ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ moto.gr?
![]()
Αντε γιατι τα καλοκαιρινα ειναι εκτος εποχης πια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
πολλα θα μπορουσαν να γινουν με το λογοτυπο του μοτο, [μπλουζακια, κουπες, καπελακια, στριγκακια κτλ]
ομως απο τη μια βαζει τα αφεντικα του φορουμ σε περιεργα κολπα, απο την αλλη ομως θα μπορουσε να τους λυσει τα χερια στα κοστη συντηρησης...
Θα μπορουσε πχ, να γινει μια συμφωνια με καποιο μαγαζι που κανει εκτυπωσεις, να υπαρχουν καποιες διαθεσιμες επιλογες κ να αποστελλονται αντικαταβολη στους μακτυνους. Οι κοντινοι να παρουν τις ροδιτσες τους κ να πανε μονοι τους..
![]()
perierga kolpla giati afenos den xrisimopioume to forum (pros to paron toylaxiston .... eksi xronia tora 'h efta?) gia na vgaloume lefta kai h kinisi auth mporei na ferei anipostates ypopsies se kosmoΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
πολλα θα μπορουσαν να γινουν με το λογοτυπο του μοτο, [μπλουζακια, κουπες, καπελακια, στριγκακια κτλ]
ομως απο τη μια βαζει τα αφεντικα του φορουμ σε περιεργα κολπα, απο την αλλη ομως θα μπορουσε να τους λυσει τα χερια στα κοστη συντηρησης...
Θα μπορουσε πχ, να γινει μια συμφωνια με καποιο μαγαζι που κανει εκτυπωσεις, να υπαρχουν καποιες διαθεσιμες επιλογες κ να αποστελλονται αντικαταβολη στους μακτυνους. Οι κοντινοι να παρουν τις ροδιτσες τους κ να πανε μονοι τους..
![]()
episeis thelei oraganosi kai xrono pou den exoume diathesimo
h "symfonia" apo thn allh exei ginei ypotithete oti eixe ginei apo ton mr. copy alla otan piga na vgalo mplouza memonomena mou peire timi lianikis (22 euro ean thimame)........ tora ean syzitithei ek'neou isos kati na ginei
epifilasome
tha do ean mporei na kanei kati o SF o psilos o averel pou eixe kanei to palaiotero conne kai exei filikes sxeseis me to katasthma genikotera (kai kathares kai einai kai empeistos kai kalo paidi kai omorfopedo kai exei kai grigori mixani)
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
perierga kolpla giati afenos den xrisimopioume to forum (pros to paron toylaxiston .... eksi xronia tora 'h efta?) gia na vgaloume lefta kai h kinisi auth mporei na ferei anipostates ypopsies se kosmo
:rotflmao:
αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου οταν εγραφα για ''περιεργα κολπα''.
Απο την αλλη βεβαια, στην περιπτωση που καποιος καταφερει μια καλυτερη τιμη, κ το θαμε σχεδιασμου, κατασκευης αποστολης γινει απο το καταστημα με τιμες ακομα κ λιανικης εστω, δεν νομιζω οτι θα υπαρξει καποιος που να πει το οτιδηποτε...
βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι, ειμαστε γεματοι καλοθελητες.... κ πολλους που βλεπουν παντου γυρω τους σκοτεινες συννομωσιες
Any και way... το κοιτατε φανταζομαι αυτο, κ αν χρειαστειτε βοηθεια στην οργανωση του κ στο τρεξιμο, βαλτε μια φωνη. Θα μπορεσουμε να βοηθησουμε καποια ατομα
![]()
Ρε σεις, για ποια περιεργα κολπα μιλατε?
Στην προηγουμενη ομαδικη με τα μπλουαζακια γιατι δεν επαιζε κατι τετοιο?
![]()
![]()
γιατί είχαμε οργανωση και διαφανεια αγαπητέ....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε σεις, για ποια περιεργα κολπα μιλατε?
Στην προηγουμενη ομαδικη με τα μπλουαζακια γιατι δεν επαιζε κατι τετοιο?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γιατί είχαμε οργανωση και διαφανεια αγαπητέ....![]()
Γιατι εγω υπονοησα κατι αλλο?
![]()
ΙΔΕΑ ΕΡΙΞΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!
ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!
Οποιοι αναλαβουν ΑΝ αναλαβουν νομιζω πως εχετε λιγο χρονο να τους διαφωτισετε γι αυτην ή κανω λαθος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου οταν εγραφα για ''περιεργα κολπα''.
Απο την αλλη βεβαια, στην περιπτωση που καποιος καταφερει μια καλυτερη τιμη, κ το θαμε σχεδιασμου, κατασκευης αποστολης γινει απο το καταστημα με τιμες ακομα κ λιανικης εστω, δεν νομιζω οτι θα υπαρξει καποιος που να πει το οτιδηποτε...
βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι, ειμαστε γεματοι καλοθελητες.... κ πολλους που βλεπουν παντου γυρω τους σκοτεινες συννομωσιες
Any και way... το κοιτατε φανταζομαι αυτο, κ αν χρειαστειτε βοηθεια στην οργανωση του κ στο τρεξιμο, βαλτε μια φωνη. Θα μπορεσουμε να βοηθησουμε καποια ατομα
![]()
ok kanonistike (gia na dite ti simenei amesi antapokrisi) sto meso tis allh evdomadas rantevou gia na doume pos mporoume na kanonisoume na pernoume times "mazikis" alla kai memonomena otan erxomaste se epafi me to katasthma
enimerono gia thn ekvasi tis synantisis
ναι σωθηκες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ok kanonistike (gia na dite ti simenei amesi antapokrisi) sto meso tis allh evdomadas rantevou gia na doume pos mporoume na kanonisoume na pernoume times "mazikis" alla kai memonomena otan erxomaste se epafi me to katasthma
εμενα παντως μου εδωσαν διαφορετική αισθηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
χιχι τους εχωσα...
εγω θα ειμαι μακρυα![]()
![]()
χωρις πλακα, επειδη ειναι κατι που το ειχα σκεφτει εδω καιρο, το βραδακι θα ποσταρω το πως το ειχα φτιαξει στο μυαλο μου, να δουμε τι κ αν μπορει να γινει
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
χιχι τους εχωσα...
εγω θα ειμαι μακρυα![]()
![]()
χωρις πλακα, επειδη ειναι κατι που το ειχα σκεφτει εδω καιρο, το βραδακι θα ποσταρω το πως το ειχα φτιαξει στο μυαλο μου, να δουμε τι κ αν μπορει να γινει
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ναι σωθηκες...
εμενα παντως μου εδωσαν διαφορετική αισθηση...
Diladi? an kai kati paromio mou elege kai o SF prin
παντως τα t-shirt που εχει ο copy ειναι τελειως μαπα...![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
προσωπικά...δε συμφωνω με αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
![]()
θεωρώ γενικά τα hanes καλή ποιότητα...
υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που έχουν από την προπέρσινη παραγγελία και δεν έχουν αναφέρει προβλήματα...
εκτός κι αν άλλαξες σε καμιά χωμάτινη βόλτα καμιά αλυσιδα και μετά σκουπίστηκες στο μπλουζάκι...
![]()
![]()
![]()
![]()
σαφώς μπορεί να υπάρχουν και καλύτερες μάρκες t-shirt....
ε....
προτείνετε κι εσείς κάτι!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
![]()
oute ego simfono sotiraki
osa exo typosei apo ekei (hanes me stampes viniliou) den exoune masisei mia
re mpas kai ta epleines stous 120 vathmous????![]()