Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: 230 km/h.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είχε κανείς καμιά απορία γιατί δεν γίνονται πίστες στην Ελλάδα?
    Καμμια απολυτως!
    Αφου ειναι ολοφανερο οτι ΔΕΝ τις χρειαζομαστε...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    :rotflmao:

Τεσπα τι να λεμε τωρα...
    Και τζαμπε να ηταν οι Σερρες παλι αδειες θα εμεναν.
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τεσπα τι να λεμε τωρα...
    Και τζαμπε να ηταν οι Σερρες παλι αδειες θα εμεναν.
    τζαμπε οχι αλλα να ητανε 15-20 ευρω... και να μπορουσες να αλλαζεις και λαστιχα εκει κατευθειαν και φυσικα σε καλες τιμες.... μετα θα εχει 200 ατομα τι μερα.. και οχι 30-40 ατομα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    τζαμπε οχι αλλα να ητανε 15-20 ευρω... και να μπορουσες να αλλαζεις και λαστιχα εκει κατευθειαν και φυσικα σε καλες τιμες.... μετα θα εχει 200 ατομα τι μερα.. και οχι 30-40 ατομα...
    Εφου εισαι τοσο σιγουρος πασο...
    Δηλαδη τοτε δεν θα βαριοσουν τοσο ευκολα;
    -..Not Yet!

και τζαμπα να ηταν παλι δεν θα πηγαιναν πολλοι.Θα ελεγαν μετα οτι ειναι πολλες οι βενζινες κτλ. κτλ.
    οποιος γουσταρει τις πιστες βρισκει τροπο και παει,οποιος δεν θελει βρισκει λογους και δεν παει.Απλα πραματα!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ρε εξυπνε στιν ιταλια το ξες οτι εχει εισοδο 15 ευρω?? και ειναι πιστα πιστα οχι μεγαρα και σερρες

εδω δινουμε 45 γιατι κλασικα στιν Ελλαδα εισαι ποσο θα δωσεις...

Ρε "γρήγορε" δεν αναφέρθηκα οτι είναι λίγα τα λεφτά απλά οτι βγάζουμε λίγα για να ταίζουμε πίστα.
    Και τα 200 άτομα δεν είναι πίστα αρένα είναι.
    Και η είσοδος μακάρι να ήταν 100 και να υπήρχε.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    ο μοτοσυκλεστιστης πεθανε..

ειχε σταματησει η καρδια οτυ κ η αναπνοη...

η συνοδηγος του ΙΧ ανεπνεε αλλα δεν ειχε επικοινωνια...μακαρι να εζησε..

το παιδι με το αμανικο ασπρο κ τα αιματα ηταν ο οδηγος κ γιος της γυναικας...

οταν του ειπαν οτι ο μοτοσυκλετιστης πεθανε..επιασε το κεφαλι του..κ ρωτουσε που

βρισκονται..σε ποιο σημειο προφανως..ειχε χασει τη μπαλλα..

κριμα...

προσοχη κ οχι ταρζανιες ειναι αυτο που μπορουμε ολοι μας να κανουμε..ΙΧηδες κ μοτοσυκλετιστες..

μου δεθηκε το στομαχι κομπος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εφου εισαι τοσο σιγουρος πασο...
    Δηλαδη τοτε δεν θα βαριοσουν τοσο ευκολα;

ρε σ πως να στο πω.. οταν πηγα τι πρωτη φορα στι πιστα καυλωσα ελεγα αντε ποτε θα η κυριακη να παω ξανα πιστα... πηγα 1,2,3 φορες και ψιλο βαρεθηκα μετα... εδωσα το μισο και παραπανω μισθο μου στα λαστιχα γιατι με καλα λαστιχα... για 2 φορες πιστα ειναι παραπανω δυσκολα(αναλογα και ποσο γρηγορα πας δλδ) ... και πλεον μονο που σκεφτομαι τα εξοδα... οχι ευχαριστω δε θα παρω.... τωρα αν πας μια φορα το 6μηνο το χρονο... καλα ειναι... αλλα να πηγαινω συχνα μπα.. δε ψηνομαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και τζαμπα να ηταν παλι δεν θα πηγαιναν πολλοι.Θα ελεγαν μετα οτι ειναι πολλες οι βενζινες κτλ. κτλ.
    οποιος γουσταρει τις πιστες βρισκει τροπο και παει,οποιος δεν θελει βρισκει λογους και δεν παει.Απλα πραματα!!

ρε πλακα εχεις.. αμα ειναι ενας φυσιολογικος ανθρωπος οπως πχ εγω και βγαζω 800 ευρω το μηνα... και παω 1-2 φορες πιστα το μηνα... μονο τα λαστιχα να βαλω και τα εξοδα.. δε μου φτανουν καν ρε!!

τωρα αμα αλλος εχει τα λεφτα του μπαμπα του ι βγαζει καμια 1.500 το μηνα... με γεια και με χαρα του παει στι πιστα και δε τον νοιαζει...

Και περα απο αυτο εχουμε και αλλα εξοδα... δεν εχουμε μονο τη μηχανη..

..

εσυ τωρα τι αρπαζεσαι? σου μιλησε κανεις προσωπικα?
    σου ειπε κανενας γιατι δεν πας στην πιστα?
    φιλε μου ξερω ατομα που δεν εχουν τα λεφτα του μπαμπα που λες εσυ και δινουν ΟΠΟΤΕ μπορουν 45€ για να τρεξουν σε ενα μπουρδελο στο Τυμπακι !!! και οχι στην καλυτερη πιστα της ελλαδας.

Εσυ μονος σου μας ειπες πως δεν σου αρεσει η πιστα γιατι πλεον τη βαριεσαι.Αρα το θεμα ειναι πως δεν θες να πας στην πιστα επειδη δεν σου αρεσει και δεν σε ικανοποιει,οχι επειδη παιζει οικονιμικο προβλημα.Γιατι και 15€ αν ηταν η εισοδος το κοστος για τα λαστιχα θα ειναι το ιδιο.Αρα το κανουμε θεμα για 30€! αν κανω καπου λαθος παρακαλω διορθωσε με.

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    εσυ τωρα τι αρπαζεσαι? σου μιλησε κανεις προσωπικα?
    σου ειπε κανενας γιατι δεν πας στην πιστα?
    φιλε μου ξερω ατομα που δεν εχουν τα λεφτα του μπαμπα που λες εσυ και δινουν ΟΠΟΤΕ μπορουν 45€ για να τρεξουν σε ενα μπουρδελο στο Τυμπακι !!! και οχι στην καλυτερη πιστα της ελλαδας.

Εσυ μονος σου μας ειπες πως δεν σου αρεσει η πιστα γιατι πλεον τη βαριεσαι.Αρα το θεμα ειναι πως δεν θες να πας στην πιστα επειδη δεν σου αρεσει και δεν σε ικανοποιει,οχι επειδη παιζει οικονιμικο προβλημα.Γιατι και 15€ αν ηταν η εισοδος το κοστος για τα λαστιχα θα ειναι το ιδιο.Αρα το κανουμε θεμα για 30€! αν κανω καπου λαθος παρακαλω διορθωσε με.

ναι αυτο ειπα και πιο πανω... αν αλλαζανε και λαστιχα επιτοπου σε πολυ καλες τιμες... και πιο φτηνη εισοδο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    κάποιοι αλλάζουν τα χιλιάρια σαν τα σώβρακά τους και γκρινιάζουν ότι δεν περισσεύουν τα φράγκα να μπούνε πίστα...

και κάποιοι μένουν με τα 600άκια τους και κρατάνε φράγκα στην άκρη για να μπούνε πίστα και να βελτιωθούν οδηγικά...

ο καθένας διαλέγει και παίρνει...αλλά καλό θα ήταν να μην μυξοκλαίγονται σαν φτωχολογιά-για-σενα-κάθε-μου-τραγούδι ότι τα βγάζουν με δυσκολία πέρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    ναι αυτο ειπα και πιο πανω... αν αλλαζανε και λαστιχα επιτοπου σε πολυ καλες τιμες... και πιο φτηνη εισοδο
    Και κανα ρωσιδορουμανοκινεζακι δωρο???????????

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εχει δικιο ρε το παληκαρι...ποιες πιστες τωρα..αλλη αισθηση ο δρομος.
    Δεν πληρωνω λαστιχα (ειναι γυαλι κατω ετσι κ αλλιως), εχει αρκετους κουλους να πατησω, και αρκετα γκομενακια ή φιλαρακια να με δουν και να θαυμασουν..

επειτα φταιει ο καγκουρας με το κουτι, ο γερος ο παπαρας που δεν βλεπει, το πιτσιρικακι που βγηκε εψες στον δρομο, η αλλη η βλαμμενη που εχει κολλησει το κεφαλι της στην στεφανη του τιμονιου, κλπ...

οταν εγω πηγαινω με οσα, δεν εχει να κανει ποιος αυτοκινητιστης θα παραβιασει κατι, θα με νικησει οπως και να χει..γιατι προηγουμενως εγω εχω παραβιασει απο μονος μου τον κωλο μου, αρα και την ζωη μου το λιγοτερο.

Ενα ειναι το οπλο του μηχανοβιου: ΠΡΟΒΛΕΠΩ, οδηγωντας ΣΥΝΕΤΑ με τεραστιες ποσοτητες ΛΟΓΙΚΗΣ.
    επειδη τηρω με μεγαλη αυστηροτητα τα παραπανω ειμαι εδω και σας μιλαω, μετα απο 14-15 μοτοσυκλετες, και μετα απο απειρα χλμ στους δρομους τα τελευταια 20 χρονια...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service 12000 km
    από skeyos στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 10:24
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  3. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14