αυτο μου ειχε ερθει κ εμενα,αλλα εκτοτε........"in process" εδω και 20 μερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
δες εδω αυτο μ εστειλαν..http://www.moto.gr/forums/showthread...468#post945468
αυτο μου ειχε ερθει κ εμενα,αλλα εκτοτε........"in process" εδω και 20 μερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
δες εδω αυτο μ εστειλαν..http://www.moto.gr/forums/showthread...468#post945468
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
αυτο μου ειχε ερθει κ εμενα,αλλα εκτοτε........"in process" εδω και 20 μερες![]()
ρε λες να καναμε τπτ λαθος?
παντως εμενα η παραγγελια μου μεσα στο site γραφει viewed 20-10-07 οποτε μαλλον θα την ειδανε
και εμενα απο τις 25/09 viewed ειναι!!!βρε λες να ειμαι μαυρογατος και να μη το ξερω?Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
παντως εμενα η παραγγελια μου μεσα στο site γραφει viewed 20-10-07 οποτε μαλλον θα την ειδανε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
και εμενα απο τις 25/09 viewed ειναι!!!βρε λες να ειμαι μαυρογατος και να μη το ξερω?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e-mail εστειλες?
εγω υποψιαζομαι πως "μαζευουν" παραγγελιες να τις στειλουν μαζι..
λες τωρα που εβαλα και γω να τα φερουν?![]()
εχω στειλει και mail.μπα δεν παιζει να "μαζευουν" παραγγελιες,αφου το παιδι πιο πανω παραγγειλε κρανος ΜΕΤΑ απο μενα και ΗΔΗ το χει στα χερια του!Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
e-mail εστειλες?
εγω υποψιαζομαι πως "μαζευουν" παραγγελιες να τις στειλουν μαζι..
λες τωρα που εβαλα και γω να τα φερουν?![]()
σ ενα site της ups που εμπαινε ενα αλλο παιδι και εβλεπε που ειναι το δεμα του μπηκες?
αν ξερεις ποιο ειναι αυτο το site?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
σ ενα site της ups που εμπαινε ενα αλλο παιδι και εβλεπε που ειναι το δεμα του μπηκες?
αν ξερεις ποιο ειναι αυτο το site?![]()
www.ups.com
το κράνος το παρέλαβα σε 6 μέρες από την μέρα που έστειλα την παραγγελία!
here it is!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48501
κωστα το βρηκα αυτο που μ παρεθεσες αλλα δεν εχω καποιο tracking number στο μαιλ που μ στειλανε ειχανε μονο order number αλλα μ αυτο δε μ βγαζει τπτ..Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
www.ups.com
το κράνος το παρέλαβα σε 6 μέρες από την μέρα που έστειλα την παραγγελία!
here it is!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48501![]()
Εγω αγορασα πριν απο λιγους μηνες μου το καινουργιο μου κρανος Nolan N102 SECRET N-COM στα 300€ με αντικαταβολη και μου ηρθε σε μια εβδομαδα.
Ο λογος που το πηρα απο εκει ειναι επειδη το συγκεκριμενο μοντελο το εψαχνα σε ολη την Ελλαδα απο Θεσσαλονικη εως Αθηνα και κανενας δεν το ειχε ετοιμοπαραδωτο και επρεπε να γινει παραγγελια απο Ιταλια και μου λεγανε οτι θα κανουνε απο μια εβδομαδα εως εναν μηνα περιπου για να μου το φερουνε και οταν εδω στην Ελλαδα σου λενε εως ενα μηνα να ξερετε οτι θα κανει σιγουρα εναν μηνα.
Αφηστε που μου το εδιναν στα 330€ και επρεπε να τα δωσω τα μισα τουλαχιστον προκαταβολη.
Ειπα να δοκιμασω να κανω την παραγγελια μεσω Ιντερνετ και μεσω του FCMoto.De και τελικα χαιρομαι για την επιλογη μιας και μου ηρθε ποιο γρηγορα και ποιο φθηνα και χωρις να δωσω τιποτα για προκαταβολη και με UPS στο σπιτι μου ενημερωνοντας μου καθημερινα μεσω email για το που βρισκεται το κρανος μου και αν εχει τιμολογηθει και αλλα τετοια.
Προβλεπω και η επομενη μου αγορα να γινει απο εκει παλι
![]()
καλοφορετο!Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Εγω αγορασα πριν απο λιγους μηνες μου το καινουργιο μου κρανος Nolan N102 SECRET N-COM στα 300€ με αντικαταβολη και μου ηρθε σε μια εβδομαδα.
Ο λογος που το πηρα απο εκει ειναι επειδη το συγκεκριμενο μοντελο το εψαχνα σε ολη την Ελλαδα απο Θεσσαλονικη εως Αθηνα και κανενας δεν το ειχε ετοιμοπαραδωτο και επρεπε να γινει παραγγελια απο Ιταλια και μου λεγανε οτι θα κανουνε απο μια εβδομαδα εως εναν μηνα περιπου για να μου το φερουνε και οταν εδω στην Ελλαδα σου λενε εως ενα μηνα να ξερετε οτι θα κανει σιγουρα εναν μηνα.
Αφηστε που μου το εδιναν στα 330€ και επρεπε να τα δωσω τα μισα τουλαχιστον προκαταβολη.
Ειπα να δοκιμασω να κανω την παραγγελια μεσω Ιντερνετ και μεσω του FCMoto.De και τελικα χαιρομαι για την επιλογη μιας και μου ηρθε ποιο γρηγορα και ποιο φθηνα και χωρις να δωσω τιποτα για προκαταβολη και με UPS στο σπιτι μου ενημερωνοντας μου καθημερινα μεσω email για το που βρισκεται το κρανος μου και αν εχει τιμολογηθει και αλλα τετοια.
Προβλεπω και η επομενη μου αγορα να γινει απο εκει παλι![]()
![]()
![]()
Κι εγω παρηγγειλα πριν 9 μερες τις μποτες sidi tepor και μου ηρθαν χτες ανω θα επρεπε να ερθουν σημερα απο fc.moto.Με αντικαταβολη ηρθαν σπιτι μου και δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Τουλαχιστον στη περιπτωση μου!
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
οι δικες μου ακομα...Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Κι εγω παρηγγειλα πριν 9 μερες τις μποτες sidi tepor και μου ηρθαν χτες ανω θα επρεπε να ερθουν σημερα απο fc.moto.Με αντικαταβολη ηρθαν σπιτι μου και δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Τουλαχιστον στη περιπτωση μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Σημερα ελαβα νεο mail απο fc-moto.de!!
Status Date
Order was received 30/10/2007 13:24
Viewed 31/10/2007 08:49
In process 02/11/2007 13:23
Dispatched 06/11/2007 10:40
Delivered 06/11/2007 10:40
Invoiced 06/11/2007 10:40
Thank you for your order:
No. Quantity Product no. Name UP VAT Discount TP
οποτε λογικα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα τα εχω στα χερια μου!
![]()
![]()
![]()