφτεί

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάτε καλά ρε;;;;;;
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2010, 03:25
  2. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 16:08
  3. Καλά ρε, πάτε καλα?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 177
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2010, 08:57
  4. ρε πατε καλα?? ξεχασαμε την VegasKitty!!
    από evvou στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 13:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF