οταν καταστραφεί η μεσαία αστική τάξη θα μετατραπούμε σε κοινωνία των φτωχών και των πλούσιων...
τότε θα έρθει η φεουδαρχία και ο μεσαίωνας.
μακάρι να προλάβω να εχω γίνει χώμα μέχρι τότε...
οταν καταστραφεί η μεσαία αστική τάξη θα μετατραπούμε σε κοινωνία των φτωχών και των πλούσιων...
τότε θα έρθει η φεουδαρχία και ο μεσαίωνας.
μακάρι να προλάβω να εχω γίνει χώμα μέχρι τότε...
και η ζωή συνεχίζεται...
Πιστεύω ότι το αυξημένο ωράριο μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Κανένας δεν τολμά να πεί την αλήθεια.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
200 ώρες την εβδομάδα να μείνουν ανοικτά τα μαγαζιά ο τζίρος δεν θα αυξηθεί ούτε ευρώ γιατί απλά ο μέσος εργαζόμενος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ...
Αφού με την εισαγωγή του ευρώ ροκάνισαν και το τελευταίο πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων, αφού επέτρεψαν σε 50-100 επιτήδειους να κατακλέψουν τον Ελληνικό λαό μέσω χρηματιστηρίου, αφού καθήλωσαν τις αποδοχές των εργαζομένων στο 60-70% του μέσου Ευρωπαικού χώρου, αφού επέτρεψαν στο τερατόμορφο Ελληνικό δημόσιο να δαπανά το 78% των εσόδων του προυπολογισμού για την μισθοδοσία κομματόσκυλων και πλεονασματικών καρεκλοκένταυρων, τώρα προσπαθούν να μας πλασάρουν το αυξημένο ωράριο ως μοχλό ανάπτυξης . ΜΠΟΥΡΔΕΣ...
Κάτι σαν εξόφληση γραμματίων σε μεγαλοκεφαλαιούχους ιδιοκτήτες σούπερμάρκετ μου ακούγεται (ξένους κατά βάση γιατί οι Έλληνες εξαφανίζονται σιγά-σιγά).
![]()
φιλε μου εγω πιστευω οτι ο μεσος ελληνας εχει χρημα να ξοδεψει,
απλα δεν το ξοδευει σωστα,εχεις ακουσει για το ποσο εχουν ανεβασει η τραπεζες τον τζιρο τους?ολοι χρωστανε,ακομα και τον μισθο των χριστουγεννων που θα ερθει....![]()
και οταν καταλαβαινουν τι εχουν κανει τοτε αρχιζει η γκρινια![]()
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΕΙΝΩΝΙΑ ΛΕΜΕ......ωρα να πεσουμε στα φρενα και να μην παιρνουνε τα μυαλα μας αερα με τα δισ. που ακουμε..............![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Η αγαπητή μας κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο με το οποίο θέλει να διευρύνει το ωράριο των μαγαζιών. Επίσης μιλάει πως τα καταστήματα θέλει να είναι ανοικτά και τις Κυριακές. Και όλα αυτά για να μειώσει την ανεργία. Ξέχασε να πει πως με αυτό τον τρόπο κυριολεκτικά θα σβήσουν όλα τα μικρά μαγαζιά. Γιατί αγαπητοί αναγνώστες, δεν πιστεύω πως ένα μικρό μαγαζί θα πάρει και άλλο προσωπικό. Θα προσπαθήσει να βγάλει τις υποχρεώσεις του με το υπάρχων προσωπικό. Άρα αυτό το μέτρο είναι και εναντίων των εργαζομένων οι οποίοι θα αναγκαστούν να δουλεύουν περισσότερο με τα ίδια λεφτά που είναι ήδη σκατά. Και ας μην καθησυχάζουμε οι υπόλοιποι που είμαστε σε γραφεία και έχουμε το οκτάωρο μας. Στην Γαλλία που είχαν το 35ωρο η κυβέρνηση τους το έκανε 40ωρο. Όπως βλέπουμε σε παγκόσμιο επίπεδο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κι άλλο τον εργάτη. Σιγά σιγά θα μας κάνουν να δουλεύουμε και το Σάββατο.
....και φαντασου ότι στον Καναδά, τα περισσότερα μαγαζιά και μεγάλα καταστήματα είναι και τις Κυριακές ανοιχτά![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus