Θα πάω να πιω τον καφέ της παρηγοριάς..
:rotflmao: :rotflmao:
Θα πάω να πιω τον καφέ της παρηγοριάς..
:rotflmao: :rotflmao:
17:00 την Κυριακή στη "Λίμνη" είναι καλά;
ή μήπως θέλετε στης Καίτης στο Καλάμι την ίδια (ή αλλη ώρα) αν και 21:30 πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί δουλεύω πιο αργά.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Εχετλαίε θα τα πούμε εκεί έτσι; (δες παραπάνω).
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νίκο κάποια κοπέλια θα πάνε γύρο της Κρήτης αυτό το ΣΚ οπότε κανονίζουμε το άλλο ΣΚ; Σαββάτο απόγευμα στης Καίτης στο Καλάμι είναι καλή ιδέα όπως και στη λίμνη στην Αγιά. Συμμερίζομαι τα περί κουμ-καπί 100% και επαυξάνω. Θα επικοινωνήσουμε, αν και από τώρα μπορούμε να το κλέισουμε για το άλλο Σάββατο 27/10 απόγευμα στης Καίτης κατευθείαν ώστε να μην υπάρχουν άλλες αναβολές. Γνώμες;
μακάρι να μουνα κάτω να κανονίζαμε μια χειμωνιάτικη βόλτα όλοι μαζί...![]()
έτσι τώρα με τις μυρωδιές της φύσης!
Σύμφωνοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Νίκο κάποια κοπέλια θα πάνε γύρο της Κρήτης αυτό το ΣΚ οπότε κανονίζουμε το άλλο ΣΚ; Σαββάτο απόγευμα στης Καίτης στο Καλάμι είναι καλή ιδέα όπως και στη λίμνη στην Αγιά. Συμμερίζομαι τα περί κουμ-καπί 100% και επαυξάνω. Θα επικοινωνήσουμε, αν και από τώρα μπορούμε να το κλέισουμε για το άλλο Σάββατο 27/10 απόγευμα στης Καίτης κατευθείαν ώστε να μην υπάρχουν άλλες αναβολές. Γνώμες;
Με βολεύει και 'μένα γιατί θα 'χουμε κλείσει το ξενοδοχείο και ετσι δε θα 'χω κανένα περιορισμό.
Οπότε 27/10 στις Καίτης και για ώρα να πω 18:00. (Γνώμη έτσι; )
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ο χειμώνας μόλις άρχισε. Το δρόμο για τα Χανιά τον ξέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
μακάρι να μουνα κάτω να κανονίζαμε μια χειμωνιάτικη βόλτα όλοι μαζί...![]()
έτσι τώρα με τις μυρωδιές της φύσης!![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νίκο από μένα ΟΚ για Σάββατο 18:00 το απόγευμα στην Καίτη στο Καλάμι. Πές το και σε όσους μπορείς να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.
Μέσα κι εγώ παλίκαροι, Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως τα λέμε εκεί !Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Νίκο από μένα ΟΚ για Σάββατο 18:00 το απόγευμα στην Καίτη στο Καλάμι. Πές το και σε όσους μπορείς να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.
Βρε παιδιά ποιο είναι της Καίτης συγκεκριμένα ; Το μεγάλο που βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό ή το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα ;
Αν και μάλλον πως θα σας βρω εύκολα![]()
![]()
θα το καταλαβεις απο τις μηχανες αν ο καιρος ειναι και καλος , αλλα το δευτερο που λες ειναι το σωστο , το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντραΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μέσα κι εγώ παλίκαροι, Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως τα λέμε εκεί !
Βρε παιδιά ποιο είναι της Καίτης συγκεκριμένα ; Το μεγάλο που βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό ή το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα ;
Αν και μάλλον πως θα σας βρω εύκολα![]()
![]()
www.fazerclub.gr
Ωραιότατα και ρομαντικότατα !Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
θα το καταλαβεις απο τις μηχανες αν ο καιρος ειναι και καλος , αλλα το δευτερο που λες ειναι το σωστο , το γωνιακό καφενεδάκι όπως κατεβαίνουμε για Καλύβες κάτω απ'τα δέντρα
Παιδιά να αντιπροτείνω για τις 17:00 αντί για τις 18:00 που θα έχει αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι ;
Σας βολεύει όλους ;
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νικόλα εγώ μπορώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα στην μια ώρα πάνω-κάτω απλά σκέφτηκα να είναι ακόμα μέρα όταν βρεθούμε, αν στις 17:00 δεν βολεύει έστω και έναν από την παρέα τότε 18:00 !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ωστόσο μιας που η πλεοψηφία είπε για 18:00 κρατάω αυτή την ώρα κι' αμα δε μπορεί ο Μανώλης τότε πάμε για 17:00.
Και πάλι εκεί θα είμαι !![]()
![]()
![]()
![]()
Κοπελια και γω μεσα...
Πρωτα ο θεος και αν δε μου στραβωσει τιποτα εν το μεταξυ, θα σας βρω και γω εκει...
Του π@υστη εστω και για ενα γεια και μια στα ορθια που λενε,θα μπορεσω να πεταχτω.![]()
Άντε ρε να έρθεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Του π@υστη εστω και για ενα γεια και μια στα ορθια που λενε,θα μπορεσω να πεταχτω.![]()
Εχουμε κι έναν κοινό φίλο να κουτσομπολέψουμε !
![]()
![]()
![]()
![]()