Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Tok ! Tok! Tok! Kainourgios! Na Mpo?

Tok ! Tok! Tok! Kainourgios! Na Mpo?

KALHMERA PAIDIA MOLIS APEKTHSA ENA V-STROM 650 GREY (TA MAYRA TA EIXATE PAREI OLA)

OFEILO NA OMOLOGHSO OTI PARAKOLOU8ONTAS TIS SYZHTHSEIS SAS EXO MA8EI ARKETA.

APO KAIRO TO EIXA BALEI STO MATI KAI EPITELOUS TO EKANA DORO STON EAYTO MOU GIA NA GIORTASO KATA KAPOIO TROPO KAI THN AFIKSH THS DEYTERHS MOU KORHS .

EYXOMAI NA TYXO THS FILOXKSENIAS SAS KAI KSEKINAO ME MERIKES KRISIMES EROTHSEIS.

1. KALO EKSOUSIODOTHMENO AN MPOREITE NA MOU PROTEINETE. THA ME BOLEBE ARKETA O "MOTO LUIS" (L. VOULIAGMENHS). PEITE MOU THN GNOMH SAS AN GNORIZETE

2. PEIRAZEI NA TO STRONO EXONTAS PANO SYNEPIBATH (THN OMORFH GYNAIKA MOU) H' KALYTERA NA TO STRONO SOLO?

EYXARISTO KAI PERIMENO NEA SAS

Γουελκαμ....

Καλως ήρθες και καλές βόλτες..Ωραίο δώρο πηρες στον εαυτό σου...
    Αν θελήσει και η γυναίκα σου τέτοιας αξίας δώρο (που το δικαιούται μιας και σου έκανε και 2ο παιδί) θα έχεις μεγάλο οικονομικό πρόβλημα..

1)Όσον αφορά το συνεργείο έχουν λεχθεί πολλά και με μια αναζήτηση θα βοηθηθείς αρκετά. Επειδη και εγώ δεν εχώ βρεί κάποιον να με ικανοποιεί και ειμαι στο ψάξιμο, για το επόμενο service παώ για τον γνωστό Στάθη στην Αλεξάνδρας όπου έχουν ειπωθεί πολλά θετικά σχόλια στο forum...
    2)Κανένα πρόβλημα με το 2ο άτομο, είναι πολύ δυνατό το μηχάνημα και δεν θα ζοριστεί με 2ο άτομο, πόσο μάλλον γυναίκα...Απλά κράτα το κάτω απο το επιτρεπτό όριο στροφών που λέει το manual

Αυτά....καλως ήρθες και πάλι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    ...Άλλος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    ...Άλλος...

Εγώ πήγαινα (μιας και τώρα ρα κάνω μόνος μου) στην Θηβών λίγο πιο κάτω από τον Οικονόμου με τα ελάστικά.

Δυστηχώς δεν θυμάμαι όνομα!

Είναι εκέι ένα παιδί ο Μιχάλης όλα τα λεφτα!

Τον συγκεκριμένο που λες δεν έχω προσωπική άποψη!

Όσο για το στρώσιμο καταλαβαίνεις ότι καλό ειναι τα πρώτα χιλιόμετρα να τα κάνεις μόνος!

Αν παρ όλα αυτα θέλεις και παρέα δεν θα πάθει και τίποτα απλά θα αναρωτιέσαι μπάς και δεν κάνει και δεν το στρώσω καλά?

Καταλαβαίνεις νομίζω τι θέλω να πώ!

Καλορίζικος πάντα όρθιος και welcome!

Τσάκα και μια μπύρα!!!

Καλωςηρθες και καλες βολτες!!!

Καλως τον αν και το μαυρο παει καλυτερα!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Εγώ πήγαινα (μιας και τώρα ρα κάνω μόνος μου) στην Θηβών λίγο πιο κάτω από τον Οικονόμου με τα ελάστικά.

Δυστηχώς δεν θυμάμαι όνομα!

Είναι εκέι ένα παιδί ο Μιχάλης όλα τα λεφτα!

Τον συγκεκριμένο που λες δεν έχω προσωπική άποψη!

Όσο για το στρώσιμο καταλαβαίνεις ότι καλό ειναι τα πρώτα χιλιόμετρα να τα κάνεις μόνος!

Αν παρ όλα αυτα θέλεις και παρέα δεν θα πάθει και τίποτα απλά θα αναρωτιέσαι μπάς και δεν κάνει και δεν το στρώσω καλά?

Καταλαβαίνεις νομίζω τι θέλω να πώ!

Καλορίζικος πάντα όρθιος και welcome!

Τσάκα και μια μπύρα!!!

Costas,,

Στη θηβών έχει 2 : τον Καρπενέκα "Αλφα Μοτο" και τον Πετρόπουλο...Θυμάσαι ποιος απο τους 2 είναι???
    Με βολέυει περισσότερο απο τον Στάθη που θέλω να πάω και αν είσαι ευχαριστημένος απο αυτόν λέω να τον δοκιμάσω και εγώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Costas,,

Στη θηβών έχει 2 : τον Καρπενέκα "Αλφα Μοτο" και τον Πετρόπουλο...Θυμάσαι ποιος απο τους 2 είναι???
    Με βολέυει περισσότερο απο τον Στάθη που θέλω να πάω και αν είσαι ευχαριστημένος απο αυτόν λέω να τον δοκιμάσω και εγώ...

Στον Καπερνέκα!

Αυτός που το έχει ο Θανάσης είναι πολύ μαλάκας αλλά καλός μηχανικός, αλλά δεν ασχολείται!

Το παιδί που είναι μέσα ο ΜΙχαλης όλα τα λεφτά!

Θα βαρεθείς να τον ρωτάς πράγματα και αυτός θα γουστάρει να σου απαντάει!

Πραγματικά πολύ καλός μηχανικός!

Thank you...

Θα τον τιμήσω σε λίγο καιρό τότες....

EYXARISTO PAIDIA GIA THN AMESH ANTAPOKRISH SAS

8A EPANEL8O KAI ME ALLA EROTHMATA . AN KAI GIA NA PO THN ALH8EIA EXO HDH BREI POLLES APANTHSEIS APO TIS DIAFORES SYZHTHSEIS SAS

Καλως ηρθες, να χαιρεσαι το εργαλειο και καλες διαδρομες. Προσωπικα θα παραθεσω και εγω ως καλο συνεργειο τον Σταθη - Μιχαλακοπουλου,κοντα Αλεξανδρας. Ψειρας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
    Καλως ηρθες, να χαιρεσαι το εργαλειο και καλες διαδρομες. Προσωπικα θα παραθεσω και εγω ως καλο συνεργειο τον Σταθη - Μιχαλακοπουλου,κοντα Αλεξανδρας. Ψειρας....

Που ακριβως ειναι αυτος ο Σταθης στη Μιχαλακοπουλου?
    FATES WARNING

Μαυρομιχαλη 163
    τηλ. 6441954

Thanx
    FATES WARNING

Παρόμοια θέματα

1. Tok Tok!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 18:20
  2. Idea Gia Na Anagnorizomaste.
    από banditgr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:27
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:58
  4. gia na gelasoume kai ligo.....
    από ctpanoramix στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 12:37
  5. An autoseinai Noemvris...na mou kopsete to Wind!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 01:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF