Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Τα θέλει τελικά ο κώλ.. μας τελικά!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    O κουστουμαρισμένος με το σκουτερ που παει αργα γιατί αποτελεί απειλή για σένα;

Οπα σε καταλαβαμε φιλε μας ψαρα. Εσυ εισουνα! :rotflmao: :rotflmao:

Περα της πλακας. Αυτοι που κινουντε αργα δε με ενοχλουν. Δικαιωμα τους να πηγενουν αργα εφοσων δεν εμποδιζουνε κανενα. Με ενοχλουνε οι:

1. Ροσι Σκουτεραδες. Απιστευτα γρηγοροι, κοντη γκαζερια γραναζωμενο κοντο, και πολυ πολυ βαρβατηλα ρε παιδι μου. Σωνει και καλα να σας περασω ολους με το αεροπλανο που εχω. (Φυσικα δεν οδηγουν σκοοτερ στη πραγματικοτητα ειναι πιλοτοι φ16 ολοι τους).

2. TDM και λιγο τα V-strom. Νταξ δε μου αρεσουν και εμφανησιακα και ενα μεγααααλο ποσοστο αυτων των μηχανων την εχουν δει οτι βγηκαν απο το joe bar team... ειδικα τα TDM με διπλα μπουρια που πραγματικα δε μπορουν να συγκρατησουν τα αλογα τους... Η αληθεια ειναι οτι δε με εχουν ενοχλησει ποτε στην οδηγηση μου.. αλλα δε μου αρεσει να τα βλεπω στο δρομο πως το λενε..

3. CBF Γιατι θελω να κυκλοφορει μονο το δικο μου και να νιωθω μοναδικος! :rotflmao:

4. Γριες, Μπαζα, Χοντρες, Πρωην μου, και ξενερωτες. Γιατι θελω να βλεπω μονο ωραια μωρα στο δρομο που να μου φτιαχνουν τη διαθεση.

5. Ταριφες. Γιατι μια μερα θα βαλω στα αντιβαρα λεπιδες για να κανω συλογη τα ταριφοχερα..

6. ΙΧ με το χερι ενος ταριφα (εκτος αμαξιου) τα ιδια

7. Ο Μπακαλης απεναντι μου, γιατι ειναι γαυρος.

8. Γατες. Γιατι συνεχια τις πατανε τα ιχ και φυσικα ποτε δε κανουν κατι μετα απο το πατημα. Αναρωτιεμε αν το θυμουντε καν την αλλη μερα.

Και κυριος οι γκρινιαριδες.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Οπα σε καταλαβαμε φιλε μας ψαρα. Εσυ εισουνα! :rotflmao: :rotflmao:

ναι, απλά ειναι λίγο μεγάλο το σκουτερ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    1. Ροσι Σκουτεραδες. Απιστευτα γρηγοροι, κοντη γκαζερια γραναζωμενο κοντο, και πολυ πολυ βαρβατηλα ρε παιδι μου.
    Πήγαινε λίγο στην Ιταλία να δεις πως πάνε με τα σκουτερ

(τον κ*λο τους )

Για τα υπόλοιπα, αφου δε σε ενοχλούν οσοι εχουν Tiger, τότε οκ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

O κουστουμαρισμένος με το σκουτερ που παει αργα γιατί αποτελεί απειλή για σένα;

ειναι κατι κοστουμαρισμενοι ακρανωτοι με σκουτερακι (hi tech) που πανε με 10 και φοβουνται μεχρι και φρενο να πατησουν μην τους κοκκαλωσει

επισης Καπετανιο μπορει να πηγαινει αργα εκει που δεν πρεπει...
    εθνικη-αττικη-λεωφ Συγγρου-λεωφ Βουλιαγμενης στην αριστερη λωριδα!

το point ειναι οτι οι τυποι αυτοι απλα πηραν ενα user friendly μηχανημα τιγκα στο markeeting για να πηγαινουν στην δουλεια τους γρηγορα και ΔΕΝ εχουν ιδεα απο μοτοσυκλετισμο (αν υπαρχει αυτη η εννοια).
    Γι'αυτο και ως επι το πλειστον ειναι ακρανωτοι ή φορανε το jet το κρανακι.

Δεν ξερουν οτι το κρανος προστατευει.
    Δεν ξερουν τι κανει ή τι μπορει να κανει το οχημα που καβαλανε (αρκει να πηγαινει στρωτα και με στυλ).
    Δεν εχουν ιδεα απο αυτο που λεγεται μοτοσυκλετα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
    απλα κανουν αυτο που τους βολευει.

και πριν προλαβετε να μου πειτε οτι βαζω ταμπελες σε συγκεκριμενο τυπο μοτοσυκλετιστων ή μοτοσυκλετας σας λεω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μηχανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    απλα κανουν αυτο που τους βολευει.
    όλοι αυτό κάνουμε ρε συ, μη βιάζεσαι να κατακρίνεις τους άλλους

Ξαναλέω, δεχομαι οτι αν έχεις αυτοκίνητο και υπάρχει αργό αυτοκίνητο μπροστά σου τότε θα συμφωνήσω οτι είναι ενα προβλημα

Αλλα ενα σκουτερ που πάει με 20 και το περνάς σε nanosecs δε με απασχολεί ουτε με προβληματίζει

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: γιατι δεν θελω να σταματαω αναμεσα απο τα αμαξια πισω απο μια μη

όλοι αυτό κάνουμε ρε συ, μη βιάζεσαι να κατακρίνεις τους άλλους

Ξαναλέω, δεχομαι οτι αν έχεις αυτοκίνητο και υπάρχει αργό αυτοκίνητο μπροστά σου τότε θα συμφωνήσω οτι είναι ενα προβλημα

Αλλα ενα σκουτερ που πάει με 20 και το περνάς σε nanosecs δε με απασχολεί ουτε με προβληματίζει

ρε συ συμφωνω αλλα ειναι η λαθος νοοτροπια γενικα!
    δεν πας με 20-30-40 σε αριστερη λωριδα.

αφου τα ξερεις τωρα...μην κανεις τον συνηγορο του διαβολου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ