Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 85

Θέμα: 230 km/h.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Δηλαδή σε παρόμοια σύγκρουση με λιγότερα χιλιόμετρα, ας πούμε εντός ορίων
    ταχύτητας σε αυτοκινητόδρομο (130km/h), το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό
    για όλους ????
    Ισως να έχεις προσέξει οτι σε αυτοκινητόδρομους δεν υπάρχουν κάθετοι δρόμοι.
    Επείσης εάν πήγαινε με 130 θα γινόταν αντιληπτός απο τον οδηγό του αυτοκινήτου.
    Επίσης απο τα 130 θα υπήρχε περιθώριο αντίδρασης και απο τους.

Να συμπληρώσω οτι για να οδηγάς πρέπει να έχεις μια στοιχειώδη αντίληψη των συνθηκών και των δρόμων που κυκλοφορείς καθώς και τις δυνατότητες σου στο χειρισμό του μηχανήματος σου αλλά και τις ικανότητες των γύρω σου.

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ισως να έχεις προσέξει οτι σε αυτοκινητόδρομους δεν υπάρχουν κάθετοι δρόμοι.
    Επείσης εάν πήγαινε με 130 θα γινόταν αντιληπτός απο τον οδηγό του αυτοκινήτου.
    Επίσης απο τα 130 θα υπήρχε περιθώριο αντίδρασης και απο τους.
    δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι σε όλα τα θανατηφόρα που έχουν υπάρξει, στα οποία
    εμπλέκονται αυτοκίνητα με μοτοσυκλέτες, πάντα μα πάντα φταίει ο μοτοσυκλετιστής..
    Όλοι που έχουν πεθάνει πάνω στην μοτοσυκλέτα τους ήταν παραβάτες του ΚΟΚ....
    Και ναι, πάνω σε αυτοκινητόδρομο υπάρχουν και κάθετοι δρόμοι...στην Ελλάδα

Για άνοιξε λίγο τα μάτια σου και κοίτα τριγύρω μας καλύτερα... Μπορεί να αντιληφθείς
    ίσως κάτι παραπάνω απο αυτά που κατέχεις ήδη....

Να συμπληρώσω οτι για να οδηγάς πρέπει να έχεις μια στοιχειώδη αντίληψη των συνθηκών και των δρόμων που κυκλοφορείς καθώς και τις δυνατότητες σου στο χειρισμό του μηχανήματος σου αλλά και τις ικανότητες των γύρω σου.
    Και επιπλέον, όλοι αυτοί οι χαμένοι, ήταν όλοι τους και αστοιχείωτοι και με περιορισμένη
    αντιληπτική ικανότητα.... ΜΠΡΑΒΟ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    θα συμφονουσα μαζι σου αν υπαρχαν 3-4 πιστες τις προκοπης στιν Ελλαδα αλλα αφου δεν υπαρχουν... βγαζουμε γουστα στο δρομο ...
    Ρε συ gregori, να το πει κάποιο παιδί απ΄την Αθήνα (αν και τα Μέγαρα κάνουν την δουλειά τους), απ΄την Πάτρα, την Κρήτη, τη Λέσβο ή δεν ξέρω που αλλού να το καταλάβω.

Να το λέει Σαλονικιός που έχει μια υπέροχη πίστα δίπλα του (45΄δρόμος είναι) και μια εγκαταλειμμένη ακόμα πιο δίπλα, ως προφάσεις τα ακούω....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και ειπε πως δεν "εφταιγε" ο οδηγος της μηχανης?Οταν υπερβεινεις το οριο ταχυτητας δεν φταις?Οταν τρεχεις με 200+ ποσο γρηγορα μπορεις να αντιδρασεις και ποσο αυκολα μπορεις να αποφυγεις μια τετοια συγκρουση?
    Εχεις κανα προβλημα με την παρτη μου????αναφερθηκα στο συγκεκριμενο γεγονος και ειπα την αποψη μου....και μετα εκανα ενα γενικο σχολιο.....πριν απαντησης σε παρακαλω να διαβαζεις ολο το ποστ απο την αρχη πριν αρχισεις να εναντιονεσαι σε καποιον.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι σε όλα τα θανατηφόρα που έχουν υπάρξει, στα οποία
    εμπλέκονται αυτοκίνητα με μοτοσυκλέτες, πάντα μα πάντα φταίει ο μοτοσυκλετιστής..
    Όλοι που έχουν πεθάνει πάνω στην μοτοσυκλέτα τους ήταν παραβάτες του ΚΟΚ....
    Και ναι, πάνω σε αυτοκινητόδρομο υπάρχουν και κάθετοι δρόμοι...στην Ελλάδα

Για άνοιξε λίγο τα μάτια σου και κοίτα τριγύρω μας καλύτερα... Μπορεί να αντιληφθείς
    ίσως κάτι παραπάνω απο αυτά που κατέχεις ήδη....

Και επιπλέον, όλοι αυτοί οι χαμένοι, ήταν όλοι τους και αστοιχείωτοι και με περιορισμένη
    αντιληπτική ικανότητα.... ΜΠΡΑΒΟ

Πιστεύεις οτι στην περίπτωση που καρφωθώ πάνω σε ένα αυτοκίνητο θα με νοιάξει αν πάρει η γυναίκα μου και το παιδί μου αποζημίωση?
    Το ζητούμενο παλικάρι μου είναι να είσαι όρθιος και καλά.
    Ποιός φταίει το βλέπεις οταν σηκωθείς, και εφόσον σηκωθείς.
    Και στην περίπτωση που οδηγείς μοτο δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ούτε ο ΚΟΚ ούτε τίποτα.
    Είσαι ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ εκεί πέρα με την μοτό σε ότι γίνει και γι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου.
    Γι αυτό αν ΔΕΝ "δεις" το μαλάκα να βγαίνει ακόμα και αν έχεις δίκιο, έχασες.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω και να μην παρνάς τα στενά αέρα επειδή έχει stop ο άλλος.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Φρίκη... πάντως το βίντεο λέει οτι σκοτώθηκαν 2 άτομα, ο μοτοσυκλετιστής και μάλλον και η συνοδηγός στο αυτοκίνητο...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Εχεις κανα προβλημα με την παρτη μου????αναφερθηκα στο συγκεκριμενο γεγονος και ειπα την αποψη μου....και μετα εκανα ενα γενικο σχολιο.....πριν απαντησης σε παρακαλω να διαβαζεις ολο το ποστ απο την αρχη πριν αρχισεις να εναντιονεσαι σε καποιον.....
    Bluckbusa μην το περνεις προσωπικα δεν απαντουσα σε σενα,ουτε ειχα σκοπο να εναντιοθω σε σενα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ότι να 'ναι ......

Εκεί που πας αμέριμνος με 230 kmph, σου φταίει το audi που πετάχτηκε, ε;
    παιδια το παιδι μιλησε και "ειρωνευτηκε" για αουντι στην πιστα..

δεν υποστηριξε το παλικαρι που πηγαινε με 230 στο δρομο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Bluckbusa μην το περνεις προσωπικα δεν απαντουσα σε σενα,ουτε ειχα σκοπο να εναντιοθω σε σενα.
    οκ φιλε...το θεμα που δεν υπηρξε τελικα ποτε.......λυθηκε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε συ gregori, να το πει κάποιο παιδί απ΄την Αθήνα (αν και τα Μέγαρα κάνουν την δουλειά τους), απ΄την Πάτρα, την Κρήτη, τη Λέσβο ή δεν ξέρω που αλλού να το καταλάβω.

Να το λέει Σαλονικιός που έχει μια υπέροχη πίστα δίπλα του (45΄δρόμος είναι) και μια εγκαταλειμμένη ακόμα πιο δίπλα, ως προφάσεις τα ακούω....
    ωραια η σερρες αλλα εγω βαριεμε ευκολα τα ιδια πραγματα συνεχεια... και περα απο αυτο... τα εξοδα ειναι πολλα... καμια 100σταρα χρειαζεσαι για να εισαι μεσα... 200 ευρω περνω τι βδομαδα.. αμα ειναι να δινω 100 ευρω για 3 ωρες δε λεει... αμα μετρησω και τα λαστιχα... ΦΥΛΑΚΗ...

Εγώ αυτό το βιντεάκι το έχω δει εδώ και 1,5χρόνο κι όμως δεν το έθεσα ως μάθημα για κάποιον......δεν θέλησα να υποδείξω συμπεριφορές και να εκβιάσω συμπεράσματα και διδασκαλίες......

Εγώ ξέρω πως δεν παραβιάζουμε ΣΤΟΠ αν δεν βλέπουμε πεντακάθαρα τι και πως....δεν τρέχω με 230χ.α.ω. αν δεν με πέρνει και πως ακόμη και τα άδεια όπλα σκοτώνουν.....αν δεν μπορώ να οδηγήσω μηχανή και αυτοκίνητο λόγω ηλικίας ή λόγω μ@λ@κίας στον εγκέφαλο και θα είμαι επικίνδυνος για τους άλλους δεν το κάνω. Διότι αλλιώς είναι σαν να τους γράφω στα @@ μου.....

Και στο κάτω κάτω όταν έχεις το δίπλωμα δεν σημαίνει πως νομιμοποιείσαι πάντα να πηγαίνεις με 230χ.α.ω. αλλά νομιμοποιείσαι να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ή ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ με 230χ.α.ω. αλλιώς είσαι ένα παρτάλι και μισό και ενοχλείς και τους άλλους που δεν σου φταίνε και σε τίποτα.

Και στο κάτω κάτω αν γνωρίζεις ότι είναι επικίνδυνο να οδηγείς μηχανή δεν το κάνεις. Κάθεσαι με ασφάλεια πίσω από τη λαμαρίνα του τουτού και είσαι μεγαλύτερο καθίκι στο δρόμο. Ή το κάνεις με το να προσέχεις τους άλλους γύρο σου μη σε κάνουν νούμερο στατιστικής.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ωραια η σερρες αλλα εγω βαριεμε ευκολα τα ιδια πραγματα συνεχεια... και περα απο αυτο... τα εξοδα ειναι πολλα... καμια 100σταρα χρειαζεσαι για να εισαι μεσα... 200 ευρω περνω τι βδομαδα.. αμα ειναι να δινω 100 ευρω για 3 ωρες δε λεει... αμα μετρησω και τα λαστιχα... ΦΥΛΑΚΗ...

Είχε κανείς καμιά απορία γιατί δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?

Είχε κανείς καμιά απορία γιατί δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?

ρε εξυπνε στιν ιταλια το ξες οτι εχει εισοδο 15 ευρω?? και ειναι πιστα πιστα οχι μεγαρα και σερρες

εδω δινουμε 45 γιατι κλασικα στιν Ελλαδα εισαι ποσο θα δωσεις...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    :rotflmao:

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service 12000 km
    από skeyos στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 10:24
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  3. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου