Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 142

Θέμα: Harry Potter and the gay Archmage

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Μια μικρή διόρθωση, μιας και θέλετε επιστήμη...

Ναι τα έμβρυα είναι ίδια - αλλά είναι ΟΛΑ κορίτσια, μέχρι να αποφασιστεί αν τελικά θα γίνει αρσενικό...

απογοητευτήκατε ε , κι εγώ όταν το είχα μάθει
    den einai koritsia
    einai se tetoia swmatikh katastash pou mporei na odhghsei sth "filo3enia" kai tou arsenikou kai tou 8ulhkou swmatos
    e3 ou kai se ekeino to stadio uparxei "deihma" peous pou eite 8a e3elix8ei se kleitorida eite se kanoniko peos kai uparxoun kai 8hles pou eite 8a apokthsoun xrhsimothta gia logous 8hlasmou eite 8a parameinoun "diakosmhtikes" stous antres

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αφού το ρίξαμε στα σοβαρά...
    λυπάμαι που θα σας χαλάσω το κλίμα αλλά διαφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε.
    Δεν νομίζω και δεν πίστεψα ποτέ πως ένας ομοφυλόφυλος ήρωας ή ηρωίδα μιας ταινίας μπορεί να προκαλέσει αυτά που λέτε.
    Σαφώς τα παιδιά ταυτίζονται ισχύει αυτό και θέλουν να μοιάσουν με τα ινδάλματά τους αλλά άνθρωπο που να γίνεται ομοφυλόφυλος χάρην ταινίας πρώτη φορά ακούω.
    και δεν παίζει κάτι τέτοιο!
    Είναι η ίδια λογική που χρησιμοποιούσαν για να κυνηγάνε και δεν άφηναν τον κόσμο να διαβάσει μαρκήσιο ντε Σαντ ή Λέοπολντ Φον Μαζόχ!
    Δηλαδή δεν κατάλαβα όσοι διαβάσαμε τι κάνουμε; Δέρνουμε και βιάζουμε κόσμο ή γουστάρουμε να μας... πατάνε;
    Ακόμη, όλοι θυμόμαστε φαντάζομαι να κοιτάμε κρυφά ροζ σκηνές στην τηλεόραση και να γελάμε ή άμα βρίσκαμε καμιά τσόντα κάπου τη χαζεύαμε χωρίς πράγματι να ξέρουμε ούτε τι... βλέπουμε.
    Και λοιπόν; Τι πάθαμε;
    Αυτά τα "διδάγματα" να με συγχωρείτε αλλά είναι αμερικάνικης προέλευσης και μάλιστα πουριτανικής.
    Δεν θα βγούνε τα παιδιά gay όχι αν μάθουν ότι ο νταμπλντορ είναι... διπλοπορτάκιας αλλά ούτε αν δουν τον Ρότζερ Ράμπιτ να γαμά τον Μπαγκς Μπάνι.

Και να σας πω και κάτι τελευταίο.
    Πιο πολύ ζημιά κάνει σε ένα παιδί ο φόβος που βγάζουμε εμείς οι μεγάλοι και η αμηχανία μας για τέτοια θέματα παρά το γεγονός αυτό καθεαυτό.
    όσο για το... αφύσικο κ.λπ που διάβασα... μεγάλη ιστορία για συζήτηση πολύ μεγάλη. Και σίγουρα όχι για εδώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: ααΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
    Συγγνωμη, αλλα δεν μπορω να σταματησω να γελαω :rotflmao: :rotflmao:

Προσφατα ακουσα και οτι ο μπαμπαστρουμφ την τριζει την οπισθεν και τα'χει με τον προκοπη (το γυμνασμενο στρουμφ με το τατου)
    Τον παρεσυρε ο Σουπερ Γκουφη οταν μια μερα τον ρωτησε ο μπαμπαστρουμφ. "Ρε συ που να τα βαλω αυτα τα φυστικια ; "
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Re: Re: ααΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τον παρεσυρε ο Σουπερ Γκουφη οταν μια μερα τον ρωτησε ο μπαμπαστρουμφ. "Ρε συ που να τα βαλω αυτα τα φυστικια ; "

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

τελικά που τα έβαλε ρε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αφού το ρίξαμε στα σοβαρά...
    λυπάμαι που θα σας χαλάσω το κλίμα αλλά διαφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε.
    Κανενα προβλημα ως εδω

Δεν νομίζω και δεν πίστεψα ποτέ πως ένας ομοφυλόφυλος ήρωας ή ηρωίδα μιας ταινίας μπορεί να προκαλέσει αυτά που λέτε.
    Σαφώς τα παιδιά ταυτίζονται ισχύει αυτό και θέλουν να μοιάσουν με τα ινδάλματά τους αλλά άνθρωπο που να γίνεται ομοφυλόφυλος χάρην ταινίας πρώτη φορά ακούω.
    και δεν παίζει κάτι τέτοιο! Ανθρωπο οχι παιδι 5-10 χρονων.Δηλαδη ανθρωπο που τωρα συγκροτει χαρακτηρα και οχι τις σεξουαλικες του προτιμησεις.Αυτες τις αναπτυσει συνηθως μετα τα 12-13 αν και ο "γιατρος" ειναι μερος της εκπαιδευσης.

Είναι η ίδια λογική που χρησιμοποιούσαν για να κυνηγάνε και δεν άφηναν τον κόσμο να διαβάσει μαρκήσιο ντε Σαντ ή Λέοπολντ Φον Μαζόχ!Διαβαζανε τα 6χρονα ντε Σαντ??

Ακόμη, όλοι θυμόμαστε φαντάζομαι να κοιτάμε κρυφά ροζ σκηνές στην τηλεόραση και να γελάμε ή άμα βρίσκαμε καμιά τσόντα κάπου τη χαζεύαμε χωρίς πράγματι να ξέρουμε ούτε τι... βλέπουμε. τσοντα με gay??
    Και λοιπόν; Τι πάθαμε; Τιποτα το τρομακτικο.
    Αυτά τα "διδάγματα" να με συγχωρείτε αλλά είναι αμερικάνικης προέλευσης και μάλιστα πουριτανικής. Αμερικανοαγγλικης προελευσης ειναι η υποχρεωτικη αποδοχη των gay απο την ηλικια των 5 ετων και αλλα τετοια.

Και να σας πω και κάτι τελευταίο.
    Πιο πολύ ζημιά κάνει σε ένα παιδί ο φόβος που βγάζουμε εμείς οι μεγάλοι και η αμηχανία μας για τέτοια θέματα παρά το γεγονός αυτό καθεαυτό.Δεν ειπα να καψουμε τα βιβλια της.Ειπα να μην μπλεκει τους gay με τα παιδια που την διαβαζουνε.Καλη η απελευθερωση αλλα στους ενηλικους.Εστω απο 15-16 που ξερουν 2-3 πραγματα παραπανω.

Μελλοντικη μαμα σε παραμυθι:
    Και που λετε παιδια μου ο καλος διευθυντης στριμωξε τον κακο μαγο στην γωνια και τον τιμωρησε γιατι ηταν ατακτος.Μετα παντρευτηκανε και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!

Και για να το πω και αλλιως στην τελικη υπαρχουν γονεις να αναθρεψουν τα παιδια τους και να τους εξηγησουν την διαφορετικοτητα των αλλων.Οχι η JK Rowling και η καθε τετοια/ος με τα οποια κινητρα.

eiste mallon ypokrites xwris na to kserete...o kathenas einai eleytheros na grafei OOOOTIIII thelei...an thelete ta paidia sas na min diabasoun gia ton gAY mago(se ligo tha ginei kai paiderastis) MIN tous parete to biblio...alla kserete kati ayto den ginete...kai den ginete giati ta paidia sas exoun ginei apo poly mikri ilikia toso media fun pou den mporeite na tous apokripsete poso mallon na min tous parete to biblio...alla den sas enoxlei oloi aytoi i abrotita tou internet kai tis tileorasis pou exoun epidwthei alla sas enoxlei to biblio...kai sti teliki i JK Rowling exei dilwsei oti to biblio tis ,to grafei prwtistos gia ton gio tis ...o opoios einai ena paidi pou zei se mia koinoia pou oi gay einai arketa apodektoi kai kata deyteron einai pleon se ilikia pou profanws i idia tou i mana pisteyei oti katallili na mathei
    PROzacRIDER

Ναι ειναι.Και εμεις ειμαστε ελευθεροι να τον κρινουμε οπως θελουμε.Απο την δικη μας σκοπια με τα δικα μας κριτηρια και τροπο σκεψης.

Το βιβλιο απο μονο του δεν λεει κατι τετοιο.Σκετο το βιβλιο ειναι οκ.Η κ.Rowling το ειπε αυτο.

Για την τηλεοραση και το internet τι αλλο να πουμε?Τι εχει μεινει να πουμε?

Και στην τελικη δεν ειναι κατι εξ ολοκληρου "παιδικο" κανενα απο τα 2 οπως ενα παραμυθι.Αμα μου λεγανε οτι βγηκε παιδικη σειρα οι <<Power Gaydes>> και το βαζουνε 9-10 Σ/Κ πρωι να ελεγα.Τωρα τι να πω που δεν εχει συζητηθει.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    -Πατερα σημερα ενοιωσα τον ερωτα.
    -Κατσε παιδι μου να μου πεις.
    -Δε μπορω μπαμπα ποναει ο κολος μου.

Ενας ευτυχης απελευθερωμενος πατερας!!

www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εδω ειμαστε ολες ενα ματσο βιολες

λαλαλαλα και οταν εχουμε δυσκολιες παμε στις διαμαχες και μαλλιοτραβιομαστε οσες εχουν μαλλια !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    poly swsta...oi gay paramenoun akoma mythika plasmata sti sfaira tis fantasias ...opote den xreiazetai na leme sta paidia pragmata pou isws den mathoun pote...giati se ayton ton aggelika plasmeno kosmo oi gay einai to symbolo tis akolasias kai tis amartias ...gia ayto kai prepei na prostateysoume ta ''mwra mas''

Ε τότε αφού είσαι τόσο απελευθερωμένος να μάθεις στο δικό σου το παιδι πως να τρίβει το πιπέρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    eiste mallon ypokrites xwris na to kserete...o kathenas einai eleytheros na grafei OOOOTIIII thelei...an thelete ta paidia sas na min diabasoun gia ton gAY mago(se ligo tha ginei kai paiderastis) MIN tous parete to biblio...alla kserete kati ayto den ginete...kai den ginete giati ta paidia sas exoun ginei apo poly mikri ilikia toso media fun pou den mporeite na tous apokripsete poso mallon na min tous parete to biblio...alla den sas enoxlei oloi aytoi i abrotita tou internet kai tis tileorasis pou exoun epidwthei alla sas enoxlei to biblio...kai sti teliki i JK Rowling exei dilwsei oti to biblio tis ,to grafei prwtistos gia ton gio tis ...o opoios einai ena paidi pou zei se mia koinoia pou oi gay einai arketa apodektoi kai kata deyteron einai pleon se ilikia pou profanws i idia tou i mana pisteyei oti katallili na mathei

Το αν το βιβλίο το γράφει για τον γιο της επέτρεψε μου να μην το πιστεύω όταν η εν λόγω κυρία έχει φτάσει στο σημείο να είναι η πλουσιότερη γυναίκα συγγραφέας αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Εσύ μπορείς να έχεις τις απόψεις σου αλλά κι εγώ μπορώ να έχω τις δικές μου.Αφού λοιπόν οι gay είναι πλέον παντού στην καθημερινότητα μας ας αφήσουμε τα παιδιά των 5 ετών να διαλέξουν μόνα τους την σεξουαλική τους ταυτότητα βασισμένα σε λάθος πρότυπα.Όπως και να το κάνουμε το να είναι μία γυναίκα ή ένας άντρας ομοφυλόφιλος δεν είναι φυσιολογικό,είναι πάθηση κατ' εμέ κατά τον ίδιο τρόπο που και η χρήση ναρκωτικών από περιέργεια γίνεται πάθηση.Αν είναι έτσι ας αφήσουμε τα 5χρονα να βλέπουνε το Requiem For A Dream...Δεν συμφωνώ με την λογική σου,τα παιδιά πρέπει να τα προστατεύσουμε μέχρι να φτάσουν σε σημείο να συγκροτήσουν δικό τους χαρακτήρα και ύστερα να κάνουν τις επιλογές τους.Πρέπει ένα παιδί ΑΝ θέλει να αναπτύξει ομοφυλοφυλικές σχέσεις να το κάνει επειδή το αισθάνεται και όχι από μιμητισμό.Αυτό πρέπει να καταλάβεις...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει (ούτε πρόκειται:o ). Οπότε μια ερώτηση : περιγράφει μέσα σκηνές ακολασίας με το μάγο να πετάει με τη σκούπα στο κ@λο του?

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει (ούτε πρόκειται:o ). Οπότε μια ερώτηση : περιγράφει μέσα σκηνές ακολασίας με το μάγο να πετάει με τη σκούπα στο κ@λο του?

Προς το παρόν δεν περιγράφει τέτοιες σκηνές,αλλά αν γίνουμε πολύ προοδευτικοί πολύ σύντομα θα τα δούμε κ αυτά...
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Gay εδω, gay εκει, ολοι σχεδον οι διασημοι gay ειναι.
    Στην Ελλαδα λεγαν για τον Ρουβα με τον Ψιψινακι, στο Ηogwart για τον Διπλοπορτη!!!
    Ποιο ειναι λοιπον το προβλημα με τα 5χρονα;
    Οπου και να κοιταξουν Gayδες θα δουν και ειναι και φυσιολογικο αφου ο αντρας ειναι γυναικα και η γυναικα αντρας πλεον.
    Και οπως ελεγε και η γιαγια μου:" Ο αντρας φαινετε απο το μουστακι και η γυναικα απο το μακρυ μαλλι "!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ναι ειναι.Και εμεις ειμαστε ελευθεροι να τον κρινουμε οπως θελουμε.Απο την δικη μας σκοπια με τα δικα μας κριτηρια και τροπο σκεψης.
    και στη νηγηρια λιθοβολουν τις γυναικες που εχουνε βιαστει γιατι λεει ειναι μοιχες!!!

αλλα ουτε αυτο σου αρεσει.

στο λεω για να μου εξηγησεις με πoια λογικη εχεις/ουμε παντα δικιο εμεις.

@nikos force +10000000000000000000 ΣΕ ΟΛΑ στη προκειμενη περιπτωση !!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Iggy Pop and the Stooges...χτες
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 15:55
  2. and the winner issssssss (again....)
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 15:42
  3. And the Oscar goes to&#8230;.
    από bugsbunny στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 19:37
  4. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04
  5. MotoGP Oλλανδιας - ΑSSEN - and the winner is....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2005, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF