Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Λαστιχα

Λαστιχα

Καλησπέρα
    θα ηθελα να ακουσω καμια αποψη για λαστιχα.
    Εχω το hornet 600 2006. Το 90% των χιλιομέτρων τα κάνω στους πολύ ωραιους δρομους τις αθήνας (νιωθω σαν να ειμαι σε πιστα (χωματινη όμως))
    Τα μαμα λαστιχα τα έχω 13000χλμ αλλά δεν τα νιώθω και πολύ καλα, ασε που ερχονται και βροχες. Γενικα θα ήθελα καποια να κρατήσουν 15-20 χιλιαδες αλλά να μπορω να μπαινω ανετα και με αυτοπεποιθηση στις στροφες.
    Τι λαστιχα προτεινεται (τα έχετε βαλει κιολας)?
    Να βάλω το μεγεθος του κατασκευαστή?(180/55-17)(120/70-17)
    Αν τα βρώ καινουρια απο εξωτερικο (e-bay store) να τα πάρω ή μπορει να είναι απομιμηση?Το έχει κανει κανεις?
    No more question

Lightbulb

Mεχρι τωρα εχω τα Diablo Corsa III, πολυ καλο λαστιχο για μεσα στην πολη, ΑΛΛΑ ποοοολυ ακριβο
    και δεν τα ξαναβαζω . . .

Τωρα προσανατολιζομαι για Metzeler Sportec M3 ή Bridgestone BT 014
    αναλογα ποιο θα μου κατσει καλα στο ματι . ..

Λαστιχο που θα σε βγαλει πανω απο 15.000 χλμ δεν συνισταται για χρηση πολης,
    μιας και θα ειναι αρκετα σκληρο μεν, και δεν θα ζεσταινετε σχεδον ποτε μεσα στην κινηση . . .

Μεγεθος φυσικα οτι λεει ο κατασκευαστης . . .
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

pirelli diablo corsa3 h metzeler m3

Εγώ πάντως με τα Michellin Pilot Road II είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα με τίποτα δεν θα κρατήσουν όσο τα θες.

Δεν νομίζω ότι αξίζει να τα κρατάς τόσο πολύ. Εγώ τα μαμα τα κράτησα 17.000 και όταν τα άλλαξα νόμιζα ότι πήρα καινούριο μηχανάκι.

Σταδιακά δεν σου φαίνεται η διαφορά γιατί συνηθίζεις.

Aποψεις για τα λαστιχα θα ακουσεις απειρες. Οι μισες αντιφατικες μεταξυ τους . . .

Καποιος θα πει οτι με το Χ λαστιχο εξυνε σκουλαρικια στην Ομονοια και καποιος αλλος
    οτι με το ιδιο λαστικο μπηκε Σερρες και του γλυστραγε στην Κ5 . . . .

Δες τι προτεινει ο κατασκευαστης σου, τι προτεινει η καθε εταιρια κατασκευης ελλαστικων
    για τη μοτο σου, σκεψου τον τροπο οδηγησης σου κ αποφασισε

Οτι και να παρεις δεν θα ειναι για παντα και σιγουρα θα κανει τουλαχιστον ικανοποιητικα
    τη δουλεια του . . .

Εδω και 2 βδομαδες ψαχνω και τελικα θα οριστικοιποιησω την αποφαση μου οταν τα δω και τα 2
    μπροστα μου (Metzeler Sportec M3, Bridgestone BT 014 ) ....

οτι κ να παρεις καλες αγορες

Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Γιάννη, και διάρκεια και κράτημα δε γίνεται. εγώ προτείνω corsa III. μέχρι στιγμής μου έχουν βγάλει 14.000 χλμ και έχουν κι άλλο. βέβαια για τα πρώτα 10.000 η λέξη παντιλίκι δεν έπαιζε στο λεξιλογιο μου.
    τα μαμά λάστιχα δέ κάνουν για Ελλάδα. είναι τραγικά σκληρά.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61

ΒΤ 014

Είναι η 2η φορά που φόρεσα ΒΤ 014, κι αυτό γιατί μου άρεσαν την πρώτη για χρήση πόλης.
    Κατα σειρά είχα:
    Michelin Pilot Power
    Bridgestone BT 014
    Dunlop Qalifier
    and now again ΒΤ 014.

Άν αποφασίσεις οτι στο 95% της ζωής του ελαστικού, μπορείς να πειθαρχήσεις το δεξί σου χέρι σέ ομαλές επιταχύνσεις με σχέσεις απο 3η και πάνω (1η - 2α και φούλ γκάζι τρώνε πολύ λάστιχο) , τότε μπορείς να ελπίζεις στις +- 16.000 χλμ με τα ΒΤ 014.
    Όποιο σέτ κι άν αποφασίσεις, κι απο τα παραπάνω που πρότειναν οι συνάδελφοι, να θυμάσαι οτι, όσο πιό γρήγορα φθείρεται το όποιο λάστιχο στή συνήθη χρήση που εσύ κάνεις, τόσο καλύτερα σέ κρατάει, λόγος για τον οποίο σου συνιστώ να φορέσεις τα μαλακότερα που αντέχει η τσέπη σου. (Όχι ημιαγωνιστικά, δέν έχουν ικανά αυλάκια να διώχνουν το νερό της βροχής )
    Άλλωστε, συνήθως και το πιό ανώδυνο πέσιμο, στοιχίζει περισσότερο απο ένα ζευγάρι καλά λάστιχα.
    Διαστάσεις... απλά μαμά.

Edit:
    Χρήσιμα και τα παρακάτω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=47543
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=47572
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: ΒΤ 014

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Είναι η 2η φορά που φόρεσα ΒΤ 014, κι αυτό γιατί μου άρεσαν την πρώτη για χρήση πόλης.
    Κατα σειρά είχα:
    Michelin Pilot Power
    Bridgestone BT 014
    Dunlop Qalifier
    and now again ΒΤ 014.

Άν αποφασίσεις οτι στο 95% της ζωής του ελαστικού, μπορείς να πειθαρχήσεις το δεξί σου χέρι σέ ομαλές επιταχύνσεις με σχέσεις απο 3η και πάνω (1η - 2α και φούλ γκάζι τρώνε πολύ λάστιχο) , τότε μπορείς να ελπίζεις στις +- 16.000 χλμ με τα ΒΤ 014.
    Όποιο σέτ κι άν αποφασίσεις, κι απο τα παραπάνω που πρότειναν οι συνάδελφοι, να θυμάσαι οτι, όσο πιό γρήγορα φθείρεται το όποιο λάστιχο στή συνήθη χρήση που εσύ κάνεις, τόσο καλύτερα σέ κρατάει, λόγος για τον οποίο σου συνιστώ να φορέσεις τα μαλακότερα που αντέχει η τσέπη σου. (Όχι ημιαγωνιστικά, δέν έχουν ικανά αυλάκια να διώχνουν το νερό της βροχής )
    Άλλωστε, συνήθως και το πιό ανώδυνο πέσιμο, στοιχίζει περισσότερο απο ένα ζευγάρι καλά λάστιχα.
    Διαστάσεις... απλά μαμά.

Edit:
    Χρήσιμα και τα παρακάτω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=47543
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=47572

άψογος!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος

για δες

metzeler z6,qualifier
    michellin pilot sport 2c
    παντως εγω με τα power τα αλλαξα στα 12000 τα ζ6 δε προλαβα αλλα τα λιγα χλμ που τα ειχα μου αρεσαν πολυ , θα κοιταζα τα qualifier παντως για διαρκεια-κρατημα δε μπορεις να τα εχεις και τα δυο (ξενος τυπος ελεγε τα ζ6 καλυτερα αλλα δε γνωριζαν την ελληνικη ασφαλτο)

αν και δεν ψάχνω ακόμα...(1800 Km μόνο έχω διανύσει με τα μαμίσια) , παρόλα αυτά σας ευχαριστώ και εγώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες...

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα και συναγερμος για ΧΤ
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2004, 08:04
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29
  3. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16