Καλα ρε τριτη φορα?![]()
![]()
Δεν κρατηθηκες ε?![]()
![]()
Καλα ρε τριτη φορα?![]()
![]()
Δεν κρατηθηκες ε?![]()
![]()
οχι ρε φιλε! δε μπορει ετσι με φασιστικο τροπο να σε κανει Banned
ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΟΥΘ ΠΕΙ ΡΕ "Μ@Λ@Κ@" ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ
![]()
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ BANNED
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΕΩ!
ΕΜΕΝΑ ---> δεν θα μου σβηνεις τα μηνυματα Θ Α Μ Ε Σ Ε Β Ε Σ Α Ι
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Οπως καταλαβαινετε ξεκιναει μια καινουρια μερα![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κοιτα να δεις φιλε Ορεστις πως το βλεπω εγω....
Οταν εισαι τοσο μαγκας οσο λες λογικα ειναι ανεπιτρεπτο να συμπεριφερεσαι οπως συμπεριφερεσαι τωρα που σε μπαναρανε...σαν κλαμμενο μουνι δηλαδη.
Ελεος δηλαδη δεν εχεις καθολου αξιοπρεπεια,μονο οι γκομενες και οι αδερφες συμπεριφερονται ετσι.
Οποιος κατσει και διαβασει τα κειμενα σου απο την αρχη θα καταλαβει το ποιον σου.
Και μονο που εχεις προκαλεσει δυο ατομα δημοσιως για βραδυνη "κουβεντουλα"σε μερος απομερο,αποτελει αποδειξη του διαταραγμενου ψυχισμου σου.
Μαλακια σου ειπε ο χορνετ δεν χρειαζεσαι μπουρδελο.....εναν καλο γιατρο χρειαζεσαι.
looooooooooool
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
και οι 2ιο με προκαλεσατε σε "κουβεντουλα"
σβηστε τα μηνυματα μου δε πειραζει, θα τα διαβασει ο κοσμος παλιοφασιστες
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
??????Αρχικά δημιουργήθηκε από Antifasistas
και οι 2ιο με προκαλεσατε σε "κουβεντουλα"
Για ξαναπεστο μια!
-..Not Yet!
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟ; ΛΟΟΟΟΛΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οταν εισαι τοσο μαγκας οσο λες λογικα ειναι ανεπιτρεπτο να συμπεριφερεσαι οπως συμπεριφερεσαι τωρα που σε μπαναρανε...σαν κλαμμενο μουνι δηλαδη.
Ελεος δηλαδη δεν εχεις καθολου αξιοπρεπεια,μονο οι γκομενες και οι αδερφες συμπεριφερονται ετσι.
Οποιος κατσει και διαβασει τα κειμενα σου απο την αρχη θα καταλαβει το ποιον σου.
Και μονο που εχεις προκαλεσει δυο ατομα δημοσιως για βραδυνη "κουβεντουλα"σε μερος απομερο,αποτελει αποδειξη του διαταραγμενου ψυχισμου σου.
Μαλακια σου ειπε ο χορνετ δεν χρειαζεσαι μπουρδελο.....εναν καλο γιατρο χρειαζεσαι.
looooooooooool
Καβαλα την μηχανη σου και κατεβα κατω η πανω (οπως το λες) και θα δεις οτι λες μαλακιες.
Δεν με ενοχλησε η σταση σου μεσα στα ορια που εχει ενα φορουμ ,αλλα ταχθηκες πολεμιστης σε ενα πολεμο που δεν υπαρχει.
Δεν ειμαστε παρα φιλοι της μοτοσυκλετας.
Κατσε και σκεψου.
![]()
ηδη στο μσν μου λαμβανω μηνυματα απο μελη του ΜΟΤΟ και τρωτε πολυ μπινελικι για τις φασιστικες σας πραξεις!!!!!
αφου θελετε πολεμο θα τον εχετε απο δω και περα, θα βαλετε μυαλο αφου δεν ερχεστε στις ερημιες να σπασω πλακα θα σπαω απο το πληκτρολογιο!
λοοοολ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε συ δεν ειναι ο defiant?:hypnotize
![]()
![]()
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΤΡΩΣ BANNED ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ; ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΕΒΡΙΣΑ; η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καβαλα την μηχανη σου και κατεβα κατω η πανω (οπως το λες) και θα δεις οτι λες μαλακιες.
Δεν με ενοχλησε η σταση σου μεσα στα ορια που εχει ενα φορουμ ,αλλα ταχθηκες πολεμιστης σε ενα πολεμο που δεν υπαρχει.
Δεν ειμαστε παρα φιλοι της μοτοσυκλετας.
Κατσε και σκεψου.
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΒΑΝΝΕΔ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΧΘΕΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΤΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΘΣ, ΞΥΝΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ! ΛΟΟΟΛ
(ΤΟ ΖΩΑ ΦΙΛΙΚΟ!)
Σου μοιαζει απο τον τροπο που γραφει για τον ντεφιαντ;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε συ δεν ειναι ο defiant?:hypnotize
![]()
![]()
-..Not Yet!
CROOK ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ BANNED; Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΣ "ΚΛΙΚΑΣ" ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΡ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ!!!