Αντε λιγα πραγματακια μειναν ακομα,κατι ρεγουλατορους Gilles πηρε το ματι μου...Και κατι αλλα ψιλα που περιμενουν την θεση τους στο μοτερ με την ευκαιρια,μιας και το "μεγαλο" σερβις ερχεται σε λιγο...
Φωτο ολοκληρωμενη μολις ολοκληρωθει η μηχανη...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αντε λιγα πραγματακια μειναν ακομα,κατι ρεγουλατορους Gilles πηρε το ματι μου...Και κατι αλλα ψιλα που περιμενουν την θεση τους στο μοτερ με την ευκαιρια,μιας και το "μεγαλο" σερβις ερχεται σε λιγο...
Φωτο ολοκληρωμενη μολις ολοκληρωθει η μηχανη...![]()
![]()
οσο και να το φτιαξεις σε εχω κουλαδι![]()
Εισαι σιγουρος?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλας σοβαρα?????Θελω βολτα μολις τελειωσει το project!![]()
Θυμισε μου να εχω χ@σ@ι πριν ανεβω πανω και ξεκινησουμε μην γεμισω τον τοπο με σκ@τ@!![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Εισαι σιγουρος?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελε
θα δανειστω και εγω τοτε το μπουσα ενος φιλου με 2ΧΧ τροχο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Μιλας σοβαρα?????Θελω βολτα μολις τελειωσει το project!![]()
Θυμισε μου να εχω χ@σ@ι πριν ανεβω πανω και ξεκινησουμε μην γεμισω τον τοπο με σκ@τ@!![]()
![]()
![]()
![]()
Ολα εχουν τοποθετηθει σχεδον,μενει λιγο "στησιμο" της μηχανης μαλλον revalving μπροστα και WP πισω...
Το πιο πιθανο ειναι ατμοσφαιρικη βελτιωση,αλλα θα δειξει,ο χειμωνας ειναι μακρυς και το κρυο για δυο...![]()
![]()
Η τουρμπινα ειναι μια σκεψη,αλλα μετα bye-bye cornering...![]()
καλησπέρα παιδιά , είμαι και εγώ ενάς άρρωστος με τα supersport . Πριν δυο μήνες πήρα το GSXR 600 K7 , του κουτιού .
Να και μια foto απ'το μωρο μου .
Βασικα το ηθελα μαύρο , αλλα δεν υπήρχε κανενα κομματι μεσα στο καλοκαίρι , οποτε πηρα αυτό. Δεν με χαλασε , να σας πώ την αληθεια καλύτερα κιολας .
Καλες βολτες ευχομαι σε ολους μας.
Επ καλωσηρθες...Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
καλησπέρα παιδιά , είμαι και εγώ ενάς άρρωστος με τα supersport . Πριν δυο μήνες πήρα το GSXR 600 K7 , του κουτιού .
Να και μια foto απ'το μωρο μου .
Βασικα το ηθελα μαύρο , αλλα δεν υπήρχε κανενα κομματι μεσα στο καλοκαίρι , οποτε πηρα αυτό. Δεν με χαλασε , να σας πώ την αληθεια καλύτερα κιολας .
Καλες βολτες ευχομαι σε ολους μας.![]()
![]()
Για δωσε αλλη μια προσπαθεια με την φωτο,πρεπει να ειναι μικροτερη απο 100 ΚΒ περιπου για να μπει...![]()
Re seis na valo k go kamia foto apo to ergaleio mou i tha mpo sfina stis fotos sou re T.R.E...???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Re seis na valo k go kamia foto apo to ergaleio mou i tha mpo sfina stis fotos sou re T.R.E...???![]()
![]()
![]()
![]()
Βαλε,γιατι εργολαβια το πηρα το θεμα?![]()
![]()
Οι επομενες φωτογραφιες μου μπορει να αργησουν λιγο...![]()
![]()
Oraios re T.R.E...![]()
Alithia poso pige to malli gia tis veltioseis...???![]()
Οχι πολλα,τα πιο πολλα ειναι μετα απο πολυ ψαξιμο και τα πιο ακριβα δεν εχουν μπει ακομα...χοντρικα ολα μαζι γυρω στα 3.000-3.500 ? μεχρι στιγμης...Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Oraios re T.R.E...![]()
Alithia poso pige to malli gia tis veltioseis...???![]()
![]()
Οπως καταλαβαινεις μαλλον παω για γαμο...![]()
![]()
Ωραιος και καλοταξιδο το εργαλειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Ftou mou mi me matiaso...![]()
![]()
![]()
Mου θυμιζει το δικο μου πριν απο 2 χρονια...
![]()
ΥΓ: Επρεπε να γραφτεις ως zuki1000K6...![]()
:rotflmao: