Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: 230 km/h.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Κατι χρονια τωρα, δεν εχω χασει track day και μαλιστα στα Μεγαρα που μονο πιστα δεν ειναι, γιατι οι Σερρες πεφτουν λιγο μακρια. Τις υπολοιπες μερες χαμογελαω, βλεποντας στο δρομο ξεκτρανωτους ινδιανους, να πανε ''οσο πιανει'' σε στενακια και δρομους γυαλι! Οταν γινει η μαλακια ομως, ΦΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ο μαλακας ντε)!!!!!!!!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ΠΑΝΤΑ, φταιει ο αλλος ρε φιλε, τι μας ειπες τωρα..ελληνες ειμαστε (αρα και πιλοτοι), και οταν φταιμε (σπανιως βεβαια) συμβαινει αυτο γιατι δεν εχουμε λεφτα (η ατιμη η κενονια), γιατι δεν ειχαμε κανεναν να μας τα ειπει οταν ειμανε μικρα, γιατι δεν μας εριξε κανενας καμια φαπα οταν ΕΠΡΕΠΕ, γιατι ειμαστε κωλοφαρδοι (γκαστονε) και την βγαζουμε καθαρη συνεχως (παρα τις μαλακιες που κανουμε)...

καποιοι πρεπει να παθουν για να μαθουν--καποιοι αλλοι μαθαινουν απο τα παθηματα των υπολοιπων...
    οι πρωτοι ειναι σοφοι, οι δευτεροι σοφοτεροι_

δυστυχως για τους πρωτους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ΠΑΝΤΑ, φταιει ο αλλος ρε φιλε, τι μας ειπες τωρα..ελληνες ειμαστε (αρα και πιλοτοι), και οταν φταιμε (σπανιως βεβαια) συμβαινει αυτο γιατι δεν εχουμε λεφτα (η ατιμη η κενονια), γιατι δεν ειχαμε κανεναν να μας τα ειπει οταν ειμανε μικρα, γιατι δεν μας εριξε κανενας καμια φαπα οταν ΕΠΡΕΠΕ, γιατι ειμαστε κωλοφαρδοι (γκαστονε) και την βγαζουμε καθαρη συνεχως (παρα τις μαλακιες που κανουμε)...

καποιοι πρεπει να παθουν για να μαθουν--καποιοι αλλοι μαθαινουν απο τα παθηματα των υπολοιπων...
    οι πρωτοι ειναι σοφοι, οι δευτεροι σοφοτεροι_

δυστυχως για τους πρωτους
    Κοίτα οτι μπορεί να φταίει ο άλλος η οτι ο δρόμος είναι χάλια η οτι είχε λάδια η οτι δίπλωσε η νταλίκα είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει.
    Αλλά στην Ελλάδα πλέον αυτά είναι κανόνες και δεν μπορέι να μένουμε στο γεγονός οτι φταίνε οι άλλοι.
    3 φορές μου έχουν βγεί αυτοκίνητα και έχω στουκάρει και τις 3 τους έβλεπα οτι με κοίταγαν αλλά μετά βγήκαν και όταν στουκάραμε "δεν σε είδα"
    Ναι φταίγανε αλλά εγώ οταν την έχω πατήσει 3 φορές θα πάω για 4?
    Μόλις βλέπω μούρη να σκάει απο στενό περιμένω να περάσει η περνάω κοντά σε αυτοκίνητο.
    Και αν την πατήσω πάλι δεν θα φταίω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οποιος εχει την στοιχειωδη ποσοτητα μυαλου μεσα στο κεφαλι του ας καταλαβει οτι πηγαινοντας γρηγορα στον δρομο...παιζεις με Π Ι Θ Α Ν Ο Τ Η Τ Ε Σ !! ειναι ζάρια το θεμα!

απλα ολοι ειμαστε εθισμενοι στον τζογο και την π0υτανα την ταχυτητα!

+1 για τις πιστα (οποιος θελει να μπει βρισκει λεφτα και μπαινει) κοβει απο αλλα πραγματα και κανει τον γουστο του με περισσοτερη ασφαλεια.

αν θες να τρεξεις στον δρομο,πρεπει να ξερεις και να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ τις συνεπειες της στραβης!

μεγαλα παιδια ειμαστε.

δεν φταιει κανενας, ουτε η κοινωνια, ουτε η Ελλαδα ουτε ο μπαρμπα-μητσος με το τρακτερ που βγαινει φορα παρτιδα.

θα μπορουσαμε να πουμε οτι φταιει η ρατσα μας. αλλα ειναι ατοπο.

τεσπα, προσοχη και μυαλο για να αναγνωριζουμε και να ΚΡΙΝΟΥΜΕ τις οποιες καταστασεις.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    κάποιοι αλλάζουν τα χιλιάρια σαν τα σώβρακά τους και γκρινιάζουν ότι δεν περισσεύουν τα φράγκα να μπούνε πίστα...

και κάποιοι μένουν με τα 600άκια τους και κρατάνε φράγκα στην άκρη για να μπούνε πίστα και να βελτιωθούν οδηγικά...

ο καθένας διαλέγει και παίρνει...αλλά καλό θα ήταν να μην μυξοκλαίγονται σαν φτωχολογιά-για-σενα-κάθε-μου-τραγούδι ότι τα βγάζουν με δυσκολία πέρα...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BlaSen
    +100

δλδ ρε παιδια για να καταλαβω.. πατε 1-2 φορες πιστα το μηνα και βγαζετε ολες τις καυλες εκει και μετα στο δρομο πατε με 100-120 ??

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    δλδ ρε παιδια για να καταλαβω.. πατε 1-2 φορες πιστα το μηνα και βγαζετε ολες τις καυλες εκει και μετα στο δρομο πατε με 100-120 ??
    Θα σου δωσουν φανταζομαι καλλιτερη απαντηση στο ερωτημα σου εκεινοι που μπαινουν συχνα, αλλα νομιζω μια φορα να μπεις σε πιστα, κ επειτα αλλαζει ο τροπος που προσεγγιζεις την οδηγηση στον δημοσιο δρομο..

Οσο για το οριο που εβαλες 100-120 στο αδιεξοδο που ειναι το σπιτι μου αν προλαβεις κ τα πιασεις, θα το κανεις μονο για ΜΙΑ φορα.

Θεωρω παντως οτι μπορεις να κινεισαι σβελτα και με ασφαλεια, χωρις παρατολμες και ριψοκινδυνες επιλογες, χωρις να εισαι αναγκασμενος να αποδειξεις σε κανεναν τιποτε, και ΙΔΙΩΣ αυτο που ειπες: χωρις να βγαζεις τις κα..ες σου στον δρομο.
    Πολυ δε περισσοτερο αν εχεις κ συνεπιβατη.

Ειτε με αμαξι κινεισαι ειτε με μηχανη.

πραγματικά πολύ άσχημο βιντεο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Με ποσα???????????????
    Ριξε μια ματια εδω και τα λεμε παλι!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=QXJgFp-tnBg

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Θα σου δωσουν φανταζομαι καλλιτερη απαντηση στο ερωτημα σου εκεινοι που μπαινουν συχνα, αλλα νομιζω μια φορα να μπεις σε πιστα, κ επειτα αλλαζει ο τροπος που προσεγγιζεις την οδηγηση στον δημοσιο δρομο..

Οσο για το οριο που εβαλες 100-120 στο αδιεξοδο που ειναι το σπιτι μου αν προλαβεις κ τα πιασεις, θα το κανεις μονο για ΜΙΑ φορα.

Θεωρω παντως οτι μπορεις να κινεισαι σβελτα και με ασφαλεια, χωρις παρατολμες και ριψοκινδυνες επιλογες, χωρις να εισαι αναγκασμενος να αποδειξεις σε κανεναν τιποτε, και ΙΔΙΩΣ αυτο που ειπες: χωρις να βγαζεις τις κα..ες σου στον δρομο.
    Πολυ δε περισσοτερο αν εχεις κ συνεπιβατη.

Ειτε με αμαξι κινεισαι ειτε με μηχανη.
    εγω εχω παει 3 φορες σερρες 5-6 φορες αιγινιο... αντι να παω σιγα μετα τι πιστα... παω πιο γρηγορα

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Με ποσα???????????????
    Ριξε μια ματια εδω και τα λεμε παλι!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=QXJgFp-tnBg
    ότι τι;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    http://www.youtube.com/watch?v=fOgpa...elated&search=

μαλακία του αυτοκινήτου καθαρά
    αλλά άμα ήταν πιο ψύχραιμος ο οδηγός της μηχανής θα μπορούσε να την κάνει από αριστερά

τώρα βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια
    αλλά καλό είναι να το έχουμε σαν παράδειγμα
    ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να φανεί χρήσιμο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για το βιντεο δεν θα σχολιασω...τι να πω αλλωστε;

Για την πιστα...

μια σοβαρη υπαρχει και αυτη ειναι στου διαολου τον κ*λο..επειδη δεν ειμαι μονοδιαστατος ανθρωπος (οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα) δεν θα κανω το σκατο μου παξιμαδι για να ειμαι καθε ΣΚ εκει....sorry. Εχω και αλλα πραγματα να κανω δεν ειναι μονο μοτοσικλετα η ζωη μου

δηλάδη με ενα μεσο μισθο πιτευεται οτι εχει κανεις την δυνατοτητα να ανεβαινει μια φορα τον μηνα Σερρες; μην τρελαθουμε ρε παιδια...λαστιχα, βενζινες κτλ-κτλ εχει φυγει το μηνιατικο χαλαρα.

η λυση ειναι μια και δεν κανω καθολου πλακα

παρτε τα βουνα, εχουμε τις ωραιοτερες φυσικες πιστες του κοσμου.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service 12000 km
    από skeyos στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 10:24
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  3. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14