Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Τράμπα!!!!!

All started from here.... Το avatar του/της phantomas

Τράμπα!!!!!

Αν και δεν το εχω ακομα φτιαξει ικανοποιητικα στο μυαλο μου,κατι που μπορει να ειναι πιο ευκολο για τους ειδικοτερους του φορουμ,τι θα λεγατε για μια θεματικη κατηγορια που να απευθυνεται σε οσους θελουν,επιθυμουν να κανουν τραμπα το μηχανακι τους προκειμενου να βιωσουν την εμπειρια καβαληματος καποιου αλλου!!!!
    Σιγουρα θα μπορουσε να κρυβει πολλους κινδυνους,οχι ομως περισσοτερους απο αυτους που ουτως η αλλως βιωνουμε καθημερινα-τον φοβο κλοπης η ατυχυματος,γι αυτο και θα τιθενται στη διαθεση των συνναλασομενων οι οροι με τους οποιους θα γινεται η ανταλλαγη συν τ οτι θα γινεται με δικη τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθυνη.....:wacko:
    Ισως να ειναι ενας καλος τροπος να ερθουν πιο κοντα μεταξυ τους μελη διαφορετικων ομαδων και νοοτροπιων που ανταλασσοντας μηχανες(για μια βολτα,για μια μερα,μια εβδομαδα....ισως και μονιμα)θα ανταλλασουν και εμπειριες!
    Εαν καποιος θα ηθελε να το διευρυνει θα μπορουσε να προσθεσει και την επιλογη ατυπης ενοικιασης,εναντι συμβολικου ποσου,με καποιες εγγυησεις απο μερους του νοικαρη!Ισως ετσι καποιοι βρουν και οικονομικα κινητρα και παει λεγοντας......(απλα μην πειτε οτι το προτεινα εγω γιατι η εφορια καραδοκει ).......Στο μυαλο μου ειναι σε πειραματικο σταδιο,ισως καποιος μπορεσει να το τελειοποιησει!!!!!
    Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Τράμπα!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από phantomas
    .......................
    μιλα με τον gixxerpap τον οποιο προτεινω και για μοντ στη συγκεκριμενη κατηγορια ο οποιος το εχει ηδη τελειοποιησει στη πραξη και οχι μονο στο μυαλο του μεσα !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

All started from here.... Το avatar του/της phantomas
    εκεινος θα χρηστει προεδρος και επιτιμο μελος παραλληλα,χωρις ομως προνομια γιατι θα μας ξετιναξει ολους.....:rotflmao: θα τον βλεπουμε και στον υπνο μας αν τον αφησουμε λασκα!!!
    Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!

Δημήτρα έλα να κάνουμε τράμπα το BMW σου για ένα runner 125 που έχω.Και για να μην νομίζεις πως πάω να σε ρίξω σε ενημερώνω πως είναι το SP (Sport Production) παρακαλώ
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δημήτρα έλα να κάνουμε τράμπα το BMW σου για ένα runner 125 που έχω.Και για να μην νομίζεις πως πάω να σε ρίξω σε ενημερώνω πως είναι το SP (Sport Production) παρακαλώ

ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΝΕΟΥΣ??

Θελει λαστιχα ρε το μηχανακι, μη σε ριξω εγω, κριμα ειναι!

εγω ανταλασω το GLX μου με ενα κ7 1000!!

δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις!

:smilea:

Παρόμοια θέματα

1. Xt 600 e τραμπα(ανταλαγη) με gilera nexus 500.
    από amixanos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 11:36
  2. τράμπα κράνος?
    από macrozan στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2010, 02:47
  3. τιμονοπλακες τραμπα...
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2006, 16:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα