Αν μας αφήσει ο καιρός και οι υποχρεώσεις (γμ.μνες υποχρεώσεις) θα σας δώ στα πιστάκια κατά τις 10..![]()
![]()
Αν μας αφήσει ο καιρός και οι υποχρεώσεις (γμ.μνες υποχρεώσεις) θα σας δώ στα πιστάκια κατά τις 10..![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Χμμ τη βγάζουμε Στάυρο όλη τη διαδρομή... ?ή θα γονατίσουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ki ekei που καθομανε και εβλεπα μια ταινία... με παίρνει λίγο ο ύπνος και ξάφνου βρίσκομαι σε ενα δύσκολο κομμάτι του πανελληνίου , στραμπουληχτο κατηφορικό όπου κατεβαινεις απο το μοτορι για να χωρεσεις κάτω απο κορμους δενδρων...
οποτε θα προτεινα:
πιστακισ
τουνελ (το δύσκολο εννοειται)
λουνα παρκ
μονοπατι λουκι μεχρι ταφους
πηγή
καλόγριες (ποταμακια και νερά)
καλιφόρνια
βγαινουμε άσφαλτο
ξαναμπαίνουμε απο αουτο φεστιβαλ
και κανουμε το δυσκολο τηου πανελληνιου
απεναντι αγωγο,
κα κατευθυνση προς μαραθωνα!![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ?
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ 640 ADVENTURE H` ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ 640 ADVENTURE H` ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ?![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο ο Σταύρος πέρναγε..... σε 'διαμόρφωση' LC4....
You BETA believe...
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ dirtbird ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
Μόνο ο Σταύρος πέρναγε..... σε 'διαμόρφωση' LC4....ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΡΕ`ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ?
![]()
Πάλι μονοπατάδες με μικρά μηχανάκια κανονίζετε..... καλάααααααααααα![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟ!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ?ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚ@ΥΛΟΝΟΥΜΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Πάλι μονοπατάδες με μικρά μηχανάκια κανονίζετε..... καλάααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν για να περάσεις χρειάζεται να σπρώξεις μηχανάκι 100 κιλών, εσύ πως θα τα καταφέρεις με μοτό 150+?Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ dirtbird ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ?ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΡΕ`ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ?
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Χμμμ σε μερικά περνάς...... σε άλλα... θα πρέπει να κόψεις δρόμο από καβάτζες... μάλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
![]()
Ο Σταύρος ξέρει καλύτερα...
![]()
an den λυπάσαι το χρώμα στα πλαστικά σου και έχεις δύναμη και κουράγιο έλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ dirtbird ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ?ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΡΕ`ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ?
![]()
να δείς και τα όρια σου...
ουτως ή άλλως ΑΝ ερθω θα ειμαι πολυ χαλαρός (ισως και να μην κανω μερικα κομματακια ενεκα ενος χεριού) οποτε ακολουθεις απο τις καβατζες...
τακουνακια φορας;
απο εξοπλισμό εισαι φούλ;
ΩΡΑΙΑ! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
an den λυπάσαι το χρώμα στα πλαστικά σου και έχεις δύναμη και κουράγιο έλα...
να δείς και τα όρια σου...
ουτως ή άλλως ΑΝ ερθω θα ειμαι πολυ χαλαρός (ισως και να μην κανω μερικα κομματακια ενεκα ενος χεριού) οποτε ακολουθεις απο τις καβατζες...
τακουνακια φορας;
απο εξοπλισμό εισαι φούλ;ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΤΑ SAHARA ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΙ ΤΑ ΜΤ63. ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
an den λυπάσαι το χρώμα στα πλαστικά σου και έχεις δύναμη και κουράγιο έλα...
:rotflmao:
![]()
Πρέπει να δει το δικό μου !!!
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
οιαδηποτε ευθυνη βαραινει αποκλειστικά εσένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ![]()
ΕΝΑ-ΔΥΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ....
ΤΕΣΤ, ΤΕΣΤ...
ΝΑΙ, ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?...ΝΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ....!
:o![]()
Λοιπον παιδακια ακουστε λιγο!
Μιας κι εγω είμαι ο ιδρυτής του θρεντ![]()
κανω οτι γουσταρω καταλαβατε?
![]()
![]()
![]()
Ελα, οκ...σοβαρα! Ακουστε πως εχει το πραγμα οσων αφορα εμενα!
Πιθανα οπως εγραψα, θα ειμαι με δανεικό-testride μοτόρι το οποίο θα φτάσει με τρέϊλερ στα πιστακια! Με το ίδιο τρέϊλερ θα επιστρέψει στη βαση του!
Κατι λοιπον που βασικα παίζει είναι οτι εγω εξαρτώμαι, ευχάριστα θα έλεγα, από τον dirtbird που θα κανει την όλη αβαρία για μενα!
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ TEST RIDE ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΑΣ!![]()
Παμε παρακάτ'...
Ο Σωτηρης λοιπον εχει καποιες "δουλίτσες" στα πιστακια, θελει να σεταρει πραγματα στο μηχανακι του!
Εμεις θα ανεβουμε εκει μαλλον κατα τις 09:00, θα κανουμε ο,τι κανουμε και εν συνεχεια ισως τραβηχτουμε σε καποια κομματια τα οποια εγω ΔΕΝ γνωριζω και θα αφησω να αποφασισει ο Σωτηρης! Εκεινος υπολογιζει την ωρα που θελουμε και το βαθμο δυσκολιας που θα ακολουθηθει!
Εγω, μιας και θα ειμαι με ξενο μηχανακι και πρωτη μου φορα, θελω να αποφυγω τα πολυ "τρελα" κομματια γιατι εχω και ευθυνη!
ΑΝ εσεις που ξερετε τις τοποθεσιες, θελησετε να ακολουθησετε την οποια διαδρομη αποφασισουμε, ελατε...αν οχι, μπορουμε να χωριστουμε και εννοια σας, συντομα θα μπώ, αν με θελετε φυσικα στην "κλικα" σαςκαι το τσάϊ που θα σας κερναω θα ειναι αφθονο τις κρυες μερες του χειμωνα!
![]()
![]()
![]()
Για να μη παρεξηγουμαι, κι επειδη θελω να ειμαι οκ μαζι σας, με ολο το θρασσος-θαρρος που εχω με τους περισσότερους, ότι αλλαξοκωλιά γίνει μεταξύ μαςθα γινει στα πιστάκια! Άλλωστε με την πρωτη, μονο λίγα πράγματα θα μπορεσω να τσεκαρω, δε χρειαζεται να μπω σε στενα μονοπατια με όλα τα μοτορια, υπερβολη ειναι!
Αυτα εν ολίγοις, αλλωστε μεγαλα παιδια ειμαστε, παρεα ειμαστε και δεν παιζει παρεξηγηση, νομιζω?
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!![]()
ΥΓ Για την ακριβως ωρα θα ποσταρω λιαν συντόμως!
![]()