Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
emena pote de me xeretane otan kanw sth mpanta na perasoun pio respectable mhxanes...
δεν υπάρχουν άντρες πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Κατερινα_
Ουτε εμενα!![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
emena pote de me xeretane otan kanw sth mpanta na perasoun pio respectable mhxanes...
δεν υπάρχουν άντρες πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Κατερινα_
Ουτε εμενα!![]()
:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αν κρινω απο το μοτορι... ο αναβατης πρεπει να ανηκε στην δεκαετια του 80... όπου αλλες αρχες και ήθοι επικρατούσαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ποσο μου τη σπανε κατι τετοια ψωνια...![]()
![]()
![]()
μηχανοβιοι οριτζιναλ σκληροί και λιγομίλητοι!![]()
well said Katanas broΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
απο εκεί και πέρα, στανταρ ο απο πίσω σας θα πει ένα "ωραίος ο φίλος" αλλά πολυ προφανως μεσα απο το κράνος καθώς τα χερια τα χρειαζομαστε στους ελλειγμους ... θελω να πω πως η ευχαριστεία μαλλον πάντα υπάρχει απλά ισως να μην φθανει στα αυτιά σας... οπότε... συνεχιστε την καλή δουλειά!![]()
![]()
Για τους λόγους που λέει ο Κατανας και επικροτεί ο ροαντσπιριτ, προτιμώ να κάνω νεύμα με το κεφαλι
(μπορεί να νομίζουν οτι έχω παρκινσον βέβαια :rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τί λέ ρε φιλαράκι... τόσοι πολλοί σου ανοίγουν τοΝ δόμο να ούμε εε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(μπορεί να νομίζουν οτι έχω παρκινσον βέβαια :rotflmao: ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Triumph rulez mateΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τί λέ ρε φιλαράκι... τόσοι πολλοί σου ανοίγουν τοΝ δόμο να ούμε εε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τί λέ ρε φιλαράκι... τόσοι πολλοί σου ανοίγουν τοΝ δόμο να ούμε εε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλλον φοβουνται μη σκορπισει το εγγλεζακι διπλα τους κ γινουν χαλια
![]()
Για τους λόγους που λέει ο Κατανας και επικροτεί ο ροαντσπιριτ, προτιμώ να κάνω νεύμα με το κεφαλι
(μπορεί να νομίζουν οτι έχω παρκινσον βέβαια :rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και τώρα εμείς μπορεί να νομίζουμε οτι έχεις και αλζχαιμερ, αμα ποστάρεις 2 φορές τα ίδια πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(μπορεί να νομίζουν οτι έχω παρκινσον βέβαια :rotflmao: )![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και τώρα εμείς μπορεί να νομίζουμε οτι έχεις και αλζχαιμερ, αμα ποστάρεις 2 φορές τα ίδια πράγματα![]()
κ επιθετικο μαλιστα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιος π**στης![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και τώρα εμείς μπορεί να νομίζουμε οτι έχεις και αλζχαιμερ, αμα ποστάρεις 2 φορές τα ίδια πράγματα![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
κανω ακρη σε οποιον βιαζεται και σε οποιον εχει φαγουρα στο δεξι χερι...