Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τα πιτσιρικια εχουν περικυκλωσει την πιο ΔΥΝΑΤΗ μηχανη!
Ο Σταυρος προσπαθει να τους εξηγησει πως καταφερε και παρκαρε ξεχωριστα απο ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους ...![]()
xexexexe me rwthsan, kai tous eipa pws eimai o astynomos pou sas kynhgaei se olh th diadromh kai de mporei na sas ftasei!!!
gia rwta omws kai ton Gcrook ti tou eipan?????:rotflmao:
sobara twra eytyxws pou den ebala ekei kanenas allos thn moto tou, giati panw apo th mandra to sathro edafos apo ton anemo ypoxwrhse kai mou esp[ase to xrwma sto rezerbouar se 3 shmeia, gia th dikh mou de me noiazei ma twn paidiwn tha htan amartia.
Νομίζω ότι οφείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Χρήστο (crs-k)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να ΄στε ολοι καλα και ευχαριστουμε που μας δεχτηκατε στην παρεα σας ...
![]()
![]()
![]()
που με την "ψηφιακή" του δίνει χρώμα στις βόλτες![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ρε χαμένοι ....
Λειβαδιά ήμουνα το κδ..
αμα μου το λέγατε θα σας έλεγα να πείτε και ενα γειά στον πεθερό μου στο δαδι...
αλλά χαιρομαι γιατι σας εκδικήθηκα που δεν μπορέσατε να δοκιμάσετε το σουτζούκι της σουβάλας...
όποιος ξέρει ξέρει...
οι άλλοι να πάνε στα τουριστικά...
ακου κει πήγανε δαδι...
πολύδροσο...
γραβιά...
αντε την επόμενη φορά και μαζί...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Χρήστο πραγματικά πολυ καλές φωτο...
...και που να δεις τι ακολούθησε στην Κατώ Σουβάλα(Πολύδροσο)
... απο τον δήμαρχο που έδιωχε τους μηχανόβοιους απο την πλακόστρωτη πλατεία με ατάκα του τύπου «παρουσία τ δημάρχ κι οι μηχανές απαν ζ μπλατεία...???, τι θα πεί ου κόσμους, πάντους καλους ήρθατ στου χουριό μας....:»eyepop::hypnotize
μεχρι την τεράστια παραγγελία σε μια απ τις γραφικές καφετέριες....που την αφήσαμε αμανάτι....
μου άρεσε πάντως η συγκαταβατικότητα του σερβιτόρου που στη παράκληση μου να τα φέρει το συντομότερο δυνατό....τελικά ολοι οι γυρω πήρανε καφε και εμείς...δρόμο!!!
THANX GUYS!!!
φίλε στο μέρος είναι λίγο στ...αρ@@@α καλά τους κάνατε...Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
Χρήστο πραγματικά πολυ καλές φωτο...
...και που να δεις τι ακολούθησε στην Κατώ Σουβάλα(Πολύδροσο)
... απο τον δήμαρχο που έδιωχε τους μηχανόβοιους απο την πλακόστρωτη πλατεία με ατάκα του τύπου «παρουσία τ δημάρχ κι οι μηχανές απαν ζ μπλατεία...???, τι θα πεί ου κόσμους, πάντους καλους ήρθατ στου χουριό μας....:»eyepop::hypnotize
μεχρι την τεράστια παραγγελία σε μια απ τις γραφικές καφετέριες....που την αφήσαμε αμανάτι....
μου άρεσε πάντως η συγκαταβατικότητα του σερβιτόρου που στη παράκληση μου να τα φέρει το συντομότερο δυνατό....τελικά ολοι οι γυρω πήρανε καφε και εμείς...δρόμο!!!
THANX GUYS!!!
αλλά το κακό είναι οτι παραείναι τοπικιστές και κλιστοί σαν ανθρωποι...
με το συμπαθειο δηλ αν προσβάλω και κανένα...
στο Πέτρινο πήγατε??
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
«παρουσία τ δημάρχ κι οι μηχανές απαν ζ μπλατεία...???, τι θα πεί ου κόσμους, πάντους καλους ήρθατ στου χουριό μας....:»eyepop::hypnotize
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ναι στο Πέτρινο.
Να φανταστείς πήγαμε 8 άτομα και κάνείς δεν φιλιτιμήθηκε να μας να μας βολέψει κάπου. Μόνοι βρήκαμε τραπέζια και καταντήσαμε και ζήτουλες καρεκλών.....![]()
Πάντως οφείλω να πώ οτι ο Idi ήθελε να τους ειδοποιήσουμε να ακυρώσουν την παραγγελία μα η θυμωμένη Acrapovic του Περικλή ελεγε δρομοοο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
μα η θυμωμένη Acrapovic του Περικλή ελεγε δρομοοο!!!
periklis rulezzzzzzzzzzzz![]()
pantws perasame (egw toylaxiston) poly omorfa.
sas eyxaristw olous gia thn parea sas - mexri thn epomenh!!!
![]()