Σελίδα 29 από 99 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 1476

Θέμα: photo apo ta gsxrakia mas

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    σκεπτομαι να του φτιαξω αλλο ενα κοστουμι καπως ετσι.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lucky strike tlr.jpg 
Προβολές:	681 
Μέγεθος:	86,0 KB 
ID:	109030
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ωραιος τουμπανο φαινεται... :a19: :a19:

Ερωτηση: Αυτο το ασπρο που τυλιγει τα καρμπυρατερ τι ειναι?

Σέ ευχαριστω αδερφε, αυτο που βλεπεις ειναι φιλο τεφλον με μια στρωση θερμομονωτικο
    κολλημενο για να περιοριζει τις θερμοκρασιες του μοτερ προς τα καρπυρατερ....αλλα και σαν
    κουτι ασ πουμε μαζι με τα πλαινα για καποια μορφη ram air...μιλαμε για το 1993 τωρα ετσι...
    ειναι 1340cc yoshimura Big papa...περιπου 190 αλογα αλλα δυστροπο μηχανακι...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Σέ ευχαριστω αδερφε, αυτο που βλεπεις ειναι φιλο τεφλον με μια στρωση θερμομονωτικο
    κολλημενο για να περιοριζει τις θερμοκρασιες του μοτερ προς τα καρπυρατερ....αλλα και σαν
    κουτι ασ πουμε μαζι με τα πλαινα για καποια μορφη ram air...μιλαμε για το 1993 τωρα ετσι...
    ειναι 1340cc yoshimura Big papa...περιπου 190 αλογα αλλα δυστροπο μηχανακι...

Τι να λεμε,εκτος απο κοσμημα ειναι και γρηγορο...

Εμενα το 400αρακι εχει ram air αν και 90 μοντελο... Να υποθεσω οτι αυτα τα μηχανακια τα εχεις ε? Εγω αν τα ειχα σπιτι μου θα κοιμομουν στο γκαραζ και θα τα ειχα στο σαλονι...

Εμενα το 400αρακι εχει ram air αν και 90 μοντελο... Να υποθεσω οτι αυτα τα μηχανακια τα εχεις ε? Εγω αν τα ειχα σπιτι μου θα κοιμομουν στο γκαραζ και τα ειχα στο σαλονι...
    καπως ετσι ειναι....
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Εμενα το 400αρακι εχει ram air αν και 90 μοντελο... Να υποθεσω οτι αυτα τα μηχανακια τα εχεις ε? Εγω αν τα ειχα σπιτι μου θα κοιμομουν στο γκαραζ και τα ειχα στο σαλονι...
    to 400αρι αυτο, το RGV250SP KAI TO GSXR750 tou 91 ητανγια μενα τα ομορφοτερα....
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    καπως ετσι ειναι....
    Χαχαχα..γαματος...στο γκαραζ που φτιαχνω διπλα απ'το σπιτι μου,σκεφτομαι σοβαρα να βαλω κρεβατι και WC... :rotflmao: :rotflmao:

Που θα παει θα περασει,ενας χρονος ακομα να παρω τη μεταθεση...

Μετα θα εχω το χωρο να ασχοληθω λιγο σοβαρα με τα τερατακια μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600

το μωρο μου

να το λοιπον το μωρο μου , το εχω δυο μηνες , το πηρα καινουριο και δεν ξερω αν θα το πειραξω . το μονο που σκεφτομαι ειναι καμια εξατμιση .

Όνομα:	thhth.jpg 
Προβολές:	660 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	109077

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750

Re: το μωρο μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    να το λοιπον το μωρο μου , το εχω δυο μηνες , το πηρα καινουριο και δεν ξερω αν θα το πειραξω . το μονο που σκεφτομαι ειναι καμια εξατμιση .
    Καλοταξιδο το εργαλειο φιλαρακι!!!!
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

καλοταξιδο φίλε και καλά χλμ.....
    να προσέχεις πολύ και να το μελετάς το θέμα...

αλλά γιατί να αλλάξεις εξάτμηση??
    είναι τόσο όμορφη αυτή που έχει!!

Χωρις εξατμιση κανει πολυ θορυβο... :rotflmao: :rotflmao: Βαλε μια τουλαχιστον... :rotflmao: :rotflmao: Και να το πειραξεις το μηχανακι σου εστω και λιγο...Γιατι οπως λενε και τα Αμερικανακια, "stock bike,boring owner"...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re: το μωρο μου

Χωρις εξατμιση κανει πολυ θορυβο... :rotflmao: :rotflmao: Βαλε μια τουλαχιστον... :rotflmao: :rotflmao: Και να το πειραξεις το μηχανακι σου εστω και λιγο...Γιατι οπως λενε και τα Αμερικανακια, "stock bike,boring owner"...

Διαφωνω κυριε!

Το δικο μου ειναι μαμα και ΔΕΝ ειμαι βαρετος καθολου σε πληροφορω!Ισα ισα που τρωνε την ψ@λια και μετα κλαινε που την εφαγαν σε στροφιλικι απο ΚΑΡΑΜΑΜΑ μηχανακι.Μεχρι και τα αυτοκολλητα εχω ακομα επανω!

Όνομα:	copy of dsc00436.jpg 
Προβολές:	631 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	109164
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    πηγα και ρωτησα για yoshimura , μονο τελικο , ρε παιδια μου επεσαν τα μαλλια , τι τιμες ειναι αυτες? μονο τελικο απο 1000- 1300 . Αν ειναι δυνατον . Εχουμε κανενα site μπας και φερουμε καμια απο εξωτερικο ? Δεν ενδιαφερομαι για ebay , θελω καινουρια απο καμια εταιρια .

Όνομα:	dsc06014.jpg 
Προβολές:	623 
Μέγεθος:	83,6 KB 
ID:	109195

Re: Re: Re: το μωρο μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Διαφωνω κυριε!

Το δικο μου ειναι μαμα και ΔΕΝ ειμαι βαρετος καθολου σε πληροφορω!Ισα ισα που τρωνε την ψ@λια και μετα κλαινε που την εφαγαν σε στροφιλικι απο ΚΑΡΑΜΑΜΑ μηχανακι.Μεχρι και τα αυτοκολλητα εχω ακομα επανω!

Δεν ειναι μαμα,εχει αφτερμακετ αυτοκολλητο στο μπροστινο φτερο...

πηγα και ρωτησα για yoshimura , μονο τελικο , ρε παιδια μου επεσαν τα μαλλια , τι τιμες ειναι αυτες? μονο τελικο απο 1000- 1300 . Αν ειναι δυνατον . Εχουμε κανενα site μπας και φερουμε καμια απο εξωτερικο ? Δεν ενδιαφερομαι για ebay , θελω καινουρια απο καμια εταιρια .

Γιατι ρε τι εχει το ebay? Eγω ολα τα πραγματα απο εκει τα πηρα,και απο εξατμισεις για GSXR βρωμαει ο τοπος...

Mε 1000 ? σχεδον πηρα ολοσωμη ακραπα τιτανιου...

Kοιτα εδω ας πουμε...

ΑΚΡΑΠΑ ΟΛΟΣΩΜΗ

Αυτη ας πουμε εχει γυρω στα 500 ? χοντρικα και βαλε κανα 100-150 μεταφορικα το πολυ και ειναι μια χαρα ολοσωμη...

ΥΓ: Φευγω τωρα θα τα πουμε πιο μετα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750

Για τσέκαρε ΕΔΩ

Το ίδιο τελικό ταιριάζει και στο 600.Μετά από πολύ ψάξιμο στο ebay και σε άλλα site πιστεύω πως είναι η πιο "value for money" αγορά εξάτμισης για τις μοτο μας
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF