Ναι αλλά δεν παύει να ισχύει αυτό που έδωσες εσύ και το καλύπτει ο πιο πάνω ορισμός.![]()
Ναι αλλά δεν παύει να ισχύει αυτό που έδωσες εσύ και το καλύπτει ο πιο πάνω ορισμός.![]()
Αγάπη είναι να ξέρεις ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να τις εκτιμάς γι' αυτό που είναι, να απευθύνεσαι στα συναισθήματά τους, να νιώθουν ασφάλεια μαζί σου, να ακούς αυτά που σου λένε με ενδιαφέρον καθότι τους αρέσει να μιλάνε -και όχι να τους δίνεις λύσεις- και ειδικά για δραματικά γεγονότα, και να φροντίζεις ώστε να μην κατακρεουργείς τη προσωπική τους κοσμοθεωρία επιβάλλοντας τη δικιά σου, τουλάχιστον όχι με απότομο τρόπο...
Πσσσσσσ, 'νταξει κορίτσια; καλός;
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες από τις υπόλοιπες που απλά θέλουν σεξ να μη στέλνουν με ΠΜ φωτογραφίες από φίλες τους...
:rotflmao:
Λες να ξαναπάει τώρα στα ανέκδοτα;
Να κάνω copy-paste αυτό που είχα γράψει και στο θέμα του Νίκου (Ταξιδευτή).
Εγω Αγάπη λεω να είσαι με το αλλο σου μισό ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! Στεναχωριούνται και οι δυό, χαίρονται κι' οι δυο, αρρωσταίνουν κι' οι δυό, παθιάζονται κι' οι δυό.
Αμα κρατάς το κεφάλι της άρρωστης γυναίκας/κοπελιάς σου στον ώμο σου και ξαγρυπνάς δίπλα της μετρώντας τις ανάσες της σα να τανε δικιές σου τότε το ξέρεις οτι την αγαπάς.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
κουράζει όμως αυτό, δε κουράζει?
και κάποια στιγμή χαλάει........
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Χρήστο έτσι την πάτησα κι' εγω. Έδινα, έδινα, έδινα...κι' ημουν ευτυχισμένος γιατί την αγαπούσα. Ηταν πιο πολύ ενα "σ' αγαπώ" απο "σε θέλω, δε σε θέλω, μπορεί να μου κάνει τη ζωή μου μαύρη και να μην τον αντέχω αλλα τον θέλω ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνω, ολα θα πάρουν το δρόμο τους" κ.α τέτοια ωραία;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Αν δίνεις καί σ'αρέσει δέν κουράζει ποτέ. Αν δίνεις γιατί πρέπει περιμένοντας να πάρεις, τότε σε κουράζει το περίμενε και δεν σου αρκεί το δόσιμο του άλλου ποτέ.
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει αλλα γιατί μας αρέσει.Πάρουμε δεν πάρουμε.
Πονάει πολύ να περιμένεις το ενα "σ' αγαπώ" απ' τη στιγμή που εσύ το δίνεις συνέχεια.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ακριβώς αυτό εννοώ. Η μόνη αγάπη που θα αντεχε σε κατι τέτοιο δώσε δώσε και ποτε το αντίστροφο ειναι η μητρική. Θα έλεγα και η πατρική (θελω να πιστεύω) αλλά και παλι......παίζεται αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
η αγαπη σιγουρα δεν ειναι συμφωνια, δωσε/παρε!
οταν ομως δινεις-δινεις-δινεις κ δε περνεις ΤΠΤ .....εεεεε καπου εκει ειναι που χαλαει!
αν μιλάμε για ερωτική αγάπη, δώσε δώσε και δε παίρνεις εστω και το ελάχιστο απ αυτό που θα ηθελες κουράζει και τελειώνει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Να πληγώνεσαι και να συγχωρείς
Και καμια φορα αμα εχεις κανει πολλα "σφαλματα" ,πολλες αγαπες λουλουδια τρυφεροτητες,υποχωρησεις κι αλλες πιπες και τελικα δε πηρες αυτο που ηθελες ειτε απο γυναικα ειτε απο αγαπημενα-δικα σου προσωπα και νιωθεις να σε πνιγει η εξεγερση και δωσεις μια και τα κανεις ολα πουτανα,κι αρχισεις να δαγκωνεις και να κοβεις κεφαλια.,και δικια κι αδικα...και τελικα πληγωσεις και τον εαυτο σου που δεν κρατησες χαρακτηρα,που δε προστατεψες τους αλλους απο εσενα κι εσενα απο τους αλλους.
Τοτε συνχωρεις τον εαυτο σου και πας παρακατω.Αν αγαπας τον εαυτο σου κομματι...Ε! του πουστη θα μπορεις να αγαπας και καναν αλλον.
Ή να το πουμε εις το πιο θρησκευτικο. "αγαπα αλληλους ως εαυτον"
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Και καμια φορα αμα εχεις κανει πολλα "σφαλματα" ,πολλες αγαπες λουλουδια τρυφεροτητες,υποχωρησεις κι αλλες πιπες και τελικα δε πηρες αυτο που ηθελες ειτε απο γυναικα ειτε απο αγαπημενα-δικα σου προσωπα και νιωθεις να σε πνιγει η εξεγερση και δωσεις μια και τα κανεις ολα πουτανα,κι αρχισεις να δαγκωνεις και να κοβεις κεφαλια.,και δικια κι αδικα...και τελικα πληγωσεις και τον εαυτο σου που δεν κρατησες χαρακτηρα,που δε προστατεψες τους αλλους απο εσενα κι εσενα απο τους αλλους.
Τοτε συνχωρεις τον εαυτο σου και πας παρακατω.Αν αγαπας τον εαυτο σου κομματι...Ε! του πουστη θα μπορεις να αγαπας και καναν αλλον.
Ή να το πουμε εις το πιο θρησκευτικο. "αγαπα αλληλους ως εαυτον"
![]()
![]()
:a39: + 1945 απο μενα βρε παλικαρι......
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Χρήστο έτσι την πάτησα κι' εγω. Έδινα, έδινα, έδινα...κι' ημουν ευτυχισμένος γιατί την αγαπούσα. Ηταν πιο πολύ ενα "σ' αγαπώ" απο "σε θέλω, δε σε θέλω, μπορεί να μου κάνει τη ζωή μου μαύρη και να μην τον αντέχω αλλα τον θέλω ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνω, ολα θα πάρουν το δρόμο τους" κ.α τέτοια ωραία;
Πονάει πολύ να περιμένεις το ενα "σ' αγαπώ" απ' τη στιγμή που εσύ το δίνεις συνέχεια.
άμα περιμένεις έχασεςΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
Στην πραγματική αγάπη, δέν δίνουμε γιατί πρέπει. αλλα γιατί μας αρέσει Πάρουμε δεν πάρουμε.
![]()
Και πάλι ομως: Δεν είναι πολύ ενα "σ' αγαπώ".Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
άμα περιμένεις έχασες
![]()
2 χρόνια σχέσης, 1 φορά μόνο το άκουσα, 5-6 φορές το "είδα"...
Anyway, τώρα είμαι "καλύτερος" :smilea:
Και το ίδιο σου εύχομαι και 'σενα.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
5-6 φορες στα 2 χρονια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Και πάλι ομως: Δεν είναι πολύ ενα "σ' αγαπώ".
2 χρόνια σχέσης, 1 φορά μόνο το άκουσα, 5-6 φορές το "είδα"...
Anyway, τώρα είμαι "καλύτερος" :smilea:
Και το ίδιο σου εύχομαι και 'σενα.
δηλαδη καθε 4 μηνες ειχε μονο????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()