ΕΥΓΕ!!!
Δεν μπορω ομως να καταλαβω τι ειναι αυτοι οι σφικτηρες, ομως δεν εχει σημασια... για 50Ε διαφορα οταν ερθει η ωρα... θα βαλω και εγω ετουτη... να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Σε οποιοδηποτε καταστημα σιδηρικων και αν πας και ζητησεις ανοξοιδωτους σφυγκτηρες αγγλικου τυπου με βιδα θα σου δωσουν αυτους που βλεπεις στις FOTO.Να ζητησεις και 4 ροδελες, για να βαλεις απο μια, αναμεσα σε παξιμαδι και καγκελο απο την εξω μερια.(Παξιμαδι- ροδελα- ποδια-ροδελα-καγκελο).Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
ΕΥΓΕ!!!
Δεν μπορω ομως να καταλαβω τι ειναι αυτοι οι σφικτηρες, ομως δεν εχει σημασια... για 50Ε διαφορα οταν ερθει η ωρα... θα βαλω και εγω ετουτη... να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
ΑΙΑ
Ωραία είναι...!!
Αν και σε αυτό το χρώμα δεν πάει με τίποτα στο μάυρο v-strom μου...Ευτύχως που βγαίνει και στο μαύρο..Θα το σκεφτώ να την βάλω..Πάντως είναι λίγο ακριβή για ένα κομμάτι αλουμίνιο...αλλα όλα τα αξεσουάρ δεν τα χρυσοπληρώνουμε??θα το κάνουμε και σε αυτό...![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από apk
[B]Δες τη δική σου...
H ποδια που δειχνεις εσυ ειναι το πιο παλιο μοντελο της SMOTECH και ειναι για το 1000.Τωρα κυκλοφορει αυτη που εχω εγω (παλι την κατασκευαζει η SMOTECH χωρις το S με
το λογοτυπο DL650 και την εμπορευεται η ιδια. η την βγαζει με το S και την εμπορευεται ο Σφακιανακης)
ΑΙΑ
Πολύ καλύτερη προστασία αυτή από το 1000.![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
[B]Πολύ καλύτερη προστασία αυτή από το 1000. :
Αυτη του 1000 κατεβαινει πολυ χαμηλα με αποτελεσμα σε ψηλα πεζοδρομια να βρισκει κατω.
ΑΙΑ
Χαμηλώνει λόγω του μοντέλου αλλά η προστασία είναι μπροστά και ψηλά σε ότι φύγει από την ρόδα. Στο μικρό είναι τελείως ανοικτή η ποδιά και στενεύει και υπερβολικά.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Χαμηλώνει λόγω του μοντέλου αλλά η προστασία είναι μπροστά και ψηλά σε ότι φύγει από την ρόδα. Στο μικρό είναι τελείως ανοικτή η ποδιά και στενεύει και υπερβολικά.![]()
Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες αλλα νομιζω οτι εχει σταματησει η SW-MOTECH να παραγει το συγκεκριμενο μοντελο και εχει σε παραγωγη την ποδια που εχω εγω.
(Ενα προβλημα με την ποδια που αναφερεις ειχα διαβασει καπου στο Forum παλια , ηταν η ανεπαρκης ψυξη του ψυγειου λαδιου λογω του οτι ηταν πολυ κλειστη και δεν κυκλοφορουσε αρκετος αερας).
ΑΙΑ