Ο συγκεκριμένος τύπος ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, και το έχω ήδη γράψει στο σχετικό thread που έχει ήδη ανοιχθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Επειδή πολλά είναι τα εγκλήματα http://www.youtube.com/watch?v=yWrBxtEXp10 αλλά γι'αυτά δεν σε βλέπω να είσαι και πολύ φανατικός και να θες να περάσεις τα μηνύματα και τις κρίσεις περί ισότητας που μονόπλευρα εσύ βλέπεις
Για πες μου όμως: αν το έκανε μηχανή τί θα έλεγες;; Γιατί εγώ θα έλεγα ότι και αυτό θα ήθελε κρέμασμα. Αυτό λέω τόση ώρα ότι οι άνθρωπου κρίνονται από τις πράξεις του και όχι από το αν οδηγούν μηχανή ή αυτοκίνητο.
Σε τί διαφέρει αυτό από όσα λέω στο thread ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
η οδήγηση θέλει σεβασμό και ικανότητες, αλλιώς είσαι δυνητικός δολοφόνος έτσι κι αλλιώς είτε με λίγα, είτε με πολλά, είτε με αμάξι, είτε με μηχανή
Από που έβγαλε αυτό το συμπέρασμα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
ας μπορούν να περπατάνε οι μανάδες με τα καροτσάκια στα πεζοδρόμια κι όχι στο δρόμο.....για κάτι τέτοια δεν σε βλέπω και πολύ φανατίκλα.
Μήπως είναι ελαφρώς αυθαίρετο;;
Τί να πώ;;
Ή δεν έχεις καταλάβει τί θέλω να πω ή για κάποιον λόγο -που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω- θεωρείς ότι θίγεσαι από αυτά που έγγραψα.
Πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή σου, δεδομένου μάλιστα ότι, όπως βλέπεις, συμφωνούμε στην ουσία του πράγματος...
![]()