Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Τα θέλει τελικά ο κώλ.. μας τελικά!!!!!!

Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αργα-κοτισια-προσεκτικα (οπως θελετε παρτε το
    Αυτές οι τρεις λέξεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Κυρίως η λέξη "κοτίσια" που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την οδήγηση στους δημόσιους δρόμους.

Οι υπόλοιπες δύο δεν συνδυάζονται σχεδόν ποτέ... Μόνο όταν επιβάλλεται.

Το "προσεκτικά" μπορει να το χρησιμοποιήσει και κάποιος κάγκουρας και να ζήσουμε καλά και οι γύρω μας καλύτερα!

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Re: Re: Re: Re: Re: Τα θέλει τελικά ο κώλ.. μας τελικά!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Με T-80 κυκλοφορεί

Όχι με townmate 80 που κατάλαβες αλλά με αυτό :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	t80ritn.gif 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	32,7 KB 
ID:	108995
    Fortis Fortuna Adiuvat

Retired Rider Το avatar του/της 675
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι ρε με townmate 80cc (yamaha).. και δυστυχως και ταπα που πηγαινω με περνανε ολοι...

@ σνιπερ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι ρε με townmate 80cc (yamaha).. και δυστυχως και ταπα που πηγαινω με περνανε ολοι...

@ σνιπερ
    Οπότε καλό είνια να περιμένεις να πάρεις κάτι μεγαλύτερο πριν την πεις στους άλλους.

Σαν την γιαγιά μου ακούστηκες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Οπότε καλό είνια να περιμένεις να πάρεις κάτι μεγαλύτερο πριν την πεις στους άλλους.

ενταξει ρε χρηστη δε στην ειπα κιολας..:rotflmao:

και συμφωνω πως οντως δε μπορω να ξερω πως θα πηγαινω με κατι που δεν εχω ακομη καβαλησει..

Άντε ρε τσαντάκια μηχανόβιε αλήτη με τα πέτσινα που θα πεις στο παιδί πως ακούγεται σαν γιαγιά:rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Άντε ρε τσαντάκια μηχανόβιε αλήτη με τα πέτσινα που θα πεις στο παιδί πως ακούγεται σαν γιαγιά:rotflmao:

γιατι ο παππους πως ακουγεται και τι διαφορα εχει απο τη γιαγια??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Αυτές οι τρεις λέξεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Κυρίως η λέξη "κοτίσια" που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την οδήγηση στους δημόσιους δρόμους.

Οι υπόλοιπες δύο δεν συνδυάζονται σχεδόν ποτέ... Μόνο όταν επιβάλλεται.

Το "προσεκτικά" μπορει να το χρησιμοποιήσει και κάποιος κάγκουρας και να ζήσουμε καλά και οι γύρω μας καλύτερα!

για να μην παιζουμε με τις λεξεις....

εχεις δει δικυκλο με ασχετο επανω??
    για να φωτογραφισω λιγο...ειναι κατι κοστουμαρισμενοι ακρανωτοι με σκουτερακι (hi tech) που πανε με 10 και φοβουνται μεχρι και φρενο να πατησουν μην τους κοκκαλωσει ή πανε ταπα γιατι νομιζουν οτι εχουν το super-hyper τουμπανο και δεν ξερουν που τους πανε τα 4!!

αυτα που ειπα λοιπον στο προηγουμενο ποστ ισχυουν για την πρωτη περιπτωση.

το ξερω οτι δεν εχουν καμια σχεση οι 3 λεξεις μεταξυ τους αλλα οποιος παει αργα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι παει και προσεκτικα ...οσο για το κοτισια ...θα πω απλα οτι ειναι το στυλ.... φοβαμαι ακομα και τον ισκιο μου και με την πρωτη ευκαιρια προσπαθω να ξεφυγω... ασχετα αν υπαρχει απειλη ή οχι.

anyway, το αποτελεσμα παραμενει ιδιο. Αν το κατεχεις το οχημα σου και ξερεις πως να το πας γρηγορα και με ασφαλεια εισαι οκ. Αν οχι προσπαθησε να το μαθεις χωρις να γινεσαι επικυνδυνος για τους αλλους και γενικα αν το φοβασαι...ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ!

Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

εχεις δει δικυκλο με ασχετο επανω??
    για να φωτογραφισω λιγο...ειναι κατι κοστουμαρισμενοι ακρανωτοι με σκουτερακι (hi tech) που πανε με 10 και φοβουνται μεχρι και φρενο να πατησουν μην τους κοκκαλωσει ή πανε ταπα γιατι νομιζουν οτι εχουν το super-hyper τουμπανο και δεν ξερουν που τους πανε τα 4!!
    Επίσης έχω δει και μηχανόβιους ΧΩΡΙΣ γάντια σε βόλτες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Που στην συγκεκριμέμνη περίπτωση ταιριάζει κι ο τίτλος του thread
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

anyway, το αποτελεσμα παραμενει ιδιο. Αν το κατεχεις το οχημα σου και ξερεις πως να το πας γρηγορα και με ασφαλεια εισαι οκ. Αν οχι προσπαθησε να το μαθεις χωρις να γινεσαι επικυνδυνος για τους αλλους και γενικα αν το φοβασαι...ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ!

Είσαι υπερβολικός, οι δρόμοι δεν είναι πίστα να έχεις απαιτήσεις για επιδόσεις και αλάνθαστη οδήγηση. Ξεχνάς τους νέους οδηγούς, τους περιστασιακούς, τους ηλικιωμένους, γυναίκες κ.α. Και αν μερικές φορές ο αργός και προσεκτικός γίνεται επικίνδυνος αθελά του, μήπως είναι μεγαλύτερη η ευθύνη του "έμπειρου" που ακολουθεί να προσέχει διπλά; Και μην ξεχνάμε ότι δεν είχαν όλοι την τύχη και το ταλέντο να οδηγούν από τα 4 όπως ο Βάλε, υπάρχουν πολλοί που έμαθαν μεγάλοι και ακόμα μαθαίνουν, όπως και από φυσικού "χέστες" ανεξαρτήτου εμπειρίας και ηλικίας.

Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

σωστος!

αλλα εγω δεν αποτελεσα απειλη για κανενα αλλον περα απο τον εαυτο μου.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχ

Που στην συγκεκριμέμνη περίπτωση ταιριάζει κι ο τίτλος του thread

και οντως τα ΕΠΑΘΕ ο κωλ0ς μου (και ο χερι μου):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

σωστος!

αλλα εγω δεν αποτελεσα απειλη για κανενα αλλον περα απο τον εαυτο μου.
    O κουστουμαρισμένος με το σκουτερ που παει αργα γιατί αποτελεί απειλή για σένα;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Είσαι υπερβολικός,μπορει...
    οι δρόμοι δεν είναι πίστα να έχεις απαιτήσεις για επιδόσεις και αλάνθαστη οδήγηση. σωστος.
    Ξεχνάς τους νέους οδηγούς, τους περιστασιακούς, τους ηλικιωμένους, γυναίκες κ.α. οι νεοι να προσεχουν, οι περιστασιακοι να παρουν το αμαξι τους οπως κανουν ολον τον χειμωνα (ειναι επικινδυνοι), οι ηλικιωμενοι να ΜΗΝ οδηγανε (ειναι οι πιο επικινδυνοι),καποιες γυναικες το "εχουν" περισσοτερο απο καποιους αντρες
    Και αν μερικές φορές ο αργός και προσεκτικός γίνεται επικίνδυνος αθελά του, μήπως είναι μεγαλύτερη η ευθύνη του "έμπειρου" που ακολουθεί να προσέχει διπλά; σωστος εν μερει...(αν η μ@λακια ειναι μεγαλη σε παιρνει στον λαιμο του....και ειναι κριμα)
    Και μην ξεχνάμε ότι δεν είχαν όλοι την τύχη και το ταλέντο να οδηγούν από τα 4 όπως ο Βάλε, φυσικα και ειναι εξαιρεσεις αυτοι που οδηγανε απο τοσο μικρη ηλικια...
    υπάρχουν πολλοί που έμαθαν μεγάλοι και ακόμα μαθαίνουν,και καλα κανουν αρκει να μην γινονται επικινδυνοι! (αυτο ειναι στην κριση του καθενος)
    όπως και από φυσικού "χέστες" ανεξαρτήτου εμπειρίας και ηλικίας. ο φοβος υπαρχει σε ΟΛΟΥΣ και πρεπει να υπαρχει! αν ομως καποιος φοβαται πολυ και σε μεγαλο βαθμο γινεται επικινδυνος. (επισης υποκειμενικο)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ