Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
αν κρίνω από τα σημερινά δείγματα, μάλλον θα γυρνάμε στο 3:56 από τα γέλια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
αν κρίνω από τα σημερινά δείγματα, μάλλον θα γυρνάμε στο 3:56 από τα γέλια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
...και αν κρίνεις από την επιταχυνόπιτα στο 20.45...![]()
![]()
![]()
![]()
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Ρε ΝουΚουΤουΡου που τα βρίσκεις όλα αυτά ρε???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελπιζω να ειναι καλος ο καιρος στις 25-26-27-28 του μηνος για να ανεβουμε παλι στο''Ναο''........................
BRIDGESTONE 002 RACING PRO
να πάρω το θάρρος να ρωτήσω, αμα υπάρξει κενή θέση σε trailer και όρεξη για παρέα στο αυτοκίνητο (και συμμετοχή στα έξοδα του τουτού, βεβαίως)... σφυρίξτε
Εναλλακτικά, και απλά μια θέση σε αυτοκίνητο ειναι οκ, και η μοτό θα πάει Σέρρες με μεταφορική
![]()
θέση στο αμάξι και χωρίς να ρωτούσες, παίζει. Εγώ θα φύγω Πέμπτη βράδυ στις 9.00. Στείλε μου πμ ή πάρε με τηλ. για τα περαιτέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να πάρω το θάρρος να ρωτήσω, αμα υπάρξει κενή θέση σε trailer και όρεξη για παρέα στο αυτοκίνητο (και συμμετοχή στα έξοδα του τουτού, βεβαίως)... σφυρίξτε
Εναλλακτικά, και απλά μια θέση σε αυτοκίνητο ειναι οκ, και η μοτό θα πάει Σέρρες με μεταφορική
![]()
![]()
Θέση στο τρέιλερ τέλος....
Άν γουστάρεις πάντως, θέση στο Subaru υπάρχει ...![]()
Αναχώρηση εμείς την Τετάρτη κατά τις 17.00...![]()
![]()
αφήστε τα αχχχχχχχχχχχχ και βααααχχχχχχχχχχχχ με το ΣεβάχχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
axxxxxxxxxxxxx
και ανεβείτε![]()
Τώρα εξηγούνται πολλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR![]()
Εσύ ξεκινάς και πίνεις από το πρωί!![]()
pao stin trapeza na do mia ta resta apo 6-7 pou imoun pano....Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
αφήστε τα αχχχχχχχχχχχχ και βααααχχχχχχχχχχχχ με το Σεβάχχχχχ
και ανεβείτε![]()
xreiazontai telika para polla.....
lastixa
koustoumi
metaforiki
ksenodoxeio
xrisi pistas
fagita/ksidia
kai auto pou me kanei kai tsitono einai oti mallon tha eimai ellada kai free of work
Λοιπόν........ :Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
xreiazontai telika para polla.....
lastixa
koustoumi
metaforiki
ksenodoxeio
xrisi pistas
fagita/ksidia
Λάστιχα έχω.....![]()
Κουστούμι δέν με νοιάζει....![]()
Ξενοδοχείο έχω κλείσει.... τρίκλινο παρακαλώ....![]()
Χρήση πίστας ΟΚ......
Φαγητά & ξύδια όπως προβλέπεται....
Τρέιλερ ΟΚ......
Αυτοκίνητο να μας πάει Σέρρες τέλος.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άκου να δείς ρε πού%$η μου... Έχω άλλη μια θέση στο τρέιλερ
αλλά θέλουμε αυτοκίνητο να μας τραβήξει....![]()
![]()