Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 107

Θέμα: επίδειξη ήθους παε αεκ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε Θαναση αφου το ξερεις οτι εγω μεγαλωσα στη σκεπαστη.....

και φυσικα και ξερω ποσο μετραει και ποσο θελω να ειναι στη ΑΕΚ ...

αλλα αυτο απο το να παιρνει αποφασεις (δηλ αυτα τα 10 ατομα ... μη πω ενα....) για την ΑΕΚ δε θα το δεχτω ποτε!!!

μπορουν να στηλουν εξω απο το γηπεδο τα μαλακισμενα? φυσικα και μπορουν αλλα δε θελουν....

μακαρι καποτε να βαλουν μυαλο να καταλαβουν οτι το καλο της ΑΕΚαρας μας ειναι ΜΟΝΟ με ντεμη στο τιμονι... ολοι μαζι να κανουμε αυτο που πρεπει για την ΑΕΚ...
    εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο?αλλα μπορεις να μου πεις ποιος ειναι αυτος που πηρε την αποφαση να μην περνει η αεκ εισητηρια εκτος?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μαλακιες εχει κανει αρκετες ο Ντεμης αλλα τα θετικα.... τα ξεχνανε στην original.... μη τα ξαναλεμε ο ανθρωπος μας εβγαλε απο το σκατο και τωρα παμε για πρωταθλημα.....

εγω θα ηθελα να τα βρουν ολοι μαζι αλλα αυτο δε προκειτε να συμβει οσο ενα ματσο ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ που την ακουσαν... ΜΕΤΟΧΟΙ νομιζουν οτι θα κανουν αυτοι κουμαντο...

2 βηματα πισω ο Ντεμης 10 η original (αυτη εχει κανει τα μεγαλα λαθη και εξακολουθει!!! ) και τα βρησκουν καπου στη μεση για το καλο ολων...

αλλα 10 βηματα τα κανεις πισω ο κακομαθημενος?

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    μαλακιες εχει κανει αρκετες ο Ντεμης αλλα τα θετικα.... τα ξεχνανε στην original.... μη τα ξαναλεμε ο ανθρωπος μας εβγαλε απο το σκατο και τωρα παμε για πρωταθλημα.....

εγω θα ηθελα να τα βρουν ολοι μαζι αλλα αυτο δε προκειτε να συμβει οσο ενα ματσο ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ που την ακουσαν... ΜΕΤΟΧΟΙ νομιζουν οτι θα κανουν αυτοι κουμαντο...

2 βηματα πισω ο Ντεμης 10 η original (αυτη εχει κανει τα μεγαλα λαθη και εξακολουθει!!! ) και τα βρησκουν καπου στη μεση για το καλο ολων...

αλλα 10 βηματα τα κανεις πισω ο κακομαθημενος?

οκ!τωρα μιλησες σωστα!!!

δεν ξερω αν θα βρει ποτε ακρη ο ντεμης με την οριτζιναλ.......

απλα εγω ρε φιλε θελω να βλεπω αεκτζηδες και στα εκτως γιατι εκει ειναι που εχουμε αναγκη τους οπαδους μας.....και στα εκτως το μεγαλητερο ποσοστο κακως ή καλως παει ποιο πολυ η οριτζιναλ....

καταλαβες το προβλημα το δικο μου? δεν τα εχω με τον ντεμη.........με μερικες του αποφασεις τα εχω......
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

μακαροι οσοι αγαπουν την ΑΕΚ να ειναι ολοι μαζι ταγμενοι στο πλευρο της και οχι ο καθενας για την παρτη του....

εδω εχουμε 10 μετωπα και τρογωμαστε μεταξυ μας...

ΠΑΕ <---> ΑΣ ΑΕΚ
    ORIGINAL <---> Ντεμης
    κτλ κτλ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Σοβαρα τωρα,θα παρουμε πρωταθλημα φετος?

και τωρα παμε για πρωταθλημα.....

ωπ ξεκινήσαν να λενε ανέκδοτα βλέπω

αντε να πω κι εγώ

ήταν ο Τοτος...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton

Re: επίδειξη ήθους παε αεκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

κουίζ: ποιος πρόεδρος της αεκ έλεγε "όπου παίζει η αεκ δεσμεύομαι να είναι παρόντες οι οπαδοί μας"???? [/B]
    Μα νομίζω αυτός "που ήταν, είναι και θα είναι μέλος της Οικογένειας" (που πάντα δικαιώνεται βεβαίως, βεβαίως) και που η Οικογένεια σύμφωνα με τα λεγόμενά της ανέδειξε στην προεδρία

ρε Θαναση αφου το ξερεις οτι εγω μεγαλωσα μεσα στη σκεπαστη!!!

και φυσικα και ξερω ποσο μετραει και ποσο θελω να ειναι στη ΑΕΚ ...

αλλα αυτο απο το να παιρνει αποφασεις (δηλ αυτα τα 10 ατομα ... μη πω ενα....) για την ΑΕΚ δε θα το δεχτω ποτε!!!

μπορουν να στηλουν εξω απο το γηπεδο τα μαλακισμενα? φυσικα και μπορουν αλλα δε θελουν....

γιατι? γιατι εαγαπανε περισσοτερο τους φιλους τους που την πινουν και τα κανουν πουτανα.... παρα την ιδια την ΑΕΚ... ("AEK σ'αγαπω original σε λατρευω....")

μακαρι καποτε να βαλουν μυαλο να καταλαβουν οτι το καλο της ΑΕΚαρας μας ειναι ΜΟΝΟ με Ντεμη στο τιμονι... ολοι μαζι να κανουμε αυτο που πρεπει για την ΑΕΚ... να τα σαρωσουμε ολα

BTW με το θεμα Vatraxos ειμουν μαζι τους....
    :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
    "pan HONDA ariston"

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    οκ!τωρα μιλησες σωστα!!!

δεν ξερω αν θα βρει ποτε ακρη ο ντεμης με την οριτζιναλ.......

απλα εγω ρε φιλε θελω να βλεπω αεκτζηδες και στα εκτως γιατι εκει ειναι που εχουμε αναγκη τους οπαδους μας.....και στα εκτως το μεγαλητερο ποσοστο κακως ή καλως παει ποιο πολυ η οριτζιναλ....

καταλαβες το προβλημα το δικο μου? δεν τα εχω με τον ντεμη.........με μερικες του αποφασεις τα εχω......

Δυστηχως καποιες φορες μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα......και η original δεν ειναι τα 10-20 μ@λ@κισμενα που κανουν τις μαλακιες.....και αυτο κοστιζει και στην ομαδα αλλα και σε πολλους σαν εμενα που γουσταρουμε να βλεπουμε την ομαδα μας απο κοντα.....για να μην βαλουμε το γεγονος οτι θελω να γυρισω σπιτι μου ζωντανος.....αρα καλα κανει ο Ντεμης....και απο την στιγμη που δεν μπορει να τους απομονωσει αλλιος την πληρωνουν ολοι....οταν αποφασησει ο Μιμης και οι υπολειποι να τους διωξουν ο Ντεμης μεχρι και πουλμαν θα τους βαζει για τα εκτος....

Υ.Γ. και βεβαια η κοντρα ξεκινησε για αλλους λογους.....
    Υ.Γ2.την περιοδο του βατραχου σχεδον ολοι οι Αεκτζηδες ειχαν την ιδια αποψη και συμπεριφορα(για το κραξιμο εννοω)
    Υ.Γ. ρε idi ειδα πριν απο λιγο καιρο στο ΟΑΚΑ τον ΜΠΑΜΠΗ και ψιλοδακρυσα.....τον θυμασαι πανω στα καγκελα μπροστα απο την 10???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Υ.Γ. ρε idi ειδα πριν απο λιγο καιρο στο ΟΑΚΑ τον ΜΠΑΜΠΗ και ψιλοδακρυσα.....τον θυμασαι πανω στα καγκελα μπροστα απο την 10???
    ....

θυμασαι και τη γιαγια με τη πολεμικη κραυγη την ινδιανικη? προσφατα ακουσα οτι πεθανε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ωπ ξεκινήσαν να λενε ανέκδοτα βλέπω

αντε να πω κι εγώ

ήταν ο Τοτος...
    θα το παρουμε με goal offside φυσικα!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε ρε γλεντια!!!!!!!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    η γιαγια που λέτε είναι αυτή στην οποία ο ντουσαν είχε πει παρουσία κόσμου"αν πάρουμε το κύπελλο θα μείνω" ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΝΦ.
    έχει πεθάνει τουλάχιστον ένα χρόνο τώρα. συνήθως ήταν στην 21 και φόραγε κσκώλ στο κεφάλι -σαν τσεμπέρι-και στο χέρι που το γυρναγε.....

και ο "κώστας ο αεκτζης ο ήρωας του μπερναμπέου" έχει πεθάνει-που πούλαγε τα σποράκια...

πέθαναν μαζί με την εποχή που το γήπεδο ήταν λαικό θέαμα και το ποδόσφαιρο απευθυνόταν σε φιλάθλους και όχι σε πελάτες
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

... την εποχή που το γήπεδο ήταν λαικό θέαμα και το ποδόσφαιρο απευθυνόταν σε φιλάθλους και όχι σε πελάτες
    α λες τοτε που τα ΛΑΜΟΓΙΑ κατακλεβαν την ΑΕΚ και την εφτασαν ενα βημα πριν τη δυαλυση και την Δ εθνικη....... σε αντιθεση με τωρα που τα λεφτα των "πελατων" ΔΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ αλλα πανε σε παιχτες οπως ο Rivaldo, Blanco, Arruabarrena, Manu, Macho, Νsaliwa κτλ...

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΩΡΑ???????????????????????????

ασε μας ρε φιλε....

....

θυμασαι και τη γιαγια με τη πολεμικη κραυγη την ινδιανικη? προσφατα ακουσα οτι πεθανε....

πω ρε πουστη μου....τι μου θυμησες τωρα.........

ωραιες εποχες τοτε.....αλλα μυαλα.......αλλα η τρελλα ιδια......

όπου γης Το avatar του/της iosif
    1. έχεις δίκιο idi. ο μελλισάν και ο καρράς ήταν λαμόγια. δεν έπαιρναν παίχτες ούτε τίτλους (εφήμερες χαρές), περιόριζαν την αεκ στη λίμνη με νίκες κατά της αιντχόβεν και αποκλείονταν από το χαιδάρι. τότε που η αεκ των 5000 διαρκείας (μεταξύ των οποίων και το δικό μου στην 3) έκοβε 15000 εισητήρια (με 22000 κόσμο μέσα ). τώρα η αεκ των 25000 διαρκείας κόβει πάλι 15000 εισητήρια.

2. για να θυμηθώ ποιος έχει τατού στο μπράτσο....

3. όσοι έχετε λοιπόν την ίδια τρέλλα με τότε απορώ γιατί δεν σας πειράζει που δεν μπορείτε ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ να παρακολουθήσετε την ΑΕΚ εκτός έδρας. γιατί δεν ζητάτε το αυτονόητο, να υπάρχουν εισητήρια στα εκδοτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ! και όταν κάποια παε το κάνει όπως ο πανιώνιος αντιδρά η ίδια η ΑΕΚ!!!!!

4. το πέταλο τότε -πριν 10 χρόνια-κόστιζε φτηνότερα από τον κινηματογράφο. αν μπορέσει κάποιος να μου δικαιολογήσει γιατί κοστίζει 20 ε το φτηνότερο εισητήριο στο αεκ-λαρισα (και 30ε στο βεροια-αεκ κλπ) πάω πάσο

5. κάποιοι φαίνεται είναι πρώτα ντέμης και μετά αεκ...επαληθεύεται από το γεγονός ότι έμπλεξαν στη κουβέντα τον ντέμη χωρίς εγώ να αναφέρω ότι για την προσπάθεια μετατροπής μας σε πελάτες φταίει ο ντέμης-με τον οποίο παρεπιπτόντως έχω καλύτερη σχέση από όσο φαντάζεστε...και με τον οποίο συμφωνώ σε πολλά αλλά όχι σε όλα(τυγχάνει άλλωστε να έχω κουβεντίασει μαζί του face to face 5-6 φορές και όχι μόνο σαν φίλαθλος προς πρόεδρο παε και όχι μόνο για τα αμιγώς ποδοσφαιρικά). αυτή είναι η γενική τάση στο calcio moderno.

6. είμαι σίγουρος που γουστάρεις να είσαι πελάτης...

7. δεν είμαι φίλος σου
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 15:56
  2. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΕ ΑΕΚ - Yamaha
    από ashton στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2006, 14:10
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17