Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Ανταλλακτικά για Tdm 900

Νέο μέλος

Thumbs up Ανταλλακτικά για Tdm 900

Καλημέρα σε όλους,
    είμαι νέο μέλος στο forum σας και ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω σε ότι χρειάζεστε σχετικά με τις μηχανές σας.
    Πρίν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα λευκό tdm 900 καινούργιο και ψάχνω ορισμένα αξεσουάρ.
    Ενδιαφέρομαι για καρίνα και η μόνη που μου αρέσει είναι μία του Σπηλιώτη.
    Επίσης θέλω ένα tank bag με μαγνήτες γιατί δεν θέλω να βάλω bagster καθώς και βαλίτσα πίσω γιατί είναι η δουλειά μου τέτοια που κουβαλώ συνεχώς χαρτιά και πράγματα μαζί μου.
    Τέλος θα ήθελα τη γνώμη σας για την τοποθέτηση κάγκελων ή μανιταριών για την προστασία της μηχανής.
    Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να σας βοηθήσω και εγώ κάποια στιγμή.
    zigger

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Re: Ανταλλακτικά για Tdm 900

Αρχικά δημιουργήθηκε από zigger
    Καλημέρα σε όλους,
    είμαι νέο μέλος στο forum σας και ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω σε ότι χρειάζεστε σχετικά με τις μηχανές σας.
    Πρίν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα λευκό tdm 900 καινούργιο και ψάχνω ορισμένα αξεσουάρ.
    Επίσης θέλω ένα tank bag με μαγνήτες γιατί δεν θέλω να βάλω bagster καθώς και βαλίτσα πίσω γιατί είναι η δουλειά μου τέτοια που κουβαλώ συνεχώς χαρτιά και πράγματα μαζί μου.
    Τέλος θα ήθελα τη γνώμη σας για την τοποθέτηση κάγκελων ή μανιταριών για την προστασία της μηχανής.
    Για καρινα δεν ξερω να σου πω, θεμα γουστου ειναι αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι αν βαλεις καρινα δυσκολα θα βαλεις και κανγκελα η το αναποδο. Ενα αυτο και δευτερο τα πεζοδρομεια που μπορει να βρει..

Καλυτερα καγκελα για μενα, περισσοτερη προστασια και πιο ωραια..

Αν βαλεις βαλιτσα πισω θα βαλεις με μπρατσα που πανε διπλα απ'την ουρα, μη βαλεις κατευθειαν πανω στην αεροτομη εκτος αν θες να ψαχνεις τη βαλιτσα σε καμια εθνικη..

Με γεια το καινουργιο εργαλειο, πολλα και καλα χιλιομετρα να εχεις
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου και τις χρήσιμες συμβουλές σου. Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω σε κάτι κάποια στιγμή που θα χρειαστείς οτιδήποτε.
    Εύχομαι και σε σένα καλές βόλτες και πάντα να είμαστε καλά γιατί γίνονται πολλά στους δρόμους και εμάς με τις μηχανές δεν μας προσέχουν και πολύ.
    Ευχαριστώ και πάλι.
    zigger

Παλαιό μέλος
    εγω εχω βαλει τα καγκελα της givi και εχουν σωσει ήδη μια φορα τον κινητηρα απο γρατσουνισμα...

να τα βαλεις μςε την πρωτη ευκαιρια....

Με γειες και καλά χιλιόμετρα!

Re: Ανταλλακτικά για Tdm 900

Καλημέρα σε όλους,
    αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο πες μου!
    http://aycu36.webshots.com/image/325...7914703_rs.jpg
    www.fazerclub.gr

karina

yparxei idia karina kaliteris poiotitas me diplo plegma apo mesa sto perfect θηβων 202 ρεντης τηλ.2103414139 με 90 ευρω ολοιδια

ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ..... .. Το avatar του/της Thrakiotis

Re: Re: Ανταλλακτικά για Tdm 900

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Για καρινα δεν ξερω να σου πω, θεμα γουστου ειναι αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι αν βαλεις καρινα δυσκολα θα βαλεις και κανγκελα η το αναποδο. Ενα αυτο και δευτερο τα πεζοδρομεια που μπορει να βρει..

Καλυτερα καγκελα για μενα, περισσοτερη προστασια και πιο ωραια..

Αν βαλεις βαλιτσα πισω θα βαλεις με μπρατσα που πανε διπλα απ'την ουρα, μη βαλεις κατευθειαν πανω στην αεροτομη εκτος αν θες να ψαχνεις τη βαλιτσα σε καμια εθνικη..
    Με λιγη φαντασια και τις καταλληλες τροποποιησεις βαζεις ΟΤΙ θες.
    Οσο για τη βαλιτσα την εχω στην ουρα εδω και 5 χρονια, με απιστευτω φορτωμα, ταξιδια καθε ΠΣΚ και δεν εχει παει πουθενα...Αυτο που πρεπει να προσεχεις στη βαλιτσα ειναι να κουμπωνει σωστα, χωρις ζορι, γιατι διαφορετικα θα χαλασουν τα κλιπς και επομενως καποια στιγμη θα τη χασεις..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	secdem.jpg 
Προβολές:	3330 
Μέγεθος:	42,1 KB 
ID:	145010
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΑΝΑΡΙ TDM900 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103236
    TDM900 Link: http://tdm900.webs.com/
    Πωλούνται για TDM900:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97542

Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου και τις χρήσιμες συμβουλές σου. Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω σε κάτι κάποια στιγμή που θα χρειαστείς οτιδήποτε.
    Εύχομαι και σε σένα καλές βόλτες και πάντα να είμαστε καλά γιατί γίνονται πολλά στους δρόμους και εμάς με τις μηχανές δεν μας προσέχουν και πολύ.
    Ευχαριστώ και πάλι.
    μια απο τα ιδια προερχομαι απο πεσιμο...καγκελα κ γρηγορα,κ καλοταξιδος

Νέο μέλος

Smile

Καλησπερα παιδες !!! Προχτες το βραδυ 1 κολληταρι που εχει ΤDM 900 εφαγε πακετο, του το γδυσανε μεσα στην αυλη του. Ρωτησε τα ανταλλακτικα που χρειαζεται (εγκεφαλο, καντραν, πλαστικα κλπ) και τουπανε 4000. Ξερουμε πουθενα για μεταχειρισμενα ανταλλακτικα? Εχει φαει τον κοσμο κ δε βρισκει πουθενα. Σας παρακαλω αν ξερετε κατι βοηθηστε....

Παρόμοια θέματα

1. ζελατινα για tdm 900?
    από vagelis900 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 22:33
  2. Ανεμοθωρακας για TDM 900
    από apolon10 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2005, 10:43
  3. λαστιχα για TDM 900;;
    από GST στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3