Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α το σχόλιο ήταν του Κώστα και το βρίσκω απόλυτα λογικό αφού καβαλάει Στρομ !:o
Το σιμπί όχι μόνο είναι σοβαρό αλλά παραείναι κιόλα :o
![]()
![]()
![]()
και ξαναματαλέω!!!!
άμα είχε ένα r στο τέλος θα ταν μια χαρα!
![]()
Α το σχόλιο ήταν του Κώστα και το βρίσκω απόλυτα λογικό αφού καβαλάει Στρομ !:o
Το σιμπί όχι μόνο είναι σοβαρό αλλά παραείναι κιόλα :o
![]()
![]()
![]()
και ξαναματαλέω!!!!
![]()
Ε βάλανε ένα f και κάτι έγινε :oΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και ξαναματαλέω!!!!
![]()
Ήταν ψευδός ο Ιάπωνας !:o
Ε βάλανε ένα f και κάτι έγινε :o
Ήταν ψευδός ο Ιάπωνας !:o
και έβγαλε και ψευδό μηχανάκι!!
(κοίτα να δεις οι χοντακιδες θα μου καταληξουν το ποστ "καλοριζικα" στις διαμάχες)
![]()
![]()
Κωστα με γεια και καλοφορετο το κρανος σου...Μια ερωτηση μονο επειδη πηρα και γω ενα αραι ποθ ειχε μεσα το ειδικο λαδακι για τα κινουμενα μερη...μηπως ξερεις που κ πως χρησιμοποιειται το λαδακι? αν μπορεις γραψε αναλυτικα..ευχαριστω...![]()
Leave it to Random to needlesly complicated things
Να βοηθήσω κι εγώ αφού έκανα τη διαδικασία πριν μια βδομάδα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
Κωστα με γεια και καλοφορετο το κρανος σου...Μια ερωτηση μονο επειδη πηρα και γω ενα αραι ποθ ειχε μεσα το ειδικο λαδακι για τα κινουμενα μερη...μηπως ξερεις που κ πως χρησιμοποιειται το λαδακι? αν μπορεις γραψε αναλυτικα..ευχαριστω...![]()
Βάζεις λίγο λαδάκι (με σιλικόνη νομίζω ότι είναι) στην μπατονέτα και λαδώνεις προσεκτικά τα κινούμενα μέρη στους μηχανισμούς που συγκρατούν τη ζελατίνα (στο Arai δεν ξέρω πως θα αφαιρέσεις τα καπάκια) και λίγο στα μέρη που εφάπτονται στο άνοιξε-κλείσε των αεραγωγών.
Βάλε λίγο επίσης στα δοντάκια που κλειδώνουν τις θέσεις στο εσωτερικό της ζελατίνας και άπλωσε το και στην τσιμούχα που εφάπτεται με τη ζελατίνα για μόνωση απ'τον αέρα.
Σκούπισε με ένα καθαρό πανάκι τα πολλά πολλά λάδια και τελείωσες !
![]()
Να βοηθήσω κι εγώ αφού έκανα τη διαδικασία πριν μια βδομάδα ;
Βάζεις λίγο λαδάκι (με σιλικόνη νομίζω ότι είναι) στην μπατονέτα και λαδώνεις προσεκτικά τα κινούμενα μέρη στους μηχανισμούς που συγκρατούν τη ζελατίνα (στο Arai δεν ξέρω πως θα αφαιρέσεις τα καπάκια) και λίγο στα μέρη που εφάπτονται στο άνοιξε-κλείσε των αεραγωγών.
Βάλε λίγο επίσης στα δοντάκια που κλειδώνουν τις θέσεις στο εσωτερικό της ζελατίνας και άπλωσε το και στην τσιμούχα που εφάπτεται με τη ζελατίνα για μόνωση απ'τον αέρα.
Σκούπισε με ένα καθαρό πανάκι τα πολλά πολλά λάδια και τελείωσες !
![]()
Μάκη.........
![]()
Κωστή θα σου πρότεινα να το κάνεις κι εσύ τώρα που είναι καινούργιο !Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Μάκη.........
![]()
Ειδικά στη ζελατίνα γλύκανε πολύ το "κλικ" στο ανέβα-κατέβα !![]()
Και μη βλέπετε το τοσο'δά μπουκαλάκι και φοβηθείτε πως θα τελείωσει σύντομα το λάδι, αυτή τη διαδικασία θα την βγάλει άνετα 3-4 φορές !
Το δεύτερο μπουκαλάκι είναι για την προστασία της ζελατίνας απ'το θάμπωμα, απλώνεις, σκουπίζεις με το ειδικό πανάκι που περιέχεται ή μια μαλακή πετσέτα και πάπαλα το θάμπωμα για λίγο καιρό.
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αυτό αν και έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν σε άλλο κράνος, στο Shoei έχω το pinlock![]()
![]()
Καλόρίζικο κλπ κλπ![]()
![]()
![]()
Αν θες τη γνώμη μου κράτα το airoh για μετακινήσεις εντός πόλης και έχε το άλλο για ΣΚ
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ε ναι θα τα βγάλει και το airoh τα λεφτάκια του.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλόρίζικο κλπ κλπ![]()
![]()
![]()
Αν θες τη γνώμη μου κράτα το airoh για μετακινήσεις εντός πόλης και έχε το άλλο για ΣΚ
![]()
![]()
![]()
έτσι και αλλιώς χρειαζόμουνα και ένα δευτερο καλό για τα δικάβαλα ταξίδια και το πήρα με αυτή την προυπόθεση.
απλά όταν από το ένα πας στο άλλο ξενερώνεις!
μια βόλτα έκανα με το shoei και γύρισα και έβαλα το airoh και νόμισα ότι είναι φτιαγμένο από ξύλο!
Μιλάμε πολύ μεγάλη διαφορά!
Κωστή θα σου πρότεινα να το κάνεις κι εσύ τώρα που είναι καινούργιο !
Ειδικά στη ζελατίνα γλύκανε πολύ το "κλικ" στο ανέβα-κατέβα !![]()
Και μη βλέπετε το τοσο'δά μπουκαλάκι και φοβηθείτε πως θα τελείωσει σύντομα το λάδι, αυτή τη διαδικασία θα την βγάλει άνετα 3-4 φορές !
Το δεύτερο μπουκαλάκι είναι για την προστασία της ζελατίνας απ'το θάμπωμα, απλώνεις, σκουπίζεις με το ειδικό πανάκι που περιέχεται ή μια μαλακή πετσέτα και πάπαλα το θάμπωμα για λίγο καιρό.
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αυτό αν και έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν σε άλλο κράνος, στο Shoei έχω το pinlock![]()
![]()
Ενοείται ότι πέρασα όλα τα κινούμενα μέρη με το λιπαντικό.
Όσο για το αντιθαμπωτικό λέω να μην το περάσω από την στιγμή που μέσα στην συσκευασία ήταν και η αντιθαμβωτική ζελατίνα για το pin lock!
![]()
Καλοφόρετο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Καλοφόρετο!![]()
![]()
thank you man!
Αγρατσούνιστο κι αχρείαστο bro!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()