tin pirame tin Poli
epomeni stasi Agira
tin pirame tin Poli
epomeni stasi Agira
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Στο 1 - 4 οτι σουταρανε οι Τουρκοι γινοταν γκολ...με την βοηθεια του Αντωνη βεβαια...
Στο σημερινο συνεβει ακριβως το αντιθετο, δεν ελεγε να μπει μεσα η πουτ@ν@....
πολυ καλα παιξαμε οντως!!
![]()
Εισαι κακος ..... Εγω στο εχω πει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
με την βοηθεια του Αντωνη βεβαια...
![]()
![]()
![]()
αντε και του χρονου ομαδικως στις αλπεις με τα μοτορια .........κολαση ........ΑΡΟΥΡΕΛΙΟ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Στο 1 - 4 οτι σουταρανε οι Τουρκοι γινοταν γκολ...με την βοηθεια του Αντωνη βεβαια...
![]()
μα τι λες
αφού είχε παίξει εκπληκτικά τότε
για αυτό βάζει χαλκιά έξω και αντώνη μέσα
θυμήσου τις εκπληκτικές αποκρούσεις
Μην τον παρεξηγείς, περνάει το σύνδρομο Σαργκάνη-Βαμβακούλα :wacko: , το οποίο περάσαμε και εμείς σαν ολυμπιακοί πολλά χρόνια πριν.
Δεν λέτε καλύτερα ότι, ό,τι σουτ έπιαναν στο Καραϊσκάκη ήταν φωτοβολίδα και άπιαστο. Χθες αν δεν έγινε αντιληπτό, μία φορά ουσιαστικά μας απείλησαν. Εμείς κάναμε 6-7 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και έπρεπε ο φωτεινός πίνακας να γράφει τουλάχιστον ένα 0-4.
Πάντα όρθιοι
Παλι γαυρος την εκανε την λαδια...αυτος ο Τοροσιδης ειναι μεγαλος striker...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Μην τον παρεξηγείς, περνάει το σύνδρομο Σαργκάνη-Βαμβακούλα :wacko: , το οποίο περάσαμε και εμείς σαν ολυμπιακοί πολλά χρόνια πριν.
Δεν λέτε καλύτερα ότι, ό,τι σουτ έπιαναν στο Καραϊσκάκη ήταν φωτοβολίδα και άπιαστο. Χθες αν δεν έγινε αντιληπτό, μία φορά ουσιαστικά μας απείλησαν. Εμείς κάναμε 6-7 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και έπρεπε ο φωτεινός πίνακας να γράφει τουλάχιστον ένα 0-4.![]()
![]()
![]()
Μπράβο στα παιδιά,είχα να τους δω να παίζουν τέτοια μπάλα ούτε εγώ θυμάμαι από πότε,μάλλον από το παιχνίδι με την Γαλλία στο Euro,δεν είμαι σίγουρος.Με λίγη παραπάνω τύχη το σκορ θα ήταν 5-0 άνετα.Χάσαμε άπειρες ευκαιρίες αλλά δεν έχει σημασία εμενά μου αρκεί που παίξανε δυνατά και με πάθος παρόλο που ο αγώνας έγινε σε μία "καυτή" έδρα.+1000 στους Τούρκους φιλάθλους που χειροκρότησαν στο τέλος την Ελληνική ομάδα και -1000 σε αυτούς που γιουχάιζαν τον εθνικό μας ύμνο,αυτές οι εικόνες δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο.+1000 στον Χαλκιά γιατί απέδειξε αυτό που πίστευα πάντα πως ο Νικοπολίδης είναι ΓΤΠ.Όλοι οι παίχτες παίξανε μπαλάρα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Απαντάω με την υπογραφή σου idiΑφήστε τους να λένε,ο Ρεχάγκελ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε την τύχη να δούμε στην Ελλάδα τουλάχιστον σε επίπεδο Εθνικής ομάδας
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
γαμησέ τα....νεοέλληνες
ο ορισμός της αχαριστίας
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Χειροκρότησαν όντως.... και σε γενικές γραμμές δεν είδαμε ακρότητες!!!....Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Kαλή εμφάνιση η ομάδα, μεγάλη η προσπάθεια, πανάξια η νίκη....Μέχρι και οι Τούρκοι χειροκρότησαν στο τέλος...
Μπράβο στα παιδιά...
Ένα πάρτυ στο στάδιο με την Μάλτα και μετά ραντεβού στο EURO ...![]()
Να τα βλέπουν αυτά εδώ στην "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ" Ελλας ... και να θυμούνται τα χάλια μας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μεσα στην Τουρκια !!! Τουρκια--Ελλαδα...... 0-1 !!!![]()
![]()
Και μεγαλη προκριση στο Euro 2008 μέσα στην Πόλη !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...