ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΕΥΝΟΥΧΟ ΡΕ Μ@#ΝΙ;![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
[edited by Tropeas]
ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΕΥΝΟΥΧΟ ΡΕ Μ@#ΝΙ;![]()
![]()
![]()
[edited by Tropeas]
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
γκρρρρ έβρεξε και κόπηκε και το ρεύμα... παέι το ποστ στη μέση.
Φιλε div400 είπα οτι υπαρχούν διαφορές που με προβληματίζουν οχι οτι δε καταλαβαίνω ντιπ![]()
δεν έχω προβλημα με τη συμπεριφορά του γκαζιού του SV παρα σε 2-3 περιπτώσεις .
1 σκορτσαρει κατω απο 20-25 χμα.
με τρομάζει σε γρήγορο άνοιγμα απο στάση και στις έξοδους τον στροφών (πιο λιγο) σε γρήγορη οδήγηση.
το 1ο είναι αναγκαίο κακό και τα άλλα δυο θέμα συνηθείας. Προφάνως και χρησιμοποιώ μια ταχύτητα (τεμπελχανίοοοο) Ανάλογα με το πόσα πάω, βρίσκω αυτή που δε σκορτσάρει και την αφήνω. Ευτήχως παρα τους προβληματισμούς μου και τις τσαντίλες μου δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας και δεν οδηγώ το V2 με πολλές στροφές σαν τετρακύλινδρο .
όπως είπα η μεταπίδηση μου σε μία τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα ήταν συνειδητή .
απο γυμνό τελείως σε μάσκα (έστω και bikini fairing)
απο τετρακύλινδρο εν σείρα σε V2
απο την υπερκλασσική (πολύ μου αρέσε και συνεχίζει να μου αρέσει) θέση οδήγησης σε κάτι πιο σκύφτο (οχι τέρμα οπως σε ss αλλα είναι αισθητή διαφορά)
τιμονι - clip on ...κάνε αναστροφή οεο!
όλα αυτά τα είχα υπολογίσει τα περίμενα και δε με ενοχλούν ούτε με ξενίζουν.
αυτά που με ενοχλούν λιγο είναι
-η άρκετά πιο ψηλή σέλα. το πιό ψηλό κέντρο βάρος μου δίνει μια αίσθηση ανασφάλειας + οτι με ενοχλεί επειδή είμαι ζούμπακας. γκρρρ
-μου φένεται πιό βαριά απο το cb ενώ τα νούμερα των κατασκευαστων (ξέρω είναι στεγνα) λένε άλλα. φταίει η θέση οδήγησης η όντως είναι έτσι?ή φταίει το κέντρο βάρους που είναι πιο ψηλά? ή λέω μαλάκία και δεν είναι έτσι (οσο αφορά το κέντρο βάρους?)
-τέλος ενώ φρενάρω, ενα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι ενώ απο πολλα σε λίγα κατεβαίνει τάχυστα, απο λίγα σε ακινιτοποίηση νιώθω οτι περνάει πολύς χρονος.το φενόμαινο με 2ο ατομο χειροτερεύει κατα πολύ. Ρίχνω μεγάλο φταίξιμο στα λαστιχά μου καθώς προσπαθώντας να δω αν είναι εντύπωση μου, πιέζα λίγο ακομα το φρένο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το μπροστινό σχεδόν αμέσως. συνεπώς φρέναρα σωστα για τη πρόσφιση που είχα. Ή οι δρομοι μας εχουν ξεφτιλιστεί τέλείως η φόραγα πολύ καλυτερα λαστιχα στο cb.
If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!
Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000
Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)
ΕΣΕΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΕΥΝΟΥΧΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ;![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Την κάνω τώρα....πάω να ξυριστώ γιατί έχω γίνει θάμνος![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
με απήγαγες και δε με γάμ@γες και δε το πήρα χαμπάρι?:rotflmao: (+ σου μιάζω για πριγκήπισα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΕΥΝΟΥΧΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ;![]()
![]()
![]()
:rotflmao:![]()
)
τι ανυσηχείς?
βέβαια δε διάβασα τοοοοοοοοοοοοοοσο παλία threads ελπίζω να μήν εξησα καμμία πληγή![]()
![]()
![]()
Δεν πηγαινε για σενα αλλα για κεινο το ξεκωλακι τον agelos_svΑρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
με απήγαγες και δε με γάμ@γες και δε το πήρα χαμπάρι?:rotflmao: (+ σου μιάζω για πριγκήπισα?![]()
)
τι ανυσηχείς?
βέβαια δε διάβασα τοοοοοοοοοοοοοοσο παλία threads ελπίζω να μήν εξησα καμμία πληγή![]()
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Πες μου ρε Μαύρε πως είσαι Λιακοπουλικός.....τέλος!![]()
Έπρεπε να το υποψιαστώ με τέτοιο nick ότι ανήκεις στους Νεφελιμ και στα ρυπαρά έθνη:rotflmao:
![]()
Είμαι πολύ ρυπαρός και νεφελιάρης...![]()
τώρα αρχίσανε οι βροχές και εγώ θέλω να βγάλω το φτύαρι πισω απο το SV και να βάλω μια ουρά της προκοπής να δείς πόσο ρυπαρός θα μαι![]()
σκεψου το και αλλιώς. τόσo κάιρο (που έχω το SV) ζούσα ανάμεσα σας και δε με είχατε πάρει πρέφα![]()
Προσεχε γιατι εμεις εδω στο SV gay riders club εχουμε παρτιδες με την ομαδα Ε,και ετσι και πυροδοτησουμε το Μπεβατρον θα μεινει απο σενα μονο το πλαισιο και καναδυο φλασακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
Είμαι πολύ ρυπαρός και νεφελιάρης...![]()
τώρα αρχίσανε οι βροχές και εγώ θέλω να βγάλω το φτύαρι πισω απο το SV και να βάλω μια ουρά της προκοπής να δείς πόσο ρυπαρός θα μαι![]()
σκεψου το και αλλιώς. τόσo κάιρο (που έχω το SV) ζούσα ανάμεσα σας και δε με είχατε πάρει πρέφα![]()
Περνα και καμια δευτερα απο το Δελεαρ που μαζευεται το μοτο να σε γνωρισουμε να σε χουφτωσουμε (τελετη μυησης ειναι ολοι την περασαν) και να μας κερασεις μπυρες, και μετα θα δουμε τι θα σε κανουμε.![]()
![]()
-..Not Yet!
sorry αν σε προσβαλα δεν ειχα τετοιο σκοπο!!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
...
Φιλε div400 είπα οτι υπαρχούν διαφορές που με προβληματίζουν οχι οτι δε καταλαβαίνω ντιπ![]()
....
![]()
![]()
απο εκει και πέρα:
1) το σκορτάρισμα στα λιγα ειναι απλα θέμα ρυθμισης του TPS και ειναι σχετικά ευκολο!
θα ποσταρω λινκ να δεις..και απο κοντα οι λεπτομεριες!
2) το οτι σου φαινεται πιο βαρυ απο το cb ειναι καθαρα θέμα clip on!
το τιμονι του cb σου έδινε σαφώς καλυτερο μοχλό για άνεις μανουβρες ενω τα clip on οχι, συνηθεια ειναι και εγω το είχα αυτό οταν αλλαξα απο το diversion στο sv!
για τα λαστιχα στο πα...ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ!!!!
επίσης θα χαρουμε πολυ αν σε δουμε απο κοντα...και ασε τον gcrook να λεει για χουφτοματα και τετοιες πιπες (....)
![]()
![]()
πορδουλινια μου (gcrook+aggelos sv) δεν πατε να σπαμμαρετε αλλου? αντε γιατι......θα αρχισω και εγω λεμε!![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσεχε γιατι εμεις εδω στο SV gay riders club εχουμε παρτιδες με την ομαδα Ε,και ετσι και πυροδοτησουμε το Μπεβατρον θα μεινει απο σενα μονο το πλαισιο και καναδυο φλασακια...
Περνα και καμια δευτερα απο το Δελεαρ που μαζευεται το μοτο να σε γνωρισουμε να σε χουφτωσουμε (τελετη μυησης ειναι ολοι την περασαν) και να μας κερασεις μπυρες, και μετα θα δουμε τι θα σε κανουμε.![]()
![]()
αμα ειναι να με χουφτώσετε θα έρθω αλλα μόνο αμα εχει βρέξει και εχω αλλάξει ούρα ωστε να είμαι αρκετά ρυπαρός για να το ευχαριστηθουμε όλοι.
αλήθεια νομίζεις οτι η και οι ΕΛ και οι Ελωχίμ κλάνουν τπτ? αν το χανε θα καθόντουσαν στο γή και δε θα τη κάνανε για Σείριο με ελαφρά αντεε τώρα μη νεφελιαστώ που απείλεις τη καλή μου και τις trioval της (πολύ προστηχη νεφελιάρικη λέξη)θα κάτσω να ξαπλώσω να ηρεμίσω τώρα να με πάρει ο ύπνος να δώ σε επανάληψη κατι ρυπαρά και νεφελιάρικα όνειρα που ειχα δεί με προχτές για μια γκόμενα με ενα κοκκινο SV 1000S (ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!)
εννοείται οτι η εν λόγω φιγούρα κανει βόλτες αναμεσα στο τρίτο και πέμπτο ροχαλητό δυστηχώς και όχι στη παραλιακή...![]()
![]()
![]()
απαντήστε ρε καμμια σοβαρή ερώτηση μη με παρασείρετε στις ρυπαρες και κολασμένες συζητήσεις σας. :rotflmao:
Σοβαρες απαντησεις εδω δινει μονο ο div300.![]()
Εμεις πλεκουμε το εγκωμιο της ρυπαρης μετα προστυχης, (και μετα συγχωρησεως ΝΑ) συναντησης, ολων των SUZUKI εν V2 αδερφων.
Πορευσου εν ειρηνη προστυχε θιασωτη των ΒεΔυο, αερας στα πανια σου, και φρεσκο λαδι στα καρτερ σου.
(την οποια θα κερασεις θες δε θες)
![]()
-..Not Yet!
Ο μόνος λόγος που νομίζεις οτι με πρόσβαλες (και αγνόησες τη χαμογελούκλα δίπλαΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
[B]sorry αν σε προσβαλα δεν ειχα τετοιο σκοπο!!!1
![]()
![]()
) είναι επειδη καμ΄μιά φορά (παντα δηλ) εκφράζομαι με το γραπτό λόγο οπως θά κανα live που θα γέλαγα σα χάζος την ώρα που θά μίλαγα (ναι ρε είμαι χαζοχαρούμενος μες τη χαρα και την ατέρμονη μαλακια μαυρος ψόφος... εμ τι νόμιζες?)
και γω που μαζεβα λάσπη και ρύπους να μαι έτοιμοςεπίσης θα χαρουμε πολυ αν σε δουμε απο κοντα...και ασε τον gcrook να λεει για χουφτοματα και τετοιες πιπες (....)
![]()
![]()
ρε θα σας παρασείρω όλους στα τάρταρα ρε... γούσταρω SVοργία λεμε.. νεφελείμ λεμεεεε :a66: Black death λέει εκει όχι Holy spirit. :rotflmao:
εγω φταιω ρε..που θελω να το(ν) πιάσω με το μαλακο το παλικαρι μπας και μας μεινει και αυξηθει λιγο η παρεα μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σοβαρες απαντησεις εδω δινει μονο ο div300.![]()
εχουμε μεινει οι τρεις μας και σιγα σιγα βαριεμε να χουφτωνω τους ιδιους καθε δευτερα....![]()
ο αγγελος σπανιος μας τιμα με την παρουσια του....ο αλεξιωαννιδηςμπυγατσαςσαλλονικιος μια φορ(δ)α μας χαρησε την αισθησιακη του αυρα και δεν εχει ξαναματα κατεβει......
οι υπολοιποι προτιμουν την παρεα ποιοτικων ανθρωπων......
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
.....
και γω που μαζεβα λάσπη και ρύπους να μαι έτοιμοςρε θα σας παρασείρω όλους στα τάρταρα ρε... γούσταρω SVοργία λεμε.. νεφελείμ λεμεεεε :a66: Black death λέει εκει όχι Holy spirit. :rotflmao:
:hypnotize
![]()
εεε ασε φιλε τα λεμε απο το νετ......με αυτα που γραφεις φοβαμε να σε γνωρισω απο (πολυ) κοντα!
οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
οι υπολοιποι προτιμουν την παρεα ποιοτικων ανθρωπων......
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
οκ...![]()
![]()
ρε πλακα εκανα...και ας μην εβαλα γελαστοφατσουλες....