αφου εισαι κουλαδι τι να κανουμε????Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ρε με εχεις για ασχετο![]()
![]()
![]()
δεν καταλαβαινεται
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ρε πλακιτσα αντε τραβα αλαξε τα τα ρημαδια![]()
![]()
αφου εισαι κουλαδι τι να κανουμε????Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ρε με εχεις για ασχετο![]()
![]()
![]()
δεν καταλαβαινεται
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα ρε πλακιτσα αντε τραβα αλαξε τα τα ρημαδια![]()
![]()
Η οδηγηση στην πολη δεν ειναι "οριακες συνθηκες" .Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Καταρχήν μη συγκρίνεις ούτε για αστείο παπί και μηχανή, ειδικά σε οριακές συνθήκες.
Η γλιτσα που βγαινει μετα την βροχη σε συνδυασμο με το αστικο περιβαλλον, καθιστα το παπι απειρως πιο ασφαλες οχημα απο οποιαδηποτε μηχανη.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εξαρταται και τον καγκουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η οδηγηση στην πολη δεν ειναι "οριακες συνθηκες" .
Η γλιτσα που βγαινει μετα την βροχη σε συνδυασμο με το αστικο περιβαλλον, καθιστα το παπι απειρως πιο ασφαλες οχημα απο οποιαδηποτε μηχανη.![]()
βλεπω κατι glx με ταμπουρα να χτυπανε κατοσταρες λιγο πριν αναψει κοκκινο σε στενακι 200 μετρων...:a31:
εχω αντιθετη αποψη ...
νομιζω στη βροχη τα παπια εχουν αξιοπρεπέστατο συγκριτικά κράτημα και δινουν αίσθηση ασφαλείας καλύτερη απο πχ τις street μοτοσυκλετες αρκει να εχουν καλα και φρεσκα λαστιχα (δηλ 1 ετους max... τσιπιδες 70 ευρα κανουν τα καλυτερα σε ζευγος...)
αυτο εχει και λογικη εξήγηση λογο των στενών ελαστικών σε συνδυασμό με 17ρες ζαντες και το πολυ χαμηλό βαρος.... συνδυασμός που ειναι ιδινικος για τη βροχη
απλα τα περισσότερα παπια εχουν εξοπλιστεί απο το εργοστασιο με άθλια φτηνά σκληρα ελαστικα και εχουν φτιαξει τετοιο ονομα...
ακριβως αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μηπως φοράει τίποτα νάυλον λάστιχα της συμφοράς ρε συ;![]()
ναυλον λαστιχα τις συμφορας φοραει![]()
Metzeler ME22.Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ακριβως αυτο
ναυλον λαστιχα τις συμφορας φοραει![]()
![]()
-..Not Yet!
το ξερωωωωωωωωωω αλλα δεν εχω λεφταΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Metzeler ME22.![]()
![]()
στο επομενα σερβις θα μπουνε:smilea:
Και θεωρητικά πάντα,το παπί έχει καλύτερη συμπεριφορά στην πολύ βροχή λόγω λεπτότερων ελαστικών από οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα.Όπως αντίστοιχα καλύτερη συμπεριφορά θα έχει και στο χιόνι με τα λεπτότερα ελαστικά (αν και δεν νομίζω να πάει κανείς με παπί στο χιόνι)...
Fortis Fortuna Adiuvat
Σωστα ολα αυτα αλλα το κυριοτερο ειναι οτι το παπι δεν εχει πολυ δυναμη, και δεν αναπτυσσει σε γενικες γραμμες μεγαλες ταχυτητες.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και θεωρητικά πάντα,το παπί έχει καλύτερη συμπεριφορά στην πολύ βροχή λόγω λεπτότερων ελαστικών από οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα.Όπως αντίστοιχα καλύτερη συμπεριφορά θα έχει και στο χιόνι με τα λεπτότερα ελαστικά (αν και δεν νομίζω να πάει κανείς με παπί στο χιόνι)...
Μαλλον για να το πουμε καλυτερα δεν επιταχυνει με γρηγορο ρυθμο ωστε στο φρεναρισμα μετα απο κλεισιμο του γκαζιου να εχει αποκτησει μεγαλη ορμη.
Επισης σε περιπτωση που κλονιστει η δυναμικη ισορροπια του,επανακαμπτει πιο γρηγορα και σε πολυ μικροτερη αποσταση απο οποιαδηποτε μοτοσυκλετα.
Πιστευω ακραδαντα και το εχω υποστηριξει και πιο αναλυτικα στο παρελθον,οτι για την πολη ειναι σαφως πιο ασφαλες οχημα απο ολες τις αποψεις.
-..Not Yet!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
καταρχην μην περιμενεις να εχει την ιδια συμπεριφορά με την μηχανη σου.
Και δευτερον καλο ειναι να του αλλαξεις λαστιχα!Έτσι κι αλλιως σε σχεση με της μηχανης τσαμπα θα σου φανουν!Τα μαμα ειναι για τον φουτσο!!
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Γιώργο τα Metzeler ME22 τι λένε;
Εγω πήγα απο τα Michellin Gazelle στα Pilot Sporty αλλα αμα δε ζεσταθούνε καλά...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Λουκουμαδες ειναι αλλα κρατανε καλα οταν η ασφαλτος ειναι καλη και ειναι και πολυ προοδευτικα στην απωλεια προσφυσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Γιώργο τα Metzeler ME22 τι λένε;
Εγω πήγα απο τα Michellin Gazelle στα Pilot Sporty αλλα αμα δε ζεσταθούνε καλά...![]()
Απο τα δεκαδες ζευγαρια λαστιχα που εχω δοκιμασει μαλλον ειναι αυτα με το καλυτερο πελμα.![]()
-..Not Yet!
pare odigise mia vespa sti broxi kai ela na mou peis meta....
Έχω ακούσει πολύ f¥cked up ιστορίες "φέτες" με βέσπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
pare odigise mia vespa sti broxi kai ela na mou peis meta....![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
μια χαρά πάνε οι βέσπες στη βροχή οκ?Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
pare odigise mia vespa sti broxi kai ela na mou peis meta....![]()
στους δρόμους-γυαλί έχουν το πρόβλημα!![]()