Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Ερωτηση για service.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Πριν 1,5 χρονο περιπου εκανα αλλαγη ιμαντων,ρυθμιση βαλβιδων,αλλαγη καπελοτων και γενικο service(λαδια φιλτρα μπουζι)με 260 ευρα.Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη.Δεν ηταν εξουσιοδοτημενο συνεργειο αλλα ασχολειτε μονο με Ducati,Mv agusta και KTM.

Για στειλε ρε Νικο ενα PM να μου πεις ποιος ειναι αυτος. Η τιμη ειναι Zuper!!!
    Duc 999 '07 Black

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Νικο....

Το υψηλο κοστος των σερβις και των αναλώσιμων ειναι και ο μοναδικος λογιος που ποτε δε θα παρω Ducati ...

Τεσπα τα γραπτα μενουν και βαριέμαι να γινομαι αλλη μια φορα ο κακος της υποθεσης...

Δεν ηξερες... δε ρωταγες???????
    Ρε συ ιντι..εχει γινει βαρετο και ηλιθιο να μιλαμε συνεχως για το ιδιο πραγμα ...
    ενταξει ειναι 50-70 ευρω παραπανω το σερβις στα ντουκατι απο τα αλλα..ε και ?
    αν εχεις προβλημα απο 50-70 ευρω για να γινεις ιταλος ελα να στα δινω εγω ...
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Ρε συ ιντι..εχει γινει βαρετο και ηλιθιο να μιλαμε συνεχως για το ιδιο πραγμα ...
    ενταξει ειναι 50-70 ευρω παραπανω το σερβις στα ντουκατι απο τα αλλα..ε και ?
    αν εχεις προβλημα απο 50-70 ευρω για να γινεις ιταλος ελα να στα δινω εγω ...
    φιλε μου dodok δε τα ελεγα εγω αλλα ο Νικος... αυτα με τους μεταξωτους κωλους....ειχε φτιαξει και ποστ που καυχιοταν οτι ειναι φτηνα τα σερβις αντιθετα με οτι λεγαμε...

τεσπα δε με νοιαζει τι λετε μεταξυ σας.. να'στε καλα και καλες βολτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φιλε μου dodok δε τα ελεγα εγω αλλα ο Νικος... αυτα με τους μεταξωτους κωλους....ειχε φτιαξει και ποστ που καυχιοταν οτι ειναι φτηνα τα σερβις αντιθετα με οτι λεγαμε...

τεσπα δε με νοιαζει τι λετε μεταξυ σας.. να'στε καλα και καλες βολτες

thanks ...
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Επειδή το θέμα του service είναι πολύ σοβαρό, θα έλεγα να προτιμάμε πάντα κάποιον έμπιστο μας μηχανικό. Το καλύτερο εξουσιοδοτημένο, αλλά άμα ακούω 400+ ευρώ κάτι παθαίνω... Για δουλειά μιας μέρας τόσα χρήματα; Είπαμε τα ντουντούκια είναι το πάθος μας, είναι καταπληκτικές μοτοσυκλέτες κ.λ.π., αλλά όχι και να εκμεταλεύονται κάποιοι όλα αυτά! Ένας έμπορος μου είπε πριν χρόνια ότι οι μηχανικοί μοτοσυκλετών είναι πλέον πλούσιοι... Εγώ προσωπικά δύο φορές έχω πάει τα μηχανάκια μου (750ss και 1000DS Multi) στον Φιλλιπάκη, μου φάνηκε προσιτή η τιμή για τα εργατικά (150 ευρώ) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του. Δυστυχώς όπως είχα πει προ ημερών λόγω απόστασης(Μικροπροβλήματα σε Multi), το Multi δεν το ξαναπήγα σε αυτόν αλλά σε άσχετο... Άλλη φορά όμως δεν την πατάω. Η συμβουλή μου: Ψάξτε, ρωτήστε (γιάυτό είναι το forum άλλωστε) και μετά αποφασίστε.

Άκου λίγο πως έχουν τα πράματα....

Ο κάθε ένας ζητάει ότι θέλει στο δίκτυο της Hellinmoto, αν θες να πληρώσεις λιγότερα χρήματα απλά το ψάχνεις, ρωτάς καί βρίσκεις άκρη. Το πας στο θωμά (ρώτα θα σου πουν) και πληρώνεις 300 euro καί είσαι πολύ ευχαριστημένος αλλίως το πας στον Σαββαίδη πληρώνεις πάνω κάτω τα ίδια (δεν είναι όμως ο Στέλιος που πραγματικά ήταν γνώστης). Τα συγκεκριμένα μηχανάκια είναι ακριβά στα service τους καί ο αγοραστής οφείλει να το γνωρίζει. Ετοιμάσου λοιπον να πληρώσεις στα 20.000 χκμ πάνω από 500 εuro.....απλώς ενημερωτικά σου γράφω: Δίσκους 160ε (θα τουυς χρειαστείς), τακάκια 120ε, ιμαντες 120ε, Λάδια 70ε κτλ εργασία πάλι 150ευρω
    Όσο αναφορά για τον Μήτσο sto what a bike περισσότερο για ανταλλακτικά είναι ή για service μετά τα 2 χρόνια.
    Απλά ψάχτω, μην παραπονιέσαι καί μην προσπαθείς να μειώσεις το κόστος με λάθους τρόπους...

Κάτοχος 749ς 2006
    23,000κμ

Χαιρετώ

Παιδιά εδώ που μιλάμε για τιμές και ευρά..

Έχει ακούσει κανείς τιμή για εργασία κατέβασμα και λύσιμο κινητήρα σε 749?

Γιατί εμένα μου έσκασε και μου έπεσε η μασέλα...

Ηχους 30 - Παλαιο Φαληρο

210-9419229

Στελιος Φιλιππακης

ειναι φιλος και πολυ καλος μαστορας, εξαιρετικος θα ελεγα...

και το πρωτο Μονστερ το 600, και το δευτερο τωρα το 800, εκει τα πηγαινω, και τα Μονστερς μου οσοι γνωριζουν τραβανε τα παθη του ιησου απο σκισιμο, πιστες κλπ... μονο αυτος επιτρεπω να βαζει χερι στα Ducati μου...

και απο τιμες σουπερ...

Runner Ducati Baylisstic

Eπιτελους ωραιος ρε runner! Ο Στελιος ειναι πολυ σωστος κ εγω εκει παω το μοτορι!Ειναι πανω απο ολα σωστος σαν ανθρωπος κ πολυ καλος μηχανικος. Οποιος τον ξερει νομιζω θα συμφωνισει μαζι μου. Δεν ειναι θεμα διαφημισης, αλλα οταν μου λετε για κατι αλλους εξουσιοδοτημενους που δαγκωνουν τι να πω?

Οκ. Ευχαριστώ runner, θα το κρατήσω το τηλ. Μήπως ξέρεις και την επων΄μία του συνεργείου του; Παλιά το έλεγε pro-cycle αν θυμάμαι καλά. Και τη διεύθυνση αν γίνεται.

μονο το τηλ του χρειαζεσαι.. Αν θες να πας απο εκει να συζητισεις μαζι του, θα παρεις την αμφιθεας(καθοδος για παραλια), καπου στην μεση εχει ενα φουρνο βενετη(επι της αμφιθεας) εκει θα κανεις δεξια στο στενο! στα 50 μετρα ειναι το συνεργειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Νίκο ... για εμένα , και αν παίζει θέμα για σφραγίδες και υπογραφές από εξουσιοδοτημένο .....

Καλύτερα να κάνεις ένα full service στο μάστορα και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω... θα ρίξει και μια ματιά σε όλη τη μηχανή ... να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ρε φίλε ... αν γίνει καμιά στραβή (φτου - φτου) και δεν έχεις την τζίφρα θα μπλέξει το θέμα ....

Ναι είναι ακριβά τα σέρβις - και όχι μόνο στα ευρωπαϊκά - αλλά είναι και μηχανάκι που κάνει και αρκετά χρήματα.. μην πας σε μάστο(υ)ρες που για 100 ευρώ θα το κανιβαλίσουν ....

Γνώμη μου πάντα...

apla thelo na diefkriniso kati oso anafora ta exousiodotimena H mh sinergeia kai ta prota service..
    yparxei o mythos(kai oxi tyxaia) oti prepei sonei kai kala na pigaineis se xousiodotimeno sinergeio tin mixani oso diarkei i eggiisi allios i etairia den tin anagnorizei.
    TERASTIA ma....kia..Gia na min exeis provlima me tin eggiisi prepei apla na pigaineis se sinergeio to opoio exei adeia exaskiseos tou sigekrimenou epaggelmatos simfona me tin nomothesia tou kratous pou einai .Afta gia na stamatisei i parapliroforisi h opoia opos katalavainete ginetai gia ofelos sigekrimenon ..
    oso anafora tin tzifra, an to sinergeio sou einai nomimo kai exei adeia exei to dikaioma na ypograpsei sto vivlio gia oles tis ergasies pou ekane

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από centu233
    apla thelo na diefkriniso kati oso anafora ta exousiodotimena H mh sinergeia kai ta prota service..
    yparxei o mythos(kai oxi tyxaia) oti prepei sonei kai kala na pigaineis se xousiodotimeno sinergeio tin mixani oso diarkei i eggiisi allios i etairia den tin anagnorizei.
    TERASTIA ma....kia..Gia na min exeis provlima me tin eggiisi prepei apla na pigaineis se sinergeio to opoio exei adeia exaskiseos tou sigekrimenou epaggelmatos simfona me tin nomothesia tou kratous pou einai .Afta gia na stamatisei i parapliroforisi h opoia opos katalavainete ginetai gia ofelos sigekrimenon ..
    oso anafora tin tzifra, an to sinergeio sou einai nomimo kai exei adeia exei to dikaioma na ypograpsei sto vivlio gia oles tis ergasies pou ekane
    Αντε παλι..

Θα αναγνωρισει η Ducati (η οποιαδηποτε αλλη εταιρια) εγγυηση αν ο Νικος παει στο μαστρο Κωστα και του βαζει χερι στην μηχανη? Χωρις να ξερει καν τι εστι Ducati επειδη φτιαχνει παπια μονο? Τι λετε ρε παιδια? Γιατι? Επειδη εχει διπλωμα μηχανικου και αδεια επαγγελματος?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Αντε παλι..

Θα αναγνωρισει η Ducati (η οποιαδηποτε αλλη εταιρια) εγγυηση αν ο Νικος παει στο μαστρο Κωστα και του βαζει χερι στην μηχανη? Χωρις να ξερει καν τι εστι Ducati επειδη φτιαχνει παπια μονο? Τι λετε ρε παιδια? Γιατι? Επειδη εχει διπλωμα μηχανικου και αδεια επαγγελματος?
    Saresei den saresei file afto provlepei i koinotiki nomothesia ( kai gia na min mou peis pou to xero sou leo oti Kai eimai dikigoros sto epaggelma alla KAI epsaxa to sigekrimeno thema otan ithela prin tin lixi tis eggiisis na allaxo sinergeio)
    An o mastro kostas exei adeia exaskiseos epaggelmatos kai ipograpsei (mazi me tin sfragida tou ) to vivlio pou sou dinei i ducati tote ei NAI oso kai an sou fainetai paraxeno eisai kalimenos.
    Den etixe na exo sigekrimeno provlima (EFTIXOS vevaia) alla theoritika toulaxiston milao emperistatomena.
    kalo tha itan na xeroume gia ti milame prin apofasisoume na milisoume

kai kati allo pou molis thimithika
    sto proigoumeno sinergeio pou pigaina mou eipan gia mia periptosi (YAMAHA itan i mixani) opou den ipirxe kanena provlima me tin eggiisi kai tin episimi Yamaha parolou pou to sigekrimeno sinergeio den einai exousiodotimeno

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για service αναρτησεων
    από asteris_adv στο forum KTM
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2012, 12:10
  2. Ερωτηση για service πηρουνιου
    από FRAGISCOS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2009, 23:20
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ Service ΣΕ Sym
    από NICKGTS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks