Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Δεν παμε καλα.. :(

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Έχουμε δει παρόμοια και χειρότερα και με νεότατους οδηγούς. Και αυτά συνειδητά χωρίς το ελαφρυντικό της ηλικίας...

Η Αττική οδός ερχόμενοι από Ελευσίνα, έχει δύο εξόδους προς την εθνική οδό. Η πρώτη πάει Λαμία και η δεύτερη πάει προς Πειραιά.

Βγαίνοντας στην δεύτερη έξοδο για Πειραιά, σ'αυτή την κλειστή τυφλή δεξιά στροφή είδα Ι.Χ. με νεαρό οδηγό να έρχεται κανονικά και με όλο του το κέφι με την όπισθεν! Μόλις είδε ότι τσακώθηκα με τα φρένα, έκοψε το τιμόνι κάνοντας λίγο στην άκρη και αφού τον προσπέρασα συνέχισε ανενόχλητος προς τα πίσω. Υπόθεση; έκανε λάθος την έξοδο θέλοντας να πάει προς Λαμία (κρίνοντας από τις πινακίδες του). Προφανός λοιπόν αυτός θα το έκοψε όοοοολο με την όπισθεν ανάποδα στην Αττική οδό μέχρι την προηγούμενη έξοδο για Λαμία, αν δεν σκότωσε κανέναν στην πορεία... Να ψάξουμε ποιος του έδωσε το δίπλωμα;
    Θάνος..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το γνωστό βίντεο με την αναστροφή το θυμάσαι;

η όπισθεν δεν είναι τίποτα μπροστά του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    το γνωστό βίντεο με την αναστροφή το θυμάσαι;

η όπισθεν δεν είναι τίποτα μπροστά του

Ναι το θυμάμαι... αλλιώς να το βλέπεις μπροστά σου όμως!
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Έχουμε δει παρόμοια και χειρότερα και με νεότατους οδηγούς. Και αυτά συνειδητά χωρίς το ελαφρυντικό της ηλικίας...

Η Αττική οδός ερχόμενοι από Ελευσίνα, έχει δύο εξόδους προς την εθνική οδό. Η πρώτη πάει Λαμία και η δεύτερη πάει προς Πειραιά.

Βγαίνοντας στην δεύτερη έξοδο για Πειραιά, σ'αυτή την κλειστή τυφλή δεξιά στροφή είδα Ι.Χ. με νεαρό οδηγό να έρχεται κανονικά και με όλο του το κέφι με την όπισθεν! Μόλις είδε ότι τσακώθηκα με τα φρένα, έκοψε το τιμόνι κάνοντας λίγο στην άκρη και αφού τον προσπέρασα συνέχισε ανενόχλητος προς τα πίσω. Υπόθεση; έκανε λάθος την έξοδο θέλοντας να πάει προς Λαμία (κρίνοντας από τις πινακίδες του). Προφανός λοιπόν αυτός θα το έκοψε όοοοολο με την όπισθεν ανάποδα στην Αττική οδό μέχρι την προηγούμενη έξοδο για Λαμία, αν δεν σκότωσε κανέναν στην πορεία... Να ψάξουμε ποιος του έδωσε το δίπλωμα;

Στην ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ εξοδο, μου εχει ερθει εμενα αναποδα ενα Punto!

Προφανως μπηκε απο το Κηφισο αναποδα για να παρει Αττικη Οδο προς Ελευσινα!

Στο τσακ τη γλιτωσα,προλαβα και αλλαξα λωριδα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Τι φταιει αυτος που του εδωσε το διπλωμα?

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Κρίμα πολύ κρίμα γαι το παλικάρι που έφυγε.

Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που τελικά καταφέραμε αφού πέσαμε όλοι μαζί στον πατέρα μου (71 χρονών) εδώ και 6 μήνες να μην οδηγάει πια.

Όχι λόγω ηλικίας αλλά είχαμε δει ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά στην οδήγηση. Καλά καλά δεν μπορούσε να το βγάλει από το γκαράζ εύκολα και οι γύρω γύρω γρατζουνιές είχαν πυκνώσει αρκετά.

Και ο λόγος που τον είχαμε ζαλίσει για να σταματήσει το οδήγημα φυσικά και ήταν μην πάρει κανέναν χριστιανό στο λαιμό του.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Καρι0λα σκατόγρια.. :a37:

Κρίμα το παλικάρι..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    τι λες τωρα ......

κριμα για ολους ........

αποτι καταλαβα φταει και το σημειο και εγουν γινει αρκετρα εκει

καλα οι αρχες δεν το γνωριζουν να βαλλουν κατι ρε παιδι μου ...

ταμπ΄λες σημειεες φαναρια .....

μονο οταν δεν βολευει η διαδρομη καποιον υπουργο η καποιο δημαρχο ξερουν

να αλλαζουν λοριδες κατευθινσεις κλπ??

οτι και να λεμε ....

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Τα ξέρω φίλε μου χρόνια δυστυχώς αλλά δεν μπορώ να τα δέχομαι με απάθεια όπως και όλοι μας φαντάζομαι.Το θέμα δεν είναι για μένα να τιμωρηθεί η γριά,το θέμα είναι να σταματήσουνε να πιάνουνε τιμόνι στα χέρια τους άνθρωποι που έχουνε χάσει την ικανότητα των γρήγορων αντιδράσεων.Συμφωνώ με τον καπετάνιο πως δεν μπορεί κριτήριο να είναι μόνο η ηλικία αλλά σίγουρα ένας 30χρονος δεν έχει τα ίδια αντανακλαστικά και αντίληψη με έναν 80χρονο.Είναι λογικό αυτό.Εγώ πάντως όταν νιώσω πως δεν μπορώ να οδηγήσω,μόνος μου θα σταματήσω να οδηγώ,θέλω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου να είναι ήρεμα και ξέγνοιαστα και όχι φορτωμένα με τύψεις για κάποιο ατύχημα που πιθανόν θα έχω προκαλέσει.Είναι κρίμα να ζεις μία ζωή έντιμα και να πεθάνεις εγκληματίας
    +1000

Έτσι! Γιατί κι' ο παππούς μου είναι κοντά 76 αλλα και στους γιατρούς του πάει οταν χρειαστεί ανανέωση το δίπλωμά του και ακόμα τρέχει στα σκαλιά του αμα ξεχάσω τα κλειδιά μου σπίτι του (καλή σωματική κατάσταση).

(χώρια που πηγαίνει σαν την κότα)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. δεν πάμε καλά.... ψηλο-πλεύρισμα .... εν όψη εκδρομής
    από Nostra στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2007, 12:52
  2. Δεν παμε καλα!
    από GeorgeFZR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 19:43